ashegh20 1559 ارسال شده در 2 آذر، 2011 من [/url]میخوام با دسته IGI بازی کنم ؛ ولی دسته کار نمیکنه ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8
soil eng 17164 ارسال شده در 2 آذر، 2011 سلام. یه یک ماهی میشه از خونه نمیتونم برم blogfa! حتی وب خودمم نمیتونم آپ کنم! یعنی اصلا واسم نمیاره... بنظرتون مشکل از کجاس؟؟؟؟:girl_in_dreams:
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 2 آذر، 2011 سلام. یه یک ماهی میشه از خونه نمیتونم برم blogfa! حتی وب خودمم نمیتونم آپ کنم! یعنی اصلا واسم نمیاره... بنظرتون مشکل از کجاس؟؟؟؟:girl_in_dreams: یعنی چی ؟؟ یعنی Login نمیشه ؟؟:biggrin: 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 2 آذر، 2011 دیشب آخرش کارم کشید به عوض کردن ویندوز ای بابا حالا ویندوز عوض کردی بهتر شده ؟ 1
Parishz71 604 ارسال شده در 2 آذر، 2011 ای بابا حالا ویندوز عوض کردی بهتر شده ؟ الان این GIS رو باز کردم حالا باید Google Earth هم باهاش باز کنم ببینم حین کار دوباره هنگ میکنه.:JC_thinking: 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 2 آذر، 2011 الان این GIS رو باز کردم حالا باید Google Earth هم باهاش باز کنم ببینم حین کار دوباره هنگ میکنه.:JC_thinking: سیستم عامل چی نصب کردی ؟:biggrin: این برنامه ها رو با هم اجرا میکنی ؟:biggrin: 1
Parishz71 604 ارسال شده در 2 آذر، 2011 سیستم عامل چی نصب کردی ؟:biggrin: این برنامه ها رو با هم اجرا میکنی ؟:biggrin: Xp اره از رو گوگل ارث باید نقشه رو کامل کنم.
soil eng 17164 ارسال شده در 2 آذر، 2011 یعنی چی ؟؟یعنی Login نمیشه ؟؟:biggrin: نخند! خو مشکل دارم:vahidrk: مثلا وقتی میزنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه مدت زور میزنه که باز شه ولی بعدش ارور میده :w821:
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 2 آذر، 2011 نخند! خو مشکل دارم:vahidrk: مثلا وقتی میزنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه مدت زور میزنه که باز شه ولی بعدش ارور میده :w821: چه اروری؟ شاید user & pass اشتباه میزنی ؟:lol: یا شاید با ***** شکن وارد میشی یا pass تو هک کردن :biggrin: 1
soil eng 17164 ارسال شده در 2 آذر، 2011 چه اروری؟ شاید user & pass اشتباه میزنی ؟:lol: یا شاید با ***** شکن وارد میشی یا pass تو هک کردن :biggrin: نهههه ببین مثلا میخوام برم وب تو رو ببینم که تو بلاگفا ایجاد کردی...( این ک دیگه یوزر و پس نمیخوااد!) ولی نمیتونم... 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 2 آذر، 2011 نهههه ببین مثلا میخوام برم وب تو رو ببینم که تو بلاگفا ایجاد کردی...( این ک دیگه یوزر و پس نمیخوااد!) ولی نمیتونم... فکر کنم ایراد از Isp باشه احتمالا اونا اشتباهی پورتهای بلاگفا رو بستن که نمیتونی وارد شی ............... با چیز پی ان یا ***** شکن برو ببین باز سایتها باز میشه یا نه ؟ 2
Parishz71 604 ارسال شده در 2 آذر، 2011 نهههه ببین مثلا میخوام برم وب تو رو ببینم که تو بلاگفا ایجاد کردی...( این ک دیگه یوزر و پس نمیخوااد!) ولی نمیتونم... این ****ی*لتر شده.چون دیروز من یه فایلایی میخواستم بگیرم که اونجا اپلود شده بود. باز نشد.پرسیدم گفتن *** شده.
میلاد 24047 ارسال شده در 2 آذر، 2011 من تو ویندوز نمیتونم کپی یا پیست یا کات و این حرفا رو انجام بدم نه با موس نه با کیبرد چه کنم؟ فکر کنم به خاطر این برنامهه باشه...وقتی اجراش کردم همچین شد CCleaner
ashegh20 1559 ارسال شده در 3 آذر، 2011 سلام من میخوام یه کانکشن بسازم تا با دیال آپ بتونم بیام اینترنت _ البته با لپ تاپ میخوام بیام ولی نمیدونم چه جوری کانکشن باید ساخت! :icon_razz:
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 3 آذر، 2011 سلام من میخوام یه کانکشن بسازم تا با دیال آپ بتونم بیام اینترنت _ البته با لپ تاپ میخوام بیام ولی نمیدونم چه جوری کانکشن باید ساخت! :icon_razz: سیستم عامل ؟؟:14k8gag: 3
Parishz71 604 ارسال شده در 3 آذر، 2011 این برنامه TuneUp Utilities 2011 چرا Temp رو پاک نمیکنه؟:JC_thinking: بازم دستی پاک میکنم.:girl_yes2: 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 3 آذر، 2011 این برنامه TuneUp Utilities 2011 چرا Temp رو پاک نمیکنه؟:JC_thinking:بازم دستی پاک میکنم.:girl_yes2: پری کوچولو دیگه نمیخواد هی دستی پاک کنی تا اون حد کفایت میکنه:167: چون بعضی از برنامه دائما با temp کار دارن شما همون با برنامه پاک کن همین کفایت میکنه :girl_in_dreams: 2
ashegh20 1559 ارسال شده در 3 آذر، 2011 سیستم عامل ؟؟:14k8gag: سیستم عامل که نمیدونم چیه :icon_pf (34): ولی ویندوز سون هست 1
ارسال های توصیه شده