*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ قربونت داش حسینیادته من این تاپیکو ول داده بودم حالا اینجا داره برا من شاخ وشونه میکشه دی: همینه دیگه . . .! بد زمونه ای شده . . . برادر از برادر تاپیک کش میره . . .! :w00: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ بله.به باورامون هم رحم نمیکنیم.همین باورا برای جامعه دردسر میشه دیگه لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ لینک تاپیک قبلی رو بده برم اونو حذفش کنمچه جسارتا.... من زده بودما:w00: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ لینک تاپیک قبلی رو بده برم اونو حذفش کنمچه جسارتا.... خب اونور رو ولش کناینور من خودم این تاپیک رو زده بودم اخه سهیل بیاد پوستمو میکنه نخیرم خودم اینجا ولش دادم لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خوب کاری کردم میکنم چون میتوانم 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خوب کاری کردم میکنم چون میتوانم به قول یه بنده خدایی: دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت دائما" یکسان نباشد حال دوران غم مخور بله سهیل جان. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خوب کاری کردم میکنم چون میتوانم دیکتاتور فسقلی دوست داریم بی قافیه خب قافیه پیدا نکردم براش 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خوب کاری کردم میکنم چون میتوانم . . . .ببین پسرم یه مدیر خوب هیچ وقت این حرفا رو نمیزنه ..حالا زود باش معذرت خواهی کن ..زود باش دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده