DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 من از وقتی که avast! Internet Security نصب کردم ، سرعت نتم خیلی اومده پایین باید چیکار کنم تا سرعتش خوب بشه دیگه سوال کردن نداره از اسم انتی ویروستون معلومه چکاری رو اینترنت میکنه شما بهتره انتی ویروس رو پاک کنید و نسخه معمولی رو نصب کنید 1
Managerr 1616 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 من از اس ام اس های گوشیم بک اپ گرفتم ولی فونتهاشو رو سیستمم قاطی پاتی نشون میده مشکلم از فونت هام نیست چون پک کامل فارسی رو ریختم ولی میخواستم ببینم کسی راه حلی برای درست نشون دادن حروف فارسی داره یانه شما از گوشیتون بک اپ میگیرید فایل تکست رو با فرمت سالم نشون میده؟ ممنون 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 من از اس ام اس های گوشیم بک اپ گرفتم ولی فونتهاشو رو سیستمم قاطی پاتی نشون میدهمشکلم از فونت هام نیست چون پک کامل فارسی رو ریختم ولی میخواستم ببینم کسی راه حلی برای درست نشون دادن حروف فارسی داره یانه شما از گوشیتون بک اپ میگیرید فایل تکست رو با فرمت سالم نشون میده؟ ممنون اینجا جاش نیست ولی میشه بدونم گوشی شما چیه ؟ از چه برنامه ای واسه بک آپ کمک میگیری ؟ 1
Managerr 1616 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 اینجا جاش نیست ولی میشه بدونم گوشی شما چیه ؟ از چه برنامه ای واسه بک آپ کمک میگیری ؟ گوشیم نوکیا هست c6-01 از خودگوشی بک اپ میگیرم منتظرم ممنون 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 گوشیم نوکیا هست c6-01از خودگوشی بک اپ میگیرم منتظرم ممنون برنامه بک آپ ریختی رو گوشی ؟ احتمالا مشکل از اونجاس
mamooshak 8194 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 سلام من چند وقتیه مانیتورم رو عوض کردم الان چند روزیه متوجه شدم که یه خط عمودی به رنگ آبی به همین رنگی که نوشتم روی مانیتورم انداخته! گوشه سمت راست صفحه میشه نمیدونین علت چیه؟ مشکل از کجاس آخه؟ 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 سلاممن چند وقتیه مانیتورم رو عوض کردم الان چند روزیه متوجه شدم که یه خط عمودی به رنگ آبی به همین رنگی که نوشتم روی مانیتورم انداخته! گوشه سمت راست صفحه میشه نمیدونین علت چیه؟ مشکل از کجاس آخه؟ از مانیتور عکس بگیر تا ببینیم مشکلش چیه ؟ 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 سلام فرند بچه ها وقتی میخوام به کنترل پنل دسترسی داشته باشم نمی تونم این پیام رو بهم میده this operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer . please contact your admin درضمن امکان اتصال به نت هم نیس یعنی هر مولفه ای رو بخوام از کنترل پنل فراخونی کنم این پیام رو بهم میده از ویروسه چیه 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 سلام فرند بچه ها وقتی میخوام به کنترل پنل دسترسی داشته باشم نمی تونم این پیام رو بهم میده this operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer . please contact your admin درضمن امکان اتصال به نت هم نیس یعنی هر مولفه ای رو بخوام از کنترل پنل فراخونی کنم این پیام رو بهم میده از ویروسه چیه ویروسه احتمالا 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 ویروسه احتمالا چطوری میشه این ویروسس رو کشت یه راه اروزن و سریع بوگو حوصله دانلود نود 32 و اپدیت افلاینشو ندارم 1
goddess_s 16415 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 چطوری میشه این ویروسس رو کشت یه راه اروزن و سریع بوگو حوصله دانلود نود 32 و اپدیت افلاینشو ندارم نمی دونم !! همشو دستی بکشی؟؟ فک نکنم کار ساده ای باشه 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 نمی دونم !!همشو دستی بکشی؟؟ فک نکنم کار ساده ای باشه علی الحساب قربون اون کوشولوی اواتارت برم :aghosh: بعدشم برم ببینم چه خاکی سر این لب تاپ دوستم می تونم بریزم 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 من چک کردم اصلا ریجستری هم غیر فعال شده فک کنم ویروسسی شده برا فعال سازی ریجستری هم یه سری دستور انجام دادم ولی نشد کسی فکر دیگه ای به ذهنش نمیرسه 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 من چک کردم اصلا ریجستری هم غیر فعال شده فک کنم ویروسسی شده برا فعال سازی ریجستری هم یه سری دستور انجام دادم ولی نشد کسی فکر دیگه ای به ذهنش نمیرسه اول پاک سازی سیستم از ویروس 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 اول پاک سازی سیستم از ویروس میگم ویروسس رو ریجستری افتاده نمی زاره بعضی تنظیمات رو روش اعمال کنم باید اول ریجستری رو فعال کنم 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 میگم ویروسس رو ریجستری افتاده نمی زاره بعضی تنظیمات رو روش اعمال کنم باید اول ریجستری رو فعال کنم ویروس نمیزاره ریجستری بازش کنی مثل فولدر آپشنه 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 الان فهمیدنم کلی فایل ریجستری در کار نیس پاک شده هرچی میزنم نیاره یا ویرووسه روش کاری کرده پیدا نشه چی گفتم من :icon_pf (34):
mamooshak 8194 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 از مانیتور عکس بگیر تا ببینیم مشکلش چیه ؟ توی عکس نیفتاد!!!!!!!!!!! دقیقا سمت راست گجت هام میفته به همون رنگ آبی که توی پست قبلیم گفتم... از بالا به پایین به صورت عمودی 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 توی عکس نیفتاد!!!!!!!!!!! دقیقا سمت راست گجت هام میفته به همون رنگ آبی که توی پست قبلیم گفتم... از بالا به پایین به صورت عمودی 1
mamooshak 8194 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 کجا چی نوشته؟ گفتم خط افتاده!! نگفتم که چیزی نوشته کجا رو میگی؟؟؟؟؟؟ 1
ارسال های توصیه شده