DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ ای ول بابا دمت گرم قابلی نداشت :167::167: 2 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ من [/url]میخوام با دسته IGI بازی کنم ؛ ولی دسته کار نمیکنه ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سلام. یه یک ماهی میشه از خونه نمیتونم برم blogfa! حتی وب خودمم نمیتونم آپ کنم! یعنی اصلا واسم نمیاره... بنظرتون مشکل از کجاس؟؟؟؟:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سلام. یه یک ماهی میشه از خونه نمیتونم برم blogfa! حتی وب خودمم نمیتونم آپ کنم! یعنی اصلا واسم نمیاره... بنظرتون مشکل از کجاس؟؟؟؟:girl_in_dreams: یعنی چی ؟؟ یعنی Login نمیشه ؟؟:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ دیشب آخرش کارم کشید به عوض کردن ویندوز 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ دیشب آخرش کارم کشید به عوض کردن ویندوز ای بابا حالا ویندوز عوض کردی بهتر شده ؟ 1 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا حالا ویندوز عوض کردی بهتر شده ؟ الان این GIS رو باز کردم حالا باید Google Earth هم باهاش باز کنم ببینم حین کار دوباره هنگ میکنه.:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ الان این GIS رو باز کردم حالا باید Google Earth هم باهاش باز کنم ببینم حین کار دوباره هنگ میکنه.:JC_thinking: سیستم عامل چی نصب کردی ؟:biggrin: این برنامه ها رو با هم اجرا میکنی ؟:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سیستم عامل چی نصب کردی ؟:biggrin: این برنامه ها رو با هم اجرا میکنی ؟:biggrin: Xp اره از رو گوگل ارث باید نقشه رو کامل کنم. لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی چی ؟؟یعنی Login نمیشه ؟؟:biggrin: نخند! خو مشکل دارم:vahidrk: مثلا وقتی میزنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه مدت زور میزنه که باز شه ولی بعدش ارور میده :w821: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ نخند! خو مشکل دارم:vahidrk: مثلا وقتی میزنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه مدت زور میزنه که باز شه ولی بعدش ارور میده :w821: چه اروری؟ شاید user & pass اشتباه میزنی ؟:lol: یا شاید با ***** شکن وارد میشی یا pass تو هک کردن :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ چه اروری؟ شاید user & pass اشتباه میزنی ؟:lol: یا شاید با ***** شکن وارد میشی یا pass تو هک کردن :biggrin: نهههه ببین مثلا میخوام برم وب تو رو ببینم که تو بلاگفا ایجاد کردی...( این ک دیگه یوزر و پس نمیخوااد!) ولی نمیتونم... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ نهههه ببین مثلا میخوام برم وب تو رو ببینم که تو بلاگفا ایجاد کردی...( این ک دیگه یوزر و پس نمیخوااد!) ولی نمیتونم... فکر کنم ایراد از Isp باشه احتمالا اونا اشتباهی پورتهای بلاگفا رو بستن که نمیتونی وارد شی ............... با چیز پی ان یا ***** شکن برو ببین باز سایتها باز میشه یا نه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ نهههه ببین مثلا میخوام برم وب تو رو ببینم که تو بلاگفا ایجاد کردی...( این ک دیگه یوزر و پس نمیخوااد!) ولی نمیتونم... این ****ی*لتر شده.چون دیروز من یه فایلایی میخواستم بگیرم که اونجا اپلود شده بود. باز نشد.پرسیدم گفتن *** شده. لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من تو ویندوز نمیتونم کپی یا پیست یا کات و این حرفا رو انجام بدم نه با موس نه با کیبرد چه کنم؟ فکر کنم به خاطر این برنامهه باشه...وقتی اجراش کردم همچین شد CCleaner لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سلام من میخوام یه کانکشن بسازم تا با دیال آپ بتونم بیام اینترنت _ البته با لپ تاپ میخوام بیام ولی نمیدونم چه جوری کانکشن باید ساخت! :icon_razz: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سلام من میخوام یه کانکشن بسازم تا با دیال آپ بتونم بیام اینترنت _ البته با لپ تاپ میخوام بیام ولی نمیدونم چه جوری کانکشن باید ساخت! :icon_razz: سیستم عامل ؟؟:14k8gag: 3 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ این برنامه TuneUp Utilities 2011 چرا Temp رو پاک نمیکنه؟:JC_thinking: بازم دستی پاک میکنم.:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ این برنامه TuneUp Utilities 2011 چرا Temp رو پاک نمیکنه؟:JC_thinking:بازم دستی پاک میکنم.:girl_yes2: پری کوچولو دیگه نمیخواد هی دستی پاک کنی تا اون حد کفایت میکنه:167: چون بعضی از برنامه دائما با temp کار دارن شما همون با برنامه پاک کن همین کفایت میکنه :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سیستم عامل ؟؟:14k8gag: سیستم عامل که نمیدونم چیه :icon_pf (34): ولی ویندوز سون هست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده