Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ آره چرا که نه!!روبروت واساده!!! خوب یه مثال بزن چه جوری پروی با ادبم باشیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ خوب یه مثال بزن چه جوری پروی با ادبم باشیم؟ هیچی کاری نداره!! مگه پررو بودن باید همیشه با توهین و جسارت همراه باشه! به راحتی حرفه خودتو بزن بدون هیچ توهینی اونخ همه تو کفت می کنن!!! :Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ دخیخا!!اون آوتورم خیلی حسای گوناگون توش هس!! :ghelyon: خجالت از همه بیشتر توشه مثه خودم!!! :1238: من خیلی خجالتیم!! :wubpink: میبینم حسای تو اواتارت: خجالت محبت امید هوس عشوه بی حالی بعد از خواب مسخره بازی .... 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ میبینمحسای تو اواتارت: خجالت محبت امید هوس عشوه بی حالی بعد از خواب مسخره بازی .... نه اون بی حالی نیس اتفاقا حالته چشاش عنده جلب بازیه!! :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ هیچی کاری نداره!!مگه پررو بودن باید همیشه با توهین و جسارت همراه باشه! به راحتی حرفه خودتو بزن بدون هیچ توهینی اونخ همه تو کفت می کنن!!! :Ghelyon: خوب اون می شه رک بودن که:w00: 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ خوب یه مثال بزن چه جوری پروی با ادبم باشیم؟ .. . .می دونی چیه ادمای خجالتی برای خودشون زندگی نمی کنن همش تو فکرن ببین نظر دیگرون چیه در مورد رفتار و کار های اونا..در مورد پررویی هم بههر که میگن که از حرفش کوتاه نیاد حرف خودشو بزنه وختی هم با ادب و محترمانه رو حرفش تاکید کنه میشه پرروی با ادب ... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ نه اون بی حالی نیس اتفاقا حالته چشاش عنده جلب بازیه!! :persiana__hahaha: اره خوب ولی چقدر اواتار تو روابط تاثیر داره اواتار قبلیت یادته من همیشه اون موقع سنتو بالاتر میدیدم تا الان ادمیه 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ خوب اون می شه رک بودن که:w00: خب رک بودنم یه مدله پررو بودنه دیگه!!! :w00: من دیگه از اونجور پرورو بازیایی که تو مدنظرته بلد نیستم!!!! :ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ اره خوبولی چقدر اواتار تو روابط تاثیر داره اواتار قبلیت یادته من همیشه اون موقع سنتو بالاتر میدیدم تا الان ادمیه الان آواتورم رو تو تاثیر گذاشت؟؟ :TAEL_SmileyCente: آی آی آی آِ..... الان این سنش پاینن تره نه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ خب رک بودنم یه مدله پررو بودنه دیگه!!! :w00:من دیگه از اونجور پرورو بازیایی که تو مدنظرته بلد نیستم!!!! :ubhuekdv133q83a7yy7 تو که بلد نیستی مثال نزن:cryingf: منم زدی حالا بخور:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من کجام دکتره؟:w00:جیدی میگی؟ یعنی اگر تو خیابون یه خانومی ازت آدرس بپرسه براحتی جوابشو میدی...یا دعوتت کنه واسه صرف بستنی و چایی و .... دکتر رو با دکتر بودم نه با تو:w00: آره کار دیگه ای هم بخواد بدون خجالت و خیلی راحت انجام میدم تو یونی از دخترا راحت تر از پسرا جزوه میگیرم:4chsmu1: خو.... یه موقعه هایی باید از قصد خودتو بزنی به خجالتی بودن! ولی در کل خجالتی بودن خوب نی ...... چه موقع هایی؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ تو که بلد نیستی مثال نزن:cryingf: منم زدی حالا بخور:vahidrk: من که گفتم یکمی خجالتیم!!! :banel_smiley_52: :ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ ادم اگه پرو باشه اما از نوع با ادبش بهتره ..ادمای خجالتی به حقشون نمیرسن .. ایهین راس میگی خجالتیا به حقشون نمیرسن خیلی جاها حقشونو میخورن:pichak29: 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ چه موقع هایی؟:JC_thinking: مثلا جلوی یه کسایی که....آره دیگه...نفهمیدی؟؟ :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ دکتر رو با دکتر بودم نه با تو:w00: آره کار دیگه ای هم بخواد بدون خجالت و خیلی راحت انجام میدم تو یونی از دخترا راحت تر از پسرا جزوه میگیرم:4chsmu1: چه موقع هایی؟:JC_thinking: میشه بگی دقیقا چرا فک میکنی خجالتی هستی؟ 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ الان آواتورم رو تو تاثیر گذاشت؟؟ :TAEL_SmileyCente:آی آی آی آِ..... الان این سنش پاینن تره نه؟؟ یعنی این قدر تابلو؟:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ مثلا جلوی یه کسایی که....آره دیگه...نفهمیدی؟؟ :wubpink: من که دقیقا گرفتم چی میگی اینو خوب اومدی 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ البت من خیلی رک هستما ولی با آشناها...نه غریبه ها 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ میشه بگی دقیقا چرا فک میکنی خجالتی هستی؟ جلو جمع غریبه و شلوغ خجالت میکشم خو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده