amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ اغلب عکس هایی که من می اندازم یا در طبیعت است و یا فضاهای باستانی ------------------------------------ عکس اول: عباس اباد نو شهر عکس دوم: رود دز در دزفول عکس سوم و چهارم: آبشار های شوشتر عکس آخر:پل شهر دزفول 19 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ عکس اول:رود دز در دزفول عکس دوم :کوههای بختیاری(منطقه ی تاراز) 17 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ امیر جان اسم مکانهایی که عکاسی کردی رو هم میذاری؟ 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ امیر جان مشخصات دوربینت چیه؟ اگر روی دوربینت ف.یلتر پلوراریزور بذاری گرد و غبار توی هوا رو ف.یلتر میکنه و عکسهات شفاف و ژورنالیتسی میشه 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من با گوشیم عکس می اندازم و صرفا برای دل خودم قدیم تر ها یک کنن داشتم که خیلی باهاش حال می کردم و کلی عکس انداختم ولی شکست و بعد هم این گوشی ها اومد و از طرفی دانشگاه اجازه ی پیگیری حرفه ای نمی داد(وقت نمی شد) این شد که عکس انداختن من صرفا ذوقی هست 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ این هم پل خواجوی اصفهان در زمان خشکی رودخانه ی زاینده رود 12 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من با گوشیم عکس می اندازم و صرفا برای دل خودمقدیم تر ها یک کنن داشتم که خیلی باهاش حال می کردم و کلی عکس انداختم ولی شکست و بعد هم این گوشی ها اومد و از طرفی دانشگاه اجازه ی پیگیری حرفه ای نمی داد(وقت نمی شد) این شد که عکس انداختن من صرفا ذوقی هست منم خیلی عکاسی رو دوس دارم ....ولی حیف که نه وقتشو دارم،نه پولشو که بطور حرفه ای برم دنبالش! مدل گیشیت چیه امیر؟ فکر کنم k850 باشه....5مگا پیکسل! عکسات خیلی قشنگن...:w139: لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ عباس اباد نوشهر این عکس رو خودم خیلی دوست دارم 9 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ منم خیلی عکاسی رو دوس دارم ....ولی حیف که نه وقتشو دارم،نه پولشو که بطور حرفه ای برم دنبالش!مدل گیشیت چیه امیر؟ فکر کنم k850 باشه....5مگا پیکسل! عکسات خیلی قشنگن...:w139: این عکس ها همه با k800i هست عکاسی به این روشی که من دنبال می کنم وقت چندانی نمی خواد کافیه یک گوشی داشته باشی هر لحظه و هر جا به دنبال شکار چیزی باشی که دوست داری اما اگر بخوای تخصصی دنبال عکاسی بری وقت و هزینه ی بسیار بسیار زیادی می طلبد خواهر من گاه در طول مسافرت ها بیش از 2 ساعت مشغول عکاسی از یک گل و یا پرنده هست تا آنچه می خواهد را به تصویر بکشد من این را نمی پسندم زیرا آدی را از دیگر لذت ها محروم می کند 6 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ این عکس ها همه با k800i هستعکاسی به این روشی که من دنبال می کنم وقت چندانی نمی خواد کافیه یک گوشی داشته باشی هر لحظه و هر جا به دنبال شکار چیزی باشی که دوست داری اما اگر بخوای تخصصی دنبال عکاسی بری وقت و هزینه ی بسیار بسیار زیادی می طلبد خواهر من گاه در طول مسافرت ها بیش از 2 ساعت مشغول عکاسی از یک گل و یا پرنده هست تا آنچه می خواهد را به تصویر بکشد من این را نمی پسندم زیرا آدی را از دیگر لذت ها محروم می کند ولی اصلش هم همونیه که خواهرتون دنبالشه... منم حتی با این گوشیه زاغارتم،شده نیم ساعت-40دیقه نشستم تا از یه گل عکس بندازم! عکسامم به زودی آپ میکنم تا شماها هم مستفیض بشید...:smiley (18): لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ اصل اون هست که به دل خودت بنشینه من رشته ام همانند شما مکانیک هست بیشتر به مکانیزم های خلقت خدا نگاه می کنم و نه به پوسته ی زیبا اما خواهرم گرافیک خوانده و به ظواهر و ظرافت ها نگاه می کند با این همه من به شوق عکس می گیرم و او برای آرشیوی که شاید روزی در اینده در جایی به کار آید 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من این را نمی پسندم زیرا آدی را از دیگر لذت ها محروم می کند کاملا موافقم اصل اون هست که به دل خودت بنشینه بازم موافقم من رشته ام همانند شما مکانیک هست بیشتر به مکانیزم های خلقت خدا نگاه می کنم و نه به پوسته ی زیبا ولی شما در این عکسها به پوستۀ زیبا نگریستید. مکانیزم های خلقت بیشتر در ذهن دیده میشود اما خواهرم گرافیک خوانده و به ظواهر و ظرافت ها نگاه می کند دلیلی برای دست کم گرفتن نمیشه. با این همه من به شوق عکس می گیرم و او برای آرشیوی که شاید روزی در اینده در جایی به کار آید شاید قصد خواهر شما واقعا تهیۀ آرشیو باشه ولی باید بدونید که عکاسی به شاخه های متعددی تقسیم بندی میشه. از عکاسی صنعتی بگیر تا عکاسی آتلیه و پرتره و عکاسی خبری ، عکاسی ورزشی ، عکاسی جنگ و خیلی موارد دیگه . عکاسی هایی که احتیاج به زمان زیادی برای تمرکز بر روی خواستۀ عکاس داره رو ممکنه شما دیده باشید. ولی عکسهای خبری که برای روزنامه ها گرفته میشه کاملا به مهارت و دقت نظر بالا و سرعت عمل بالای یک عکاس حرفه ای نیازمند هست تا در صدم ثانیه ای بتواند موقعیت مناسب را عکاسی کنه. حتی عکاسی در طبعیت هم گهگاه نیازمند سرعت عمل بسیار بالاست چون ممکنه صحنه ای خاص در ثانیه ای از بین بره. موقعیتی که حیوانات دارن. موقعیتهای آسمانی ، حشرات و حتی گاهی گلها و خیلی موارد دیگه. به این راحتی ها هم نمیشه تو دو خط قضاوت کرد. :ws2: توصیه میکنم از سایت Photo.net حتما دیدن کنی. 6 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ درود فرناز جان بحث ما کمی مکانیکی بود و نه گرافیکی طبیعتا تفاوت دیدگاه وجود دارد و این نه تنها بد نیست که زیباست من رشته های هنری را می ستایم زیرا این رشته ها هستند که زندگی را برای مردم بهتر معنا می کنند اما رشته های فنی اگر چه به ظاهر رفاه را به دنبال دارند اما همین رفاه هزار درد سر را نیز در پی می آورد در باقی موارد هم من تابع شما هستم و موافق 2 لینک به دیدگاه
silent for ever 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اگه کسی کار با 95n بلده به منم بگه! 10 تا عکس از یه صحنه میندازم(مثلا قطره آب روی گلبرگ) هیچ کدومشون اونیکه من می خوام نمی شن! 1 لینک به دیدگاه
silent for ever 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ عاشق غرب کشورم اما هرگز نشد برم سفر...متاسفانه خونواده فقط شمال میرن...خودم هم که تنهایی نمیتونم برم... مناظر زیبایی داره. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده