Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ در دوران حکومتهای ملوک الطوایفی، حاکمی دلقکی داشته که پادشاه را سرگرم میکرده است. شبی در بین بازی عطسه شدیدی میزند، به طوری که پادشاه میترسد و میگوید: او را تنبیه نمایید. از آن تاریخ عطسه شوم تلقی میشود و هر کس عطسه میزد، به جای "عافاکم الله؛ خدا شفایت دهد". میگفتند سیاه سرفه بگیری! این خرافه مانند سایر خارفات به تدریج در بین ملت ما گسترش یافت. صدای زاغ و آهنگ جغد، پرش پلکهای چشم و یا عطسه میگویند : هر گاه یکی عطسه کرد، در حق او دعا کنید و بگویید "یرحمکم الله؛ رحمت خدا شامل حال تو گردد". طرف نیز متقابلاً دعا کند و بگوید: یغفر الله لک؛ خداوند تو را بیآمرزد". باز میگویند: صبر کردن و مکث نمودن، یا فرق گذاردن بین یک عطسه و دو عطسه همگی افسانه است که باید مسلمان آگاه و دانا از این افسانهها بپرهیزد و عزم را جزم کند. شما چه میگوئید؟ 6 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ شما چه میگوئید؟ درباره ی چی چه میگوییم؟! درباره دلقک های قدیم؟ یا در مورد عطسه کردن؟ یا در مورد ریشه خرافات؟؟! 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ واقعا" خرافات تو جامعه اینقدر رواج داره و نفوذ کرده که اگه خود پیامبر هم بیاد و بگه که اینا صحیح نیست مردم قبول نمی کنن. چند روز پیش درباره کتابی که سجاد عزیز لینکشو بهم داده بود(خلقیات ما ایرانیان.جمالزاده)با دوستی بحث میکردم.کسی که اصلا" نماز نمی خونه اما همین فرد اصلا" نمیخواست قبول کنه که اعتقاد به خواب ناشی از جهله.هر چی هم که من بیشتر صحبت میکردم انکارش بیشتر میشد.در نهایت هم گفت که درسته من نماز نمیخونم ولی بی اعتقادی به خواب از بی نمازی بدتره. و تو اگه نماز میخونی نمازت درست نیست. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ اگه دیدی یه لنگه دمپاییت افتاده رو اون یکی یحتمل بدون دارن پشت سرت حرف میزنن 3 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من فقط میدونم زلزله ناشی از بد حجابیه . . .!!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ درباره ی چی چه میگوییم؟!درباره دلقک های قدیم؟ یا در مورد عطسه کردن؟ یا در مورد ریشه خرافات؟؟! شما طبق عادت باز هم سئوال منو با سئوال پاسخ دادی . در هر سه موردش میتونی نظرت رو بگی . مرسی لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ من فقط میدونم زلزله ناشی از بد حجابیه . . .!!!!!!!! زلزله ای که تو ذهنشون اتفاق می افته و همه چیزو به هم ربطش میدن. با شما موافقم . 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ باحال بود میدونستم خرافه است اما نمیدونستم چجوری بوجود اومده 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من اینو تا حالا نشنیده بودم مرسی ولی در مورد بزنم به تخته یه مطلب جالبی هست قدیما اعتقاد داشتن در داخل درختا یا چوب اهریمن زندگی میکنه بنابرای هر موقع از یکی یا از خود می تعریفیدن سریع میزدن به تخته تا اهریمن حواسش بپرته و حرفشون بفراموشه تا بلایی سرشون نیاره 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من اینو تا حالا نشنیده بودم مرسیولی در مورد بزنم به تخته یه مطلب جالبی هست قدیما اعتقاد داشتن در داخل درختا یا چوب اهریمن زندگی میکنه بنابرای هر موقع از یکی یا از خود می تعریفیدن سریع میزدن به تخته تا اهریمن حواسش بپرته و حرفشون بفراموشه تا بلایی سرشون نیاره اا اینو مگه نمیکن چشم نشی میزننمن خودم که همش میزدم به تخته خوب شد گفتیاا:w16: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ بد نیست برید دنبال مستند The enemies of reason... ببینید این خرافات و خیالات تا کجاها پیش رفته و افرادی اینها رو به خورد مردم میدند و با این خزعبلات چه پولهایی به جیب میزنند... اینهایی که اینجا بهش اشاره شد در مقابل اونها هیچی نیستند... 3 لینک به دیدگاه
novel guy 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ در دوران حکومتهای ملوک الطوایفی، حاکمی دلقکی داشته که پادشاه را سرگرم میکرده است. شبی در بین بازی عطسه شدیدی میزند، به طوری که پادشاه میترسد و میگوید: او را تنبیه نمایید. از آن تاریخ عطسه شوم تلقی میشود و هر کس عطسه میزد، به جای "عافاکم الله؛ خدا شفایت دهد". میگفتند سیاه سرفه بگیری! این خرافه مانند سایر خارفات به تدریج در بین ملت ما گسترش یافت.صدای زاغ و آهنگ جغد، پرش پلکهای چشم و یا عطسه میگویند : هر گاه یکی عطسه کرد، در حق او دعا کنید و بگویید "یرحمکم الله؛ رحمت خدا شامل حال تو گردد". طرف نیز متقابلاً دعا کند و بگوید: یغفر الله لک؛ خداوند تو را بیآمرزد". باز میگویند: صبر کردن و مکث نمودن، یا فرق گذاردن بین یک عطسه و دو عطسه همگی افسانه است که باید مسلمان آگاه و دانا از این افسانهها بپرهیزد و عزم را جزم کند. شما چه میگوئید؟ در مورد دعا چی؟ آیا دعا تو زندگی هم تاثیر داره؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ در مورد دعا چی؟ آیا دعا تو زندگی هم تاثیر داره؟ هر تاثیر نداشته باشه باعث اروم شدن ادم میشه که 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده