ashegh20 1559 ارسال شده در 21 آذر، 2011 با سلام من میخوام پورت گوشیم رو که باهاش به لپ تاپ وصل میشم رو پیدا کنم ولی نمیتونم خیلی عجله دارم ! شرمنده !:girl_in_dreams: 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 21 آذر، 2011 با سلام من میخوام پورت گوشیم رو که باهاش به لپ تاپ وصل میشم رو پیدا کنم ولی نمیتونم خیلی عجله دارم ! شرمنده !:girl_in_dreams: شرمنده من اطلاعی در این مورد ندارم حالا پورت رو برای چی میخواین 1
ashegh20 1559 ارسال شده در 21 آذر، 2011 شرمنده من اطلاعی در این مورد ندارم حالا پورت رو برای چی میخواین میخوام گوشی رو هک کنم!:girl_yes2: 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 21 آذر، 2011 سلام مجدد اومدم پارت های دیگه مستند رو دان کنم این مشکل بر خوردم پارت 4 رو تونستم دان کنم اما پارت 2 و 3 رو نه فکر کنم میگه درایوc جا نداره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این در حالیه که من دارم تو درایو d ذخیره میکنم ببنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کمکم کنید :cryingf: 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 22 آذر، 2011 میخوام گوشی رو هک کنم!:girl_yes2: نیازی به این کار نیستا گوشیت نوکیاس ؟
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 22 آذر، 2011 سلام مجدد اومدم پارت های دیگه مستند رو دان کنم این مشکل بر خوردم پارت 4 رو تونستم دان کنم اما پارت 2 و 3 رو نه فکر کنم میگه درایوc جا نداره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این در حالیه که من دارم تو درایو d ذخیره میکنم ببنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کمکم کنید :cryingf: خب شما درایو C رو یه ذره خالی کن چون برای IDM برای دانلود نیاز به فضا خالی داره اونم به این خاطره که برای وصل شدن به سرور دانلود از چند کانکشن استفاده میکنه و اونا رو در جای مثل Temp ذخیره میکنه و بعد از اتمام دانلود اونا رو به هم وصل میکنه و بعد اونو میفرسته تو درایوی که مشخص کردی ذخیره میشه :ws28: شما درایوC رو خالی کن 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 22 آذر، 2011 خب شما درایو C رو یه ذره خالی کن چون برای IDM برای دانلود نیاز به فضا خالی داره اونم به این خاطره که برای وصل شدن به سرور دانلود از چند کانکشن استفاده میکنه و اونا رو در جای مثل Temp ذخیره میکنه و بعد از اتمام دانلود اونا رو به هم وصل میکنه و بعد اونو میفرسته تو درایوی که مشخص کردی ذخیره میشه :ws28: شما درایوC رو خالی کن این قرمزه رو ترجمه میکنی برام در حد اکابر 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 22 آذر، 2011 این قرمزه رو ترجمه میکنی برام در حد اکابر یه ذره بد توضیح دادم به این عکس نگاه کن چندتا قسمت داره برای دانلود اونا هر کدومش تو یه قسمتی مثل temp ذخیره میشن که همیشه تو جایی که IDM نصب هست که اونم C ذخیره میشن بعد وقتی تموم شدن میشن وصل میشن :biggrin: 1
hamidbala 2844 ارسال شده در 22 آذر، 2011 سلام بر اساتید! من تو نرم افزار ورد وقتی دارم فارسی تاپی می کنم بعد می خوام یک کلمه انگلیسی جلوش تایپ کنم! ترتیب خط بهم می خوره! یا هر متنی میارم تو ورد که انگلیسی و فارسی قاطعی این مشکل رو دارم چیکار کنم! 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 22 آذر، 2011 سلام بر اساتید! من تو نرم افزار ورد وقتی دارم فارسی تاپی می کنم بعد می خوام یک کلمه انگلیسی جلوش تایپ کنم! ترتیب خط بهم می خوره! یا هر متنی میارم تو ورد که انگلیسی و فارسی قاطعی این مشکل رو دارم چیکار کنم! با این گزینه ها ور برو درست میشه :biggrin: 1
hamidbala 2844 ارسال شده در 22 آذر، 2011 با این گزینه ها ور برو درست میشه :biggrin: مطمئنی! نشدهاااااااااا!
hamidbala 2844 ارسال شده در 22 آذر، 2011 اره خودم امتحان کردم شد پس چرا موقعی که یک متن رو میارم انتقال میدم درست نمیشه!:ydm47612zsesgift969
pesare irani 41805 ارسال شده در 22 آذر، 2011 یه ذره بد توضیح دادم به این عکس نگاه کن چندتا قسمت داره برای دانلود اونا هر کدومش تو یه قسمتی مثل temp ذخیره میشن که همیشه تو جایی که IDM نصب هست که اونم C ذخیره میشن بعد وقتی تموم شدن میشن وصل میشن :biggrin: :JC_thinking: خوب من درایو d ام می خوام ذخیره بشه چه ربطی به درایو c داره خوب این فایله 90 مگ هستش درایو c من حدود 200 مگ فضا خالی داره الان دیدم:(87): این مگ مگ رو اروررر داد اما یه فایل 60 مگی (یه پارت دیگه اش ) رو دان کردم دان شد:icon_pf (34): اونم درایو D ذخیره خواستم بکنم :(87):
ashegh20 1559 ارسال شده در 22 آذر، 2011 با سلام من میخوام پورت گوشیم رو که باهاش به لپ تاپ وصل میشم رو پیدا کنم ولی نمیتونم خیلی عجله دارم ! شرمنده !:girl_in_dreams: جواب من رو هم بدین دیگه!!!!!!!!!!!:ydm47612zsesgift969:ydm47612zsesgift969:ydm47612zsesgift969 گوشی هم نوکیا هست!!! با نرم افزار های دیگه میخواستم هک کنم که نشد!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 22 آذر، 2011 جواب من رو هم بدین دیگه!!!!!!!!!!!:ydm47612zsesgift969:ydm47612zsesgift969:ydm47612zsesgift969 گوشی هم نوکیا هست!!! با نرم افزار های دیگه میخواستم هک کنم که نشد!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من چینین چیزی نشنیدم که از این طریق هک کنن من خودم نوکیا دارم از این طریق نمیشه هک کرد
842 ارسال شده در 22 آذر، 2011 :JC_thinking: خوب من درایو d ام می خوام ذخیره بشه چه ربطی به درایو c داره خوب این فایله 90 مگ هستش درایو c من حدود 200 مگ فضا خالی داره الان دیدم:(87): این مگ مگ رو اروررر داد اما یه فایل 60 مگی (یه پارت دیگه اش ) رو دان کردم دان شد:icon_pf (34): اونم درایو D ذخیره خواستم بکنم :(87): شما از يک حدي بيشتر نميتونيد از درايو C استفاده کنيد و نميتونيد حجمش رو تا يک حدي بيشتر اشغال کنيد. اگر درايو D شما فضاي خالي داره، ميتونيد به IDM بگيد که فايل هاي Tempرو در اون درايو بريزه. براي اين کار به آدرس زير در IDM بريد: Downloads-> Options->Save to و در قسمت Temporary directory درايو Dرا انتخاب کنيد. 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 22 آذر، 2011 شما از يک حدي بيشتر نميتونيد از درايو C استفاده کنيد و نميتونيد حجمش رو تا يک حدي بيشتر اشغال کنيد.اگر درايو D شما فضاي خالي داره، ميتونيد به IDM بگيد که فايل هاي Tempرو در اون درايو بريزه. براي اين کار به آدرس زير در IDM بريد: Downloads-> Options->Save to و در قسمت Temporary directory درايو Dرا انتخاب کنيد. ممنون جد بزرگ وارررررررررررررررررررر :girl_blush2: 1
goddess_s 16415 ارسال شده در 23 آذر، 2011 میخوام ویندوز عوض کنم ی برنامه حسابداری رو سیستم هست که میخوام خودش و کلیه تنظیماتش حفظ بشه! امکان نصب مجددشو ندارم. چی کار کنم؟
Farhad.Jonobi 2552 ارسال شده در 24 آذر، 2011 سلام دوستان با عرض معذرت میخواستم بدونم که فایل های word با پسوند rar رو کدوم نرم افزار اجرا میکنه؟ الان word2007 سر سیستمم نصب هست اما اجرا نمیکنه. ممنون میشم راهنماییم کنید 1
ارسال های توصیه شده