spow 44,181 ارسال شده در 19 تیر 1389 سلام دوستان عزیز فرایند اکستروژن یکی از روشهای مهم وجالب در فرایند تولید میباشد دراین پاورپوینت جالب شما بخوبی با پیشرفتها وامکانات این روش تولید اشنا میشوید فایلی مفید وجالب امیدوارم به درد دوستان گرامی بخوره محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
baybak 4,434 ارسال شده در 15 مرداد 1389 اکستروژن من مطلب زیاد دارم طالب باشین بگین اینجا بزارم 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
rattling_boy 356 ارسال شده در 15 مرداد 1389 اکستروژن من مطلب زیاد دارم طالب باشین بگین اینجا بزارم نیکی و پرسش 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
baybak 4,434 ارسال شده در 19 مرداد 1389 یک پاورپوینت برای محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
baybak 4,434 ارسال شده در 19 مرداد 1389 یه مقاله دیگه... محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sijal 12 ارسال شده در 16 آذر 1390 عالی بود مهندس اگه لطفی کنی یه مقاله دیگه هم بذاری سنگ تمام گذاشتیه لطفا موضوع تخصصی باشه 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال