رفتن به مطلب

تحلیل شخصیت شماره2 .. ( قاصدك حكيم... چکاوک)

ارسال های توصیه شده

راستی آیا تو هرگز دیده ای؟

این بلای جان ما این ایلیا

:w00:

تو ندیدی بی مرامی های او

نیستی اندر میان کار ما

:w00:

یک پدیده دارد اینجا انجمن

وان پدیده هست اینجا ایلیا

icon_pf%20(34).gif

منظورم از پدیده همون آتیش پاره زیرآب زن خودمونه

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 88
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خوب من گفتم دوباره میام

قبلن هم گفتم بچه ام مغروره

خیلی تو دار :ws44:

احساس عقل کلی داره :w00:.......فکر میکنه از همه بیشتر میفهمه ........همینجا بهش میگم اشتباه می کنه

اعتماد به نفس خوبی داره .........( ادامه بده همینجوری پیش بری یه روزی قرمز میشی البته تو انجمن.......... تو زندگی فکر نمیکنم به جایی برسی:ws37: ........ تو جامعه ما باید گرگ بود تا به جایی رسید ) :w16:

روح لطیفی داره اگر دختر بود اسمشو میذاشتن لطیفه ....اما خوب میشه الان لطیف صداش کنیم :ws52:

در کل پسر خوب و مهربونیه

.

.

.

یه چیز دیگه ای هم هست که شاید به خودش گفتم

• Like 6
لینک به دیدگاه

مهربون

آقا

من نمیدونم چند سالشون هست . از دوستان شنیدم سن زیادی ندارن اما درک و فهمشون بیشتر از سنشون هست.

ادم با روحیه و شادی هست

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام منم خیلی ایلیا رو نمیشناسم ولی به نظر من خیلی هم مرموز نیست ادمیه که دلش نمیخواد همه چیزش رو دیگران بدونن به نظرم ادم درون گراییه احتمالا اهل درد و دل نیست و مشکلاتش رو میریزه تو خودش به نظرش سن به سال شمسی و قمری و میلادی نیست به عقل و شعوره برا همین سنش رو نمیگه اما ادم با تجربه ایه احتمالا تو زندگیش زیاد هم سختی کشیده

اقا ایلیا درست گفتم

• Like 3
لینک به دیدگاه

به به ببین نوبت کی شده :gnugghender:

آخه مگه میشه مرموزترین کاربر انجمن رو تحلیل کرد :w00:

ما که هنوزم نفهمیدیم چند سالشه :banel_smiley_4: این اتاق شیشه ایش هم که تموم شدنی نیست :banel_smiley_4: اجارش رفته بالا :ws3:

خوب اما نظر من در مورد ایلیا:

یه پسر شوخ که به نظر نسبت به سنش تجربیات زیادی تو زمینه های مختلف داره. واقعاً بعضی پست هایی که میذاره نشون میده که چه اطلاعات خوبی رو داره و چه خوب و فهمیده صحبت میکنه :a030:

به نظر من هر رشته ای بهش میخوره که درس خونده باشه به غیر از برق. بیشتر بهش میخوره که همون ادبیات یا روانشناسی خونده باشه :ws3:

به جز یه دفعه تا حالا ندیدم حتی یه ذره هم عصبانی بشه. ولی اون یه دفعه واقعاً فهمیدم خفن عصبانی میشه :ws3:

فوق العاده پسر باهوشیه و یه چیزی هم که دنبالش باشه خیلی زود یاد میگیره. اهل کل کله و کم هم نمیاره :ws3:

جا داره از زحماتش یه تشکری بکنم که پایگاه اطلاع رسانی انجمنم راه انداختش :w16:

خیلی خونسرد و صبوره. یه مدیر اسپمره :w58:

ولی درکل میشه گفت که خیلی مرموزه :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

به قول دوستان مرموزه ............

اما خیلی فعال و مهربون ..... همیشه حاضر و کمک رسون .....

فعلا بدی ازش ندیدم ... حالا تا بعد :ws3::a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

دکتر میدونم جاش اینجا نیس....:banel_smiley_52:ولی دیدم بازدید کننده اینجا بیشتر داره....:ws3:

من یه پیشنهاد دارم....:ws37:

شخص تحلیل شونده آخرش بهترین تحلیل و انتخاب کنه....بهش امتیاز بده...گل بده:w58:!!! چه میدونم...یه ذره هیجان بدیم به موضوع!!!:ws37:

این جوری چون بچه ها انگیزه پیدا میکنن، فک کنم تحلیلا دقیق تر میشه...:ws37:

البته نظر من بودا!!!!:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
دکتر میدونم جاش اینجا نیس....:banel_smiley_52:ولی دیدم بازدید کننده اینجا بیشتر داره....:ws3:

من یه پیشنهاد دارم....:ws37:

شخص تحلیل شونده آخرش بهترین تحلیل و انتخاب کنه....بهش امتیاز بده...گل بده:w58:!!! چه میدونم...یه ذره هیجان بدیم به موضوع!!!:ws37:

این جوری چون بچه ها انگیزه پیدا میکنن، فک کنم تحلیلا دقیق تر میشه...:ws37:

البته نظر من بودا!!!!:ws3:

مرسی پیشنهاد خوبیه .. ولی واسه تحلیل کننده این تصمیم سختیه وممکنه بچه ها ناراضی بشن و برای مراحل بعدی نتیجه شرکت بر عکس بشه ! ولی باید فکر ی کرد .بازم کمک کن ببین طریقه دیگه واسه جایزه چیه اینجا ننویس به خودم خبر بده که اسپم نشه:icon_gol::zadan:

لینک به دیدگاه

من یه پیشنهاد دیگه دارم تحلیل شونده اخر سر بیاد تحلیل هایی که ازش شده رو بگه درسته یا نه مجبور نیست همه رو هم توضیح بده هر کدوم که خودش میخواد اگرم کسی بود که تونست کامل توصیفش کنه بهش امتیاز بده

• Like 4
لینک به دیدگاه
من یه پیشنهاد دیگه دارم تحلیل شونده اخر سر بیاد تحلیل هایی که ازش شده رو بگه درسته یا نه مجبور نیست همه رو هم توضیح بده هر کدوم که خودش میخواد اگرم کسی بود که تونست کامل توصیفش کنه بهش امتیاز بده

اینم بد نیستااا...به شرطی که مثل اتاق شیشه ای نشه!!!:JC_thinking: دکتر تحویل بگیر....:ws3:

من هی میگم به کار یه ذره هیجان بدید!!!:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان

دوستان عزیز و ایلیای عزیز :icon_gol:

نوبت رسمی این تحلیل تا 4شنبه شب هست و بعد ,نفر بعدی شروع میشه ..ایلیا ی عزیز

فرصت داری بعدا هم به نظرات دوستان هر چی خواستی جواب بدی البته میدونم سرت شلوغه واسه همین میگم بعدا .. چون این تاپیک مخصوص خودته و با نفر بعدی تداخل نمیکنه:ws3:

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان

من ایلیا رو فقط از طریق پست هاش در سایت دیگه میشناسم . انسان بزرگوار و مودب وارام و فرهیخته ایست واقع گراست و یه ایرانی متعصب و با غیرت . من بیشتر ایلیا رو استاد خطاب میکنم ( بیخیال این پست ) بیشتر هم جنبه های تسلط او در ادبیات مورد نظرم هست .. شعر خوب میگه خوب میفهمه و خوب نقد میکنه فی البداهه گوی قهاری است

. به نظر نمیاد زیاد خشن باشه ولی خیلی بازیگوش هست احتمال میدم صداش خوب باشه ( چون دوستان همه گفتن لابد خوش صداست ) . یه بار یه شعر در جایی نوشتم برای اینکه نقدش کنند از بس تحویلش گرفت وهمهش شد تعریف که بقیه اساتید هم گویا ترسیدند و هیچی نگفتن :ws44: نتیجه اینکه منم فکر کردم شعرم پرفکته و دیگه شعر نگفتم :ws3:. . در کار مدیریت هم سعی میکنه به همه کمک کنه . همینقدر میشناسمش نه بیشتر:icon_gol:

این تا پیک رسما اینجا به پایان میرسه البته باز هست ودوستانی که هنوز علاقه مندن میتونن در مورد ایلیا بنویسن ... از امشب در تاپیکی مجزا شماره 3 نوبت فانوس هست :icon_gol:

لینک به دیدگاه

سلام :ws3:

من دیر رسیدم :ws3:

ایلیا؟ ایشون کی هستن؟:ws52: من اصلن نمیشناسمشون :ws3:

فقط میدونم مدیر و آقای خیلی خوبی هستند :shad:

ولی بعضی وقتا بد اخلاق میشه خوب hanghead.gif

همین :shad:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 9 ماه بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...