میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ . . . . خجالتی بودن خوبه یا بد؟ چرا؟ بستگی داره؟ به چی بستگیی داره خو؟ چه سودها و چه ضرر هایی داره؟ کلا خجالتی باشیم یا نه؟ 13 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ خجالت برا ادمای خجالتی بده ........بابا خجالت نکش حرفتو بزن برا ادمای پر رو خوبه ............بچه جون هر چی به ذهنت رسید که نباید بگی خجالتم خوب چیزیه 12 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ تو این زمونه اگه خجالتی باشی نه اینکه نفسش بد باشه موقعیتش بده سرت بی کلاه میمونه 8 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ تو این زمونه اگه خجالتی باشی نه اینکه نفسش بد باشه موقعیتش بدهسرت بی کلاه میمونه ایهین :pichak29: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من خجالتیم من بد ترم خو خجالت میکشم جلوی جمع غریبه 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من بد ترم خو خجالت میکشم جلوی جمع غریبه تو! باور کردم 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ تو!باور کردم از اینا که دیدنم بپرس خو اینجا چون رو در رو نیستیم با جمع و راحت میشه حرف زد خجالتی نیستم بیرون نت هستم...خیلییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ از اینا که دیدنم بپرس خواینجا چون رو در رو نیستیم با جمع و راحت میشه حرف زد خجالتی نیستم بیرون نت هستم...خیلییییییییییییییی آخی نازی خوب از کی بپرسم؟ آهان می رم از دختر خاله ت می پرسم از مهرشادم می پرسم 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من خجالتیم از اواتارت معلومه...........ولی عوضش دوست داشتنی هستی 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ از اواتارت معلومه...........ولی عوضش دوست داشتنی هستی مرسی هوتن قربونت :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من شکلات میخوام منم خیلی گیجالتیم دی: 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ از اینا که دیدنم بپرس خواینجا چون رو در رو نیستیم با جمع و راحت میشه حرف زد خجالتی نیستم بیرون نت هستم...خیلییییییییییییییی آره راس میگه!! 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ منکه خیلی ناراحتم از اینکه خجالتیم...تو میتینگا این میلاد هی صحبت می کنه به من تیکه میندازه منم از خجالت آب می شم...کی؟میلاد؟خجالتی؟تو چشای من نیگا کن یه بار دیگه جمله تو تکرار کن:167: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ آره راس میگه!! :w58::w58::w58: منکه خیلی ناراحتم از اینکه خجالتیم...تو میتینگا این میلاد هی صحبت می کنه به من تیکه میندازه منم از خجالت آب می شم...کی؟میلاد؟خجالتی؟تو چشای من نیگا کن یه بار دیگه جمله تو تکرار کن:167: :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من میخوام یه حرف فلسفی بزنم خوب گوش کنید:167: خجالتی بودن هم یک بیماری است اما هر بیماریای درمان دارد به یک مهمانی دعوت شدهای، نمیدانی بروی یا نه. با اصرار دیگران میروی. وارد مهمانی که میشوی، احساس بدی به تو دست میدهد؛ قلبت تندتر میزند، دهانت خشک میشود و نمیدانی چطور رفتار کنی. فکر میکنی اگر چیزی بگویی، مسخره به نظر میرسد. دوست داری هر چه زودتر مهمانی تمام شود. بالاخره مهمانی تمام میشود و تو حتی یک دوست جدید هم پیدا نکردهای؛ فقط چون خجالتی هستی. خجالتی بودن یا همان چیزی که باعث میشود شما در ارتباط برقرار کردن با دیگران راحت نباشید، تنها یک احساس است؛ احساسی كه تنها در درون شما وجود دارد و فقط خود شما آن را میفهمید. برخی مردم خجالتی بودن را با ترس از اجتماع یا بیماری فوبیا یکی میدانند، در حالی که این دو با هم فرق میکند؛ در بیماری ترس از اجتماع، فرد نسبت به تمام فعالیتهای اجتماعی دچار ترس و نگرانی میشود، در صورتی که فرد خجالتی تنها در شرایطی خاص، نگرانی و اضطراب را تجربه میكند. افرین خوب گوش کردی اما این حرف ماله یه دکتره بود من از روش خوندم نوشتم باستون 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ میلاد بازم ازون حرفا زدیا! خجالت به مرور زمان از بین میره...فقط باید تمرین کنی! شاید تو موقعیتش قرار نگرفتی...ولی بعضی وقتا هست که اگر خجالتی باشی،ضررهای وحشتناکی میبینی... پس تمرین کن که ازین خجالتی بودن در بیای...:smiley (18): خواستی پاشو بیا تبریز همدیگرو ببینیم تا خجالت زدگیتو از بین ببرم!:167: لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ :w58::w58::w58: چرا این جوری شدی خوب؟!؟!؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده