soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ چقدر یهشکست تو زندگیت مهمه؟؟آیا باعث شکوفاییت میشه یا این که باعث میشه که نا امید بشی ودست از تلاش برداری.. اگر این قدر قوی نیستی که ببازی ..مسلما توانایی برتدهشدن را نیز نخواهی داشت هیچ رازی در موفقیت وجودندارد..موفقیت نتیجه آمادگی..تلاش سخت..و درس گرفتن از شکستهاست همیشه زیرکترین آدم هاکسانی نیستند که کمترین میزان شکست را دارند بلکه کسانی هستند که از شکست ها بهتریندرس را میکیرند... شکست معمولا یک موقعیتموقتی است..ولی نا امید شدن آن را به یک موقعیت دائمی تبدیلمیکند شکستبایدمثل یک معلمبرای ما باشه..نه یک مانع برای پیشرفت... شکست می تواند باعثبشه یه مقداری عقب بیافتی از کاراتولی نباید مسبب مغلوب شدنتباشد... شکستبهمنزله یک وقفه توی کارات هست ولی نه یک نفطه پایان. .تنها درصورتی میتوانی از شکست اجتناب کنی که چیزی نگی ..کاری نکنی...و هیچ چی نباشی ... ....... (یعنی در واقع پاهات رو رو به قبله دراز کنی و هیچ کاری نکنی ) اگرنمیتونی اشتباه کنی یعنی هیچ کاری نمی تونی بکنی هیچ کسینمیتونه شرط ببنده که با یه حرکت قادر به برنده شدن در یک بازی شطرنج هست... یهزمانهایی لازمه تو یه قدم عقب نشینی کنی تا بتونی یه قدم به جلو بر داری بزرگترین موهبت این نیست که هیچ زمان شکست نخوری... بلکه این است کهبعد از هر شکست بتونی دوباره بلند شی قضاوتدیگران نسبت به م روی تعداد دفعاتی نیست که شکست خورده ام..بلکه روی تعداد دفعاتیاست که موفق شده ام .. و تعداددفعاتی که موفق شده ام دقیقا زمانی بوده که بلا فاصله بعد از این که شکست خورده امدوباره به تلاش ادامه داده ام و موفق شده ام.... .... بیشتر آدمها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست ازتلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدممانده به خط پایان و پیروزی... اگر احتمالشکست وجود نداشت ..پیروزی بی معنی بود (طعم شیرینخود را از دست می داد).. 12 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ این تاپیک صرفا جهت تسلی خاطر عزیزان مشروطی هستش و ارزش دیگری ندارد ممنون 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ می تونم تصور کنم سهیل الان چه حالی داری که این مطلب رو سرچ کردی 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ می تونم تصور کنم سهیل الان چه حالی داری که این مطلب رو سرچ کردی ایول مشروطان به سلامت:w00: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ ایولمشروطان به سلامت:w00: برو اون دنی رو صدا کن بیاد به سلامتی همه تون بخوره:w58: 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ برو اون دنی رو صدا کن بیاد به سلامتی همه تون بخوره:w58: نه تو رو خدا.هر وقت دانیل میاد اتاقم بوی الکل میگیره. 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ این تاپیک صرفا جهت تسلی خاطر عزیزان مشروطی هستش و ارزش دیگری نداردممنون نمیدونم چرا ایقدر نگران مشروطیتی تو ؟ 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا ایقدر نگران مشروطیتی تو ؟ واقعا چرا؟ یعنی دلیلش چی میتونه باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ این مطلب درباره مشروط شدن صدق نمیکنه تو مشروط که میشی تازه ترست میریزه میگی ااااااا مشروط شدیم چیزی نشد که ترم بعد هم مشروط میشی پس نباید تجربش کنی اصلا اینو یکی که ترم 10 بود تو آزمایشگاه فیزیک هم گروه بودیم بهم گفت 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ واقعا چرا؟یعنی دلیلش چی میتونه باشه؟ . . .سلام الان داری فکر میکنی دیگه نه؟. .بچه آخه تو کی میخوای درست شی ؟الان دیگه کار از کار گذشته وقت دلیل پیدا کردن نیس که 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ مشروطی چیزی نیست که..غصه نداره..تازه خوبم هست ترم بعد آدم کم واحد برمیداره معدلش خوب میشه ترم بعدش جبران میکنه واحد بیشتر برمیداره 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ حالا فعلا نشدیم ولی بالاخره میشیم انگار 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ سهیل داداش گلم واسه غصه هات جا بزار مشروطی که چیزی نیس من یه بار مشروط شدم اونم ترم دو البته تنها دانشجوی کلاس بودم که تو هیچ درسی نیافتاده بودم و همه نمره هام بین 10 تا 11/75 بود:w58: 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ جنبش مشروطه راه انداختین؟ :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ این مطلب درباره مشروط شدن صدق نمیکنه تو مشروط که میشی تازه ترست میریزه میگی ااااااا مشروط شدیم چیزی نشد که ترم بعد هم مشروط میشی پس نباید تجربش کنی اصلا اینو یکی که ترم 10 بود تو آزمایشگاه فیزیک هم گروه بودیم بهم گفت وای خدا نصیب هیچکی نکنه بد استرسیه بدتر اونه که درسیه بیفتی بخای دوباره بخونی:w00: 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ وای خدا نصیب هیچکی نکنه بد استرسیه بدتر اونه که درسیه بیفتی بخای دوباره بخونی:w00: :w16: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ من اين ترم نشدم شانسي همه رو قبول شدم!! البت هنوز نمره يه 3واحدي نيومده :banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ من که جرات ندارم برم نمره هامو نگاه کنم:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده