میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من میخوام یه حرف فلسفی بزنم خوب گوش کنید:167: خجالتی بودن هم یک بیماری است اما هر بیماریای درمان دارد به یک مهمانی دعوت شدهای، نمیدانی بروی یا نه. با اصرار دیگران میروی. وارد مهمانی که میشوی، احساس بدی به تو دست میدهد؛ قلبت تندتر میزند، دهانت خشک میشود و نمیدانی چطور رفتار کنی. فکر میکنی اگر چیزی بگویی، مسخره به نظر میرسد. دوست داری هر چه زودتر مهمانی تمام شود. بالاخره مهمانی تمام میشود و تو حتی یک دوست جدید هم پیدا نکردهای؛ فقط چون خجالتی هستی. خجالتی بودن یا همان چیزی که باعث میشود شما در ارتباط برقرار کردن با دیگران راحت نباشید، تنها یک احساس است؛ احساسی كه تنها در درون شما وجود دارد و فقط خود شما آن را میفهمید. برخی مردم خجالتی بودن را با ترس از اجتماع یا بیماری فوبیا یکی میدانند، در حالی که این دو با هم فرق میکند؛ در بیماری ترس از اجتماع، فرد نسبت به تمام فعالیتهای اجتماعی دچار ترس و نگرانی میشود، در صورتی که فرد خجالتی تنها در شرایطی خاص، نگرانی و اضطراب را تجربه میكند. افرین خوب گوش کردی اما این حرف ماله یه دکتره بود من از روش خوندم نوشتم باستون از همون چن خط اولش معلوم بود اینو یه خارجکی واسه خارجکیا گفته مهمونی و دوست پیدا کردن چیه آخه ؟:icon_pf (34): خو درمونش رو هم بگو دکتر میلاد بازم ازون حرفا زدیا!خجالت به مرور زمان از بین میره...فقط باید تمرین کنی! شاید تو موقعیتش قرار نگرفتی...ولی بعضی وقتا هست که اگر خجالتی باشی،ضررهای وحشتناکی میبینی... پس تمرین کن که ازین خجالتی بودن در بیای...:smiley (18): خواستی پاشو بیا تبریز همدیگرو ببینیم تا خجالت زدگیتو از بین ببرم!:167: تو با سجاد بیا تهران خو آرههههههه مِ ی دونم خیلی جاها سر همین ضرر کردم میخوام اصلاح شه:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ حجالتی بودن خوب نیست چون باعث میشه ادم تو جمع راحت نباشه و اذیت شه بعدشم باعث میشه ادم نتونه راحت ارتباط برقرار کنه.ولی پررویی زیاد هم خوب نیست 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ الان درمانشم دکتره میگه خوب گوش کنید گوشاتو باز کنید چشاتونم همین طور:167::167: راههای مقابله با خجالتی بودن قبل از وارد شدن به یک جمع، اطلاعاتی در مورد آن جمع به دست آورید و درباره چیزهایی که میخواهید یا میشود در آنجا مطرح کرد، فکر کنید. معاشرت خود را با دیگران بیشتر کنید؛ از جمعهای دوستانه کوچک شروع کنید، به سؤالاتشان جواب دهید و از آنها درباره خودشان، آرزوهایشان، اهدافشان یا موضوعات دیگر سؤال کنید. صحبت كردن در جمع را یاد بگیرید. اگر از حرف زدن در جمع میترسید، در كلاسهایی که به همین منظور برگزار میشود، ثبتنام کنید. اگر خجالتی بودن، خیلی شما را آزار میدهد، به یک مشاور یا روانشناس مراجعه کنید. تا حد ممکن از انزوا و گوشهگیری دوری کنید. اگر چند نفری دوروبرتان هستند، کتاب خواندن را کنار بگذارید و سر صحبت را با آنها باز کنید. اگر به خاطر لهجه، صدا، بوی دهان یا نوع دندانهایتان از جمع گریزان هستید، چرا فكری به حال اصلاح اینها نمیكنید؟ در جمعها کاری کنید كه کسل، خسته و بیحوصله به نظر نیایید. به یاد داشته باشید راه مقابله با خجالت این است که به چیزهای دیگری تمرکز کنید؛ مانند فکر کردن و تصور اینکه چطور میشود از اتفاقات اجتماعی لذت برد. از طرد شدن یا شکست خوردن، نترسید. قهرمانان ورزشی نیز با وجود احتمال شكست، باز هم به مبارزه و رقابت میپردازند؛ اما تقریبا همه آنها برای برد به میدان میروند و هیچگاه از شکست حرف نمیزنند. كمرویی، تـردید و دودلی هنگامی رخ میدهد كه شما به عیوب و نقایص خود فكر میكنید. افكـارتـان را متوجه شخصی کنید كه در حال گفتوگو با او هستید. در این حالت، هم شما اضطراب خود را از خاطر خواهید برد و هم طرف مقابل از توجه شما خوشحال خواهد شد. همهچیز را به خودتان نگیرید. نباید هر چیزی مانند شوخی و طعنه را به عنوان توهین تلقی كنید. مردم اغلب چیزهایی را میگویند كه هیچ مقصود و منظوری از آن ندارند؛ هر چند گاهی اوقات مردم نـظـرات نابجا و بیموردی میدهند؛ در این صورت، قاطعانه از خودتان دفاع كنید. توقعتان را كم كنید. بنا نیست در پایان یك گفتوگو، شما افراد را كاملا مجذوب خود كرده باشید. همین كه همه از همصحبتی یكدیگر لذت برده باشید، كافی است. باور كنید! هول نكنید. آدمهای روبهروی شما هر چقدر هم كه مهم باشند، آدم هستند؛ آنها هم معایب و مشكلات و ضعفهای خودشان را دارند؛ عین شما! شاید هم مثل خود شما دارند سعی میكنند كسی متوجه نشود چقدر خجالتی هستند! 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ از همون چن خط اولش معلوم بود اینو یه خارجکی واسه خارجکیا گفتهمهمونی و دوست پیدا کردن چیه آخه ؟:icon_pf (34): خو درمونش رو هم بگو دکتر تو با سجاد بیا تهران خو آرههههههه مِ ی دونم خیلی جاها سر همین ضرر کردم میخوام اصلاح شه:viannen_38: من شهریور میام تهران تا به دنیا اومدن خواهر زادمو ببینم...شمارمو بهت میدم...اونجا با هم هماهنگ میشیم همو ببینیم! ولی تو هم باید بعدش پاشی بیای تبریزا!:167: منم عین تو بودم...یکی دو سال پیش...ولی زود تجربه گرفتمو عادتمو ترک کردم...اما هنوزم برخی موارد این خجالتی بودنو تو خودم حس میکنم...مخصوصاً تو بر خورد با جنس مخالفم...:girl_blush2: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ یکی نیست به من بگه چرا نصیه کار میکنی:ws28: حالا درصد فراوانی افراد خجالتی: تحقیقات نشان میدهد اکثر افراد در موقعیتهای مختلف، کمی خجالتی میشوند. مثلا 75 درصد از مردم، هنگام مواجهه با یک جمع غریبه و مقتدر که ملزم به پاسخگویی به سؤالات آنها نیز باشند، احساس خجالت میکنند. 70 درصد از افراد هنگام حضور در جمع بزرگی از افراد غریبه، خجالتی برخورد میکنند. 64 درصد افراد نیز هنگامیکه با جنس مخالف روبهرو یا هم صحبت میشوند، دچار احساس خجالت میشوند. همچنین حس خجالت در 58 درصد از افرادی که با جمعی دارای موقعیت اجتماعی یا تحصیلات بالاتر مواجه میشوند، به وجود میآید. میبینید؟ اگر شما هم خجالتی هستید، امیدوار باشید! چندان تنها نیستند. 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ دلیل خجالت كشیدن چیست؟ عدهای از متخصصان معتقدند خجالتی بودن علاوه بر نحوه تربیت، زمینه ژنتیك نیز دارد. این متخصصان، تربیت درست و افزایش مهارتهای زندگی در از بین رفتن این حس در افراد را بسیار مؤثر میدانند. بررسیها نشان داده است آدمهای خجالتی از اعتماد به نفس پایینی برخوردارند و به خاطر همین موضوع، فکر میکنند اگر در یک جمع صحبت کنند، مورد تمسخر قرار میگیرند یا کسی به صحبتهای آنها توجه نمیکند. این دو عامل ( اعتماد به نفس پایین و خجالتی بودن) به طور مداوم در حال تقویت یکدیگر هستند به طوری که اگر فرد به فکر برطرف کردن مشکل خود نباشد، در آینده مشکلات زیادی را تجربه خواهد کرد. همچنین برخلاف تصور همگانی که افراد خجالتی را افرادی درونگرا میدانند، بسیاری از افراد برونگرا هم خجالتی هستند. بسیاری از افراد مشهور مانند هنرمندان، بازیگران سینما، دانشمندان و حتی سیاستمداران هم خجالتی بوده یا هستند. این افراد وقتی در قالب شغل خود قرار میگیرند، مطابق با آن ایفای نقش میكنند اما به محض آنكه به شرایط غیرشغلی برمیگردند، تبدیل میشوند به آدمهایی بسیار خجالتی و معذب! 3 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا . . . کجاش خوبه . . . ! نمدونین چه زجری میکشم تو محیط بیرون . . .!:w00: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ مرسی دکتر من شهریور میام تهران تا به دنیا اومدن خواهر زادمو ببینم...شمارمو بهت میدم...اونجا با هم هماهنگ میشیم همو ببینیم!ولی تو هم باید بعدش پاشی بیای تبریزا!:167: منم عین تو بودم...یکی دو سال پیش...ولی زود تجربه گرفتمو عادتمو ترک کردم...اما هنوزم برخی موارد این خجالتی بودنو تو خودم حس میکنم...مخصوصاً تو بر خورد با جنس مخالفم...:girl_blush2: من برعکس تو ام جدی میگم با جنس مخالف راحت ترم:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ مرسی دکتر من برعکس تو ام جدی میگم با جنس مخالف راحت ترم:4chsmu1: من کجام دکتره؟:w00: جیدی میگی؟ یعنی اگر تو خیابون یه خانومی ازت آدرس بپرسه براحتی جوابشو میدی...یا دعوتت کنه واسه صرف بستنی و چایی و .... لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ خو.... یه موقعه هایی باید از قصد خودتو بزنی به خجالتی بودن! ولی در کل خجالتی بودن خوب نی ...... 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ خو....یه موقعه هایی باید از قصد خودتو بزنی به خجالتی بودن! ولی در کل خجالتی بودن خوب نی ...... سمیه تو اخرشی........زبل...... 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من کجام دکتره؟:w00:w58: با من بود دکتر تو چرا خودتو انداختی وسط:w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ با من بود دکترتو چرا خودتو انداختی وسط:w00::w00: من از کوجا بدونم خو....از تو که نقل قول نگرفته بود که....تازه..با توام نبود....با اون دکتره بود که این حرفارو زده!:smiley (18): لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ سمیه تو اخرشی........زبل...... دیگه چه میشه کرد دیگه دختری گفتن !!!! :Ghelyon: :pichak: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من از کوجا بدونم خو....از تو که نقل قول نگرفته بود که....تازه..با توام نبود....با اون دکتره بود که این حرفارو زده!:smiley (18): :ws28: لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ دیگه چه میشه کرد دیگه دختری گفتن !!!! :Ghelyon: :pichak: الان تو اوتارت هم داری از اون خجالت مصلحتیا میکشی دیگه ...........شیطون 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ ادم اگه پرو باشه اما از نوع با ادبش بهتره ..ادمای خجالتی به حقشون نمیرسن .. 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ ادم اگه پرو باشه اما از نوع با ادبش بهتره ..ادمای خجالتی به حقشون نمیرسن .. مگه پروی با ادبم داریم؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ الان تو اوتارت هم داری از اون خجالت مصلحتیا میکشی دیگه ...........شیطون دخیخا!! اون آوتورم خیلی حسای گوناگون توش هس!! :Ghelyon: خجالت از همه بیشتر توشه مثه خودم!!! :1238: من کمی خجالتیم!! :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ مگه پروی با ادبم داریم؟:w00: آره چرا که نه!! روبروت واساده!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده