pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ ها چته می خندی؟؟؟؟؟؟؟من ماتادور نیستم! هویجوری دلم می خواد اسپانیا ببره همین همین جوری همین جوریه که کار دست ادم میده 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ نه دیرسن؟مطمئن اول.نمنه من دیرمیشدم دوز ایده اوقلان ترکی دانوشما................. :167: :167: :167: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ اُختاپوسرو میگم دیگه...در ضمن...8پا نیست...اُختاپوسه!:w00:یه چیزی...باورتون میشه تا الان هیچکدوم از بازیارو ندیدم؟ چه دلی داری تو :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ اُختاپوسرو میگم دیگه...در ضمن...8پا نیست...اُختاپوسه!:w00:یه چیزی...باورتون میشه تا الان هیچکدوم از بازیارو ندیدم؟ من باورم می شه! همین همین جوری همین جوریه که کار دست ادم میده :banel_smiley_4: چنا؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خودم هم نمی دونم ماتادور................. خنده نداره از خودتون مایه بزارید نه.............. شما که تا حالا قهرمان نشدیییید میرید جام از مردم میدزدید میزارییید اینجا.......... میبینیم کی برنده جام میشه اُختاپوسرو میگم دیگه...در ضمن...8پا نیست...اُختاپوسه!:w00:یه چیزی...باورتون میشه تا الان هیچکدوم از بازیارو ندیدم؟ منم همینطور اصن نسبت به فوتبال خیلی بی تفاوت شدم:girl_in_dreams: ولییییییییییییی من عاشق اسپانیام دوس دارم ببره :62izy85: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ من باورم می شه! چنا؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدا میفهمی وقتی تو رو هم کنار اون 8 پا سرخت کردن میفهمیییییییییییی لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ اوقلان ترکی دانوشما................. :167: :167: :167: چیز خاصی نگفتم.به پیش بینیم شک داشت.بهش گفتم تا حالا هر چی که من پیش بینی کردم درست از آب در آمده.الانم میگم آرژانتین قهرمان میشه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خنده نداره میبینیم کی برنده جام میشه منم همینطور اصن نسبت به فوتبال خیلی بی تفاوت شدم:girl_in_dreams: ولییییییییییییی من عاشق اسپانیام دوس دارم ببره :62izy85: اگر این 8 پا نبود چی کار میکردیییید من مرده سیستم خطی اسپانیام لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ اگر این 8 پا نبود چی کار میکردیییید من مرده سیستم خطی اسپانیام :ws28: من اصن به این هشت پائه کاری ندارم ولی فقـــــــــــــــــــــــــــــــط اسپانیا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ چیز خاصی نگفتم.به پیش بینیم شک داشت.بهش گفتم تا حالا هر چی که من پیش بینی کردم درست از آب در آمده.الانم میگم آرژانتین قهرمان میشه من د هیچ زاد دمدیییییییم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ من اصن به این هشت پائه کاری ندارم ولی فقـــــــــــــــــــــــــــــــط اسپانیا وعده ما 1 شنبه ساعت 23 ورزشگاه کیپ تان 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: وعده ما 1 شنبه ساعت 23 ورزشگاه کیپ تان :banel_smiley_4: منتظریم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ امین امد :banel_smiley_52: امین نبییینم دست به کل کل ها بزنی .................... :167: :167: :167: 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ دم هشت پا گرم هشت تا پاهاش درد نکنه لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ فقط تراکتورسازی تبریز :whistle::whistle: 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ ابجی تو هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w58: لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ پس یه اختاپوس برای تیم شما تصمیم میگیره نه شما برای بازیتون ؟ :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده