spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیز فرایند اکستروژن یکی از روشهای مهم وجالب در فرایند تولید میباشد دراین پاورپوینت جالب شما بخوبی با پیشرفتها وامکانات این روش تولید اشنا میشوید فایلی مفید وجالب امیدوارم به درد دوستان گرامی بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ اکستروژن من مطلب زیاد دارم طالب باشین بگین اینجا بزارم 4 لینک به دیدگاه
rattling_boy 356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ اکستروژن من مطلب زیاد دارم طالب باشین بگین اینجا بزارم نیکی و پرسش 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ یک پاورپوینت برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ یه مقاله دیگه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
sijal 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ عالی بود مهندس اگه لطفی کنی یه مقاله دیگه هم بذاری سنگ تمام گذاشتیه لطفا موضوع تخصصی باشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده