sahar68 442 ارسال شده در 9 مهر، 2010 زن مدل هارد ديسک: همه چي يادش ميمونه، تا ابد! زن مدل رم (RAM): از دل برود هر آن که از ديده برفت! زن مدل ويندوز: همه ميدونن که هيچ کاري رو درست انجام نميده، ولي کسي نميتونه بدون اون سر کنه! زن مدل اکسل: ميگن خيلي هنرها داره ولي شما فقط براي چهار نياز اصليتون ازش استفاده ميکنين! زن مدل اسکرين سيور: به هيچ دردي نميخوره ولي حداقل حوصله آدم باهاش سر نميره! زن مدل سِروِر (Server): هر وقت لازمش دارين مشغوله! زن مدل مولتيمديا: کاري ميکنه که چيزهاي وحشتناک هم خوشگل بشن! زن مدل سيدي درايو: هي تندتر و تندتر ميشه! زن مدل ايميل: از هر ده تا چيزي که ميگه، هشتتاش بيخوده! زن مدل ويروس: به نام «عيال» هم معروفه. وقتي که انتظارش رو ندارين، از راه ميرسه، خودش رو نصب ميکنه و از همه منابعتون استفاده ميکنه. اگر سعي کنين پاکش کنين، يک چيزي رو از دست ميدين، اگه هم سعي نکنين پاکش کنين، دار و ندارتون رو از دست 10
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 9 مهر، 2010 بعله ...............من فقط میخوام مراتب تقدیر و تشکرم رو از ت بجا بیارم ، که امکان آشنایی ما رو با این مدل های مختلف فراهم کردی .. 6
sahar68 442 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2010 بعله ...............من فقط میخوام مراتب تقدیر و تشکرم رو از ت بجا بیارم ، که امکان آشنایی ما رو با این مدل های مختلف فراهم کردی .. پس موفق باشی 3
VINA 31339 ارسال شده در 10 مهر، 2010 زن مدل هارد ديسک: همه چي يادش ميمونه، تا ابد!زن مدل رم (RAM): از دل برود هر آن که از ديده برفت! زن مدل ويندوز: همه ميدونن که هيچ کاري رو درست انجام نميده، ولي کسي نميتونه بدون اون سر کنه! زن مدل اکسل: ميگن خيلي هنرها داره ولي شما فقط براي چهار نياز اصليتون ازش استفاده ميکنين! زن مدل اسکرين سيور: به هيچ دردي نميخوره ولي حداقل حوصله آدم باهاش سر نميره! زن مدل سِروِر (Server): هر وقت لازمش دارين مشغوله! زن مدل مولتيمديا: کاري ميکنه که چيزهاي وحشتناک هم خوشگل بشن! زن مدل سيدي درايو: هي تندتر و تندتر ميشه! زن مدل ايميل: از هر ده تا چيزي که ميگه، هشتتاش بيخوده! زن مدل ويروس: به نام «عيال» هم معروفه. وقتي که انتظارش رو ندارين، از راه ميرسه، خودش رو نصب ميکنه و از همه منابعتون استفاده ميکنه. اگر سعي کنين پاکش کنين، يک چيزي رو از دست ميدين، اگه هم سعي نکنين پاکش کنين، دار و ندارتون رو از دست من اینم 5
Lean 56968 ارسال شده در 29 اسفند، 2014 من زن مدل ماوس رو ترجیح میدم به هر طرف که دلت میخواد می چرخونیش 6
مرغ باغ ملکوت 1609 ارسال شده در 29 اسفند، 2014 این مدلا ورژن مرد نداره؟ یا فقط زن ها به این چیزا تشبیه میشن؟:icon_razz: 5
memmar 6829 ارسال شده در 29 اسفند، 2014 مردا یه مدل بیشتر ندارن اونم همانا سر و ته یه کرباس هستش آورین 7
مرغ باغ ملکوت 1609 ارسال شده در 10 تیر، 2015 من زن مدل ماوس رو ترجیح میدم به هر طرف که دلت میخواد می چرخونیش 3
black banner 9103 ارسال شده در 10 تیر، 2015 مدل silent میخوام[/quoteیعنی لال باشه؟ خب در مواقع نیاز از سایلنت خارجش میکنم 1
مرغ باغ ملکوت 1609 ارسال شده در 10 تیر، 2015 خب در مواقع نیاز از سایلنت خارجش میکنم پس همون گوشی بخرید بهتره فک نکنم بشه آدم رو مثل یه شی کنترل کرد 1
ارسال های توصیه شده