sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ زن مدل هارد ديسک: همه چي يادش ميمونه، تا ابد! زن مدل رم (RAM): از دل برود هر آن که از ديده برفت! زن مدل ويندوز: همه ميدونن که هيچ کاري رو درست انجام نميده، ولي کسي نميتونه بدون اون سر کنه! زن مدل اکسل: ميگن خيلي هنرها داره ولي شما فقط براي چهار نياز اصليتون ازش استفاده ميکنين! زن مدل اسکرين سيور: به هيچ دردي نميخوره ولي حداقل حوصله آدم باهاش سر نميره! زن مدل سِروِر (Server): هر وقت لازمش دارين مشغوله! زن مدل مولتيمديا: کاري ميکنه که چيزهاي وحشتناک هم خوشگل بشن! زن مدل سيدي درايو: هي تندتر و تندتر ميشه! زن مدل ايميل: از هر ده تا چيزي که ميگه، هشتتاش بيخوده! زن مدل ويروس: به نام «عيال» هم معروفه. وقتي که انتظارش رو ندارين، از راه ميرسه، خودش رو نصب ميکنه و از همه منابعتون استفاده ميکنه. اگر سعي کنين پاکش کنين، يک چيزي رو از دست ميدين، اگه هم سعي نکنين پاکش کنين، دار و ندارتون رو از دست 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ بعله ...............من فقط میخوام مراتب تقدیر و تشکرم رو از ت بجا بیارم ، که امکان آشنایی ما رو با این مدل های مختلف فراهم کردی .. 6 لینک به دیدگاه
sahar68 442 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ بعله ...............من فقط میخوام مراتب تقدیر و تشکرم رو از ت بجا بیارم ، که امکان آشنایی ما رو با این مدل های مختلف فراهم کردی .. پس موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ زن مدل هارد ديسک: همه چي يادش ميمونه، تا ابد!زن مدل رم (RAM): از دل برود هر آن که از ديده برفت! زن مدل ويندوز: همه ميدونن که هيچ کاري رو درست انجام نميده، ولي کسي نميتونه بدون اون سر کنه! زن مدل اکسل: ميگن خيلي هنرها داره ولي شما فقط براي چهار نياز اصليتون ازش استفاده ميکنين! زن مدل اسکرين سيور: به هيچ دردي نميخوره ولي حداقل حوصله آدم باهاش سر نميره! زن مدل سِروِر (Server): هر وقت لازمش دارين مشغوله! زن مدل مولتيمديا: کاري ميکنه که چيزهاي وحشتناک هم خوشگل بشن! زن مدل سيدي درايو: هي تندتر و تندتر ميشه! زن مدل ايميل: از هر ده تا چيزي که ميگه، هشتتاش بيخوده! زن مدل ويروس: به نام «عيال» هم معروفه. وقتي که انتظارش رو ندارين، از راه ميرسه، خودش رو نصب ميکنه و از همه منابعتون استفاده ميکنه. اگر سعي کنين پاکش کنين، يک چيزي رو از دست ميدين، اگه هم سعي نکنين پاکش کنين، دار و ندارتون رو از دست من اینم 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ من زن مدل ماوس رو ترجیح میدم به هر طرف که دلت میخواد می چرخونیش 6 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ این مدلا ورژن مرد نداره؟ یا فقط زن ها به این چیزا تشبیه میشن؟:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ مردا یه مدل بیشتر ندارن اونم همانا سر و ته یه کرباس هستش 9 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ مردا یه مدل بیشتر ندارن اونم همانا سر و ته یه کرباس هستش آورین 7 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ من زن مدل ماوس رو ترجیح میدم به هر طرف که دلت میخواد می چرخونیش 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ ای بابا همش که به ضرر زن میشه این چه وضعیه 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ مدل silent میخوام[/quoteیعنی لال باشه؟ لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ مدل silent میخوام[/quoteیعنی لال باشه؟ خب در مواقع نیاز از سایلنت خارجش میکنم 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ خب در مواقع نیاز از سایلنت خارجش میکنم پس همون گوشی بخرید بهتره فک نکنم بشه آدم رو مثل یه شی کنترل کرد 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ خب در مواقع نیاز از سایلنت خارجش میکنم :3384s: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده