pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ اخه ویندوزم xp هستش بابا کامی من برا زمان قاجاره اسم ویندوز 7 بشنوه هنگ میکنه اخهمی خوام فایله معلوم نشه قفل بزارم که تابلو میشه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ اخه ویندوزم xp هستش بابا کامی من برا زمان قاجاره اسم ویندوز 7 بشنوه هنگ میکنه اخهمی خوام فایله معلوم نشه قفل بزارم که تابلو میشه :icon_pf (34): خب همون کاری که کامی گفت رو بکن بعد هیدنش کن دیگه معلوم نمیشه :biggrin: الان من امتحان کردم درست شد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ خب همون کاری که کامی گفت رو بکن بعد هیدنش کن دیگه معلوم نمیشه :biggrin:الان من امتحان کردم درست شد خوب منم انجام دادم عکسشرو که گرفتم گزاشتم :JC_thinking: مگه ندیدی جا پوشه ههه معلومه مگه ندیدیش :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ خوب منم انجام دادم عکسشرو که گرفتم گزاشتم :JC_thinking: مگه ندیدی جا پوشه ههه معلومه مگه ندیدیش :JC_thinking: ای بابا عزیز دلم این جا رو میگم بعد از اینکه اون کارو انجام دادی این تیک هم بزن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا عزیز دلم این جا رو میگم بعد از اینکه اون کارو انجام دادی این تیک هم بزن چه خوش خطی :(87): 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ چه خوش خطی :(87): با موس بهتر از این نمیشد :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ سلام تو ویندوز اکسپی می خوام یه پوشه رو هیدن کنم قبلا یه روشبلد بودم که نمی دونم چند تا دکمه رو میزدم فایله کلا غیب میشد فقط کسی که جاشوبلد بود می تونست اون رو پیدا کنه کسی بلده چطور این کار رو بکنم :cryingf: داخل CMD اینو تایپ کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به جای Address آدرس پوشه یا فایلتون با پسوند رو وارد کنید ! برای برگردوندن فایلی که مخفی کردین هم اینو تایپ کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ سلام ممنون فقط........ این ادرس رو چطور تایپ کنم مثلا اسم فولدرم هستش امید داخل درایو f :JC_thinking: لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ سلام ممنون فقط........ این ادرس رو چطور تایپ کنم مثلا اسم فولدرم هستش امید داخل درایو f :JC_thinking: اسم فارسی رو نمی دونم ! اما اگه میتونید اسم فولدر رو به omid تغییر بدین ، داخل CMD اینو تایپ کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ اسم فارسی رو نمی دونم ! اما اگه میتونید اسم فولدر رو به omid تغییر بدین ، داخل CMD اینو تایپ کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :w139: درست شد :w139: ممنون :w139: :(87)::(87)::(87)::(87): 2 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ حتما یکی از فایلهاش مشکل پیدا کردهاین برنامه رو دانلود کن حجمش 1 مگ هست ورژن DF رو انتخاب کن و غیر فعالش کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من این برنامه رو نصب کردم ولی ارر میده.:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ سلام... کسی می دونه چه جوری می شه آهنگی که با کد جاوا هست رو به فلش تبدیل کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ سلام...کسی می دونه چه جوری می شه آهنگی که با کد جاوا هست رو به فلش تبدیل کرد؟ یعنی چی ؟ مهناز چه چیزای عجیب غریبی میگی :biggrin: کد جاوا چیه :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ سلام...کسی می دونه چه جوری می شه آهنگی که با کد جاوا هست رو به فلش تبدیل کرد؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی چی ؟مهناز چه چیزای عجیب غریبی میگی :biggrin: کد جاوا چیه :biggrin: یعنی از این کد ها... آهنگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام می خوام ببینم می شه به فلش تبدیل کرد؟ لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ حتما یکی از فایلهاش مشکل پیدا کردهاین برنامه رو دانلود کن حجمش 1 مگ هست ورژن DF رو انتخاب کن و غیر فعالش کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من این برنامه رو نصب کردم ولی ارر میده.:JC_thinking: نبود؟چرا هیچکی با فریز کار نکرده؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی از این کد ها... آهنگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام می خوام ببینم می شه به فلش تبدیل کرد؟ مهنازی خودش اصلا فلش بود اینم لینک اهنگش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ نبود؟چرا هیچکی با فریز کار نکرده؟ اخه کسی نمیاد سیستم خانگیشو فریز کنه :biggrin: لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ اخه کسی نمیاد سیستم خانگیشو فریز کنه :biggrin: لطفا اسپم نکنید.میخوام بقیه سوالمو ببینن جواب بدن. زرنگ باشید برید آموزشگاه کار کنید.:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ مهنازی خودش اصلا فلش بود اینم لینک اهنگش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :ydm47612zsesgift969 تو چه جوری اینجوری کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده