رفتن به مطلب

Thumbs down تیتر اصلی روزنامه تایمز انگلستان:سنگسار سکینه آشتیانی رو متوقف کنید

ارسال های توصیه شده

w5qe30s7m6ebgv38s513.jpg

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

پ.ن1: سکینه محمدی آشتیانی از سال ۱۳۸۴ به اتهام "زنای محصنه" و قتل همسر، در زندان تبریز به‌سر می‌برد. خانم آشتیانی در سال ۸۵ از مجازات مربوط به قتل به دلیل فقدان مدارک و نبود شاکی خصوصی نجات یافت، اما توسط شعبه ششم دادگاه کیفری استان آذربایجان به اتهام "رابطه جنسی خارج از ازدواج" محکوم به ۹۹ ضربه شلاق و سنگسار شد. این حکم به تایید دیوان‌عالی کشور نیز رسیده و به دایره اجرای احکام ابلاغ شده است.

• Like 7
لینک به دیدگاه
الان 5 دقیقه میگذره و این تاپیک نه منتقل شده و نه حذف شده...

عالیه...:icon_pf (44):

آخه چرا باید حذف بشه.چیزی که تو جامعه هست رو آوردم اینجا

• Like 1
لینک به دیدگاه

اینکه اینجا با یکی دوتا مدیر سر پاک کردنو پاک نکردین یه تاپیک بحث کنی زیادم کار شاقی نیس ..

چون مشکل از اینجا نیست که ..راست میگید یه وبلاگ بزنید کار 5 دقیقه ..بعد برید نظرتونو اونجا بگید ببینید چند ساعت بعد وبلاگتونو پودر میکنن ..انوخت اگه خیلی مایل به بحث و گفتگو هستید برید اونا را راضی کنید وبلاگو باز کنن..

بله رفقا کل کل کردن با مدیرای اینجا که مث خودمون فک میکند غیر بچه بازی و وقت گذروندن چیزی دیگه ای نیست ..:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws3:

مطمئنی کمتر نمیشه

دلت خوشه هااا تو شمالی نمیبینی

همین ویلاها برو همش ویلا با ژیلا

تو تهرانم که 10 شب به بعد پره

نصف حاجی ها هم که بلههههههه

بگیرنشون جمعیا نابود میشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
من فک میکنم تو پروفایل فهیمه یا سجاد یا ایلیا باشن...:banel_smiley_4:

یعنی دیوار من اینقدر کوتاهه؟

داداش تو این تالار منم یه کاربر عادیه عادیم

اگه قرار شده بحث سیاسی نکنیم دلیل بر این نیست که نتونم حرفمو بزنم... همه چیز سیاست نیست وهمه چیز رو هم لازم نیست کپی کنیم وقتی هممون تقریبا دسترسی داریم به سورسش...حالا هرکی نداره من ادرساشو بدم خدمتش

همتون تقریبا منو میشناسید

تو اوج دوران بحثای سیاسی هم مدیرتون بودم ویه تاپیکتون الکی به باد نرفت ولی قبول کنید شرایط خیلی متفاوت از اون چیزیه که من وشما میبینیم

خلاصه بهتره یکسویه قضاوت نکنی داداش گلم

من مخلص همه دوستان با صفا هم هستم:icon_gol:

لینک به دیدگاه
دلت خوشه هااا تو شمالی نمیبینی

همین ویلاها برو همش ویلا با ژیلا

تو تهرانم که 10 شب به بعد پره

نصف حاجی ها هم که بلههههههه

بگیرنشون جمعیا نابود میشه

منظور من این بود که مطمئنی جمعیت ایران از 20 ملیون کمتر نمیشه اگر اجراش کنند:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

راستی این سنگسار مسلمونها واسه مردها هم صادقه؟ تا حالا مردی سنگسار شده؟یا این هم نمونه دیگری از عدالت اسلامیه!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

بله عزیز مردها هم سنگسار میشن ولی من شنیدم که مرد رو تا کمر میکن تو زمین ولی زن رو تا شونه..

نمونه دیگری از عدالت (اگر واقعا این طور باشه که من شنیدم)

• Like 2
لینک به دیدگاه
آخه من هر چی شنیدم سنگسار خانم بوده!!

تو ایران قاضی مرد تشریف داره و این جماعت هم هوای هم دیگه رو دارن..ولی تو سوادن چند وقت پیش یه مرده رو سنگسار کردن

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو ایران قاضی مرد تشریف داره و این جماعت هم هوای هم دیگه رو دارن..ولی تو سوادن چند وقت پیش یه مرده رو سنگسار کردن

البته اگرم باشه که کلا با توجه به اینکه مردها میتونن تا 7تا عقد کنن و ان تا صیغه!!دیگه اینچیزها پیش نمیاد:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...