هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ اگه راس راسکی عاشق شدی باید مث مرد بری جلو بهش بگی و گرنه دس دس کنی بعدا پشیمون می شیا ..گفته باشم .! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ تو پست قبليش دليلشو گفتم :w13: بی ادب زود باش برو بهش بوگو 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ اگه راس راسکی عاشق شدی باید مث مرد بری جلو بهش بگی و گرنه دس دس کنی بعدا پشیمون می شیا ..گفته باشم .! :ws49::flowerysmile: یکی نیس این حرف و به این حامد بفهمونه 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ :w13:بی ادب زود باش برو بهش بوگو يعني بگم؟؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . به کي بگم؟؟ کسي وجود نداره که... 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ يعني بگم؟؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . به کي بگم؟؟ کسي وجود نداره که... :there: پی راحتی عاقل باش نه عاشق شو نه زن بگیر 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ :there:پی راحتی عاقل باش نه عاشق شو نه زن بگیر چشم :babygirl::babygirl: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ چشم :babygirl::babygirl: آفرین چه پسر خوفی:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ باموبایلو اینترنتو اینا هم نمیرسه هیچ رقمه دستم بهش نمیرسه لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ بسیار لذت بردیم... ولی اگر عاشق بشی معمولا دیگه اون بخش "set her/him free" برات به عنوان یه گزینه ی عملی به نظر نمیاد ها... هر کاری میکنی که در نره... اصلا این جمله بندی غلطه... من از این حرفا حالیم نیست... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ بسیار لذت بردیم... ولی اگر عاشق بشی معمولا دیگه اون بخش "set her/him free" برات به عنوان یه گزینه ی عملی به نظر نمیاد ها... هر کاری میکنی که در نره... اصلا این جمله بندی غلطه... من از این حرفا حالیم نیست... تو حالیت نیست؟؟؟؟؟؟؟؟:ws28: بنده خدا تو الان از همه بیشتر حالیتهههههه:w16: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ تو حالیت نیست؟؟؟؟؟؟؟؟:ws28:بنده خدا تو الان از همه بیشتر حالیتهههههه:w16: سامان دیگه تو رو نمی خواد چرا نمی فهمی:w00: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ سامان دیگه تو رو نمی خواد چرا نمی فهمی:w00: پیشته بابااااااااااا تو مساله ای که چیزی نمیدونی دخالت نکن:w16:افرین 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ پیشته باباااااااااااتو مساله ای که چیزی نمیدونی دخالت نکن:w16:افرین چه مهربون شدی منتظر واکنش شدید تر بودم:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ چه مهربون شدی منتظر واکنش شدید تر بودم:jawdrop: خوصله نداشتم:ws3: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ خوصله نداشتم:ws3: چی نداشتی؟:ws28: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خوب ... نميدونم چجوري بفهمه ولي بنظرم نبايد گفت! يعني بايد يواشکي گفت اگر عاشق کسی شدید هر چه زودتر بکشیدش تا یه عمر راحت باشی یعنی وحید و کشتی:banel_smiley_52: هیچ رقمه دستم بهش نمیرسه بسیار لذت بردیم... ولی اگر عاشق بشی معمولا دیگه اون بخش "set her/him free" برات به عنوان یه گزینه ی عملی به نظر نمیاد ها... هر کاری میکنی که در نره... اصلا این جمله بندی غلطه... من از این حرفا حالیم نیست... از اون شعر قشنگا بده گوش کنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده