am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ ای خدااااااااااااااااااااااا اگه بدونین چنبار این بلای خانمانسوز منو از کارام واداشته کرده (عجب فعلی) امیدوارم سر هیچ بنی بشری نیاد!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ ای خدااااااااااااااااااااااااگه بدونین چنبار این بلای خانمانسوز منو از کارام واداشته کرده (عجب فعلی) امیدوارم سر هیچ بنی بشری نیاد!!!!!!! سر منم زیاد اومده:ws18::ws18: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سر منم زیاد اومده:ws18::ws18: حالا موهاتو نکن وحید طلاخت میده میمونی رو دستمون!!!!!! اینا به کنار حالا فک کن داری یه فایل بسیار عظیمی (از نوع بهمن عظیمی) رو دان میکنی یهو dc بشی!!!!! جالبتر میشه که با خود دانلودر ویندوز داری دان میکنی یعنی همه چی پر!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ حالا موهاتو نکنوحید طلاخت میده میمونی رو دستمون!!!!!! اینا به کنار حالا فک کن داری یه فایل بسیار عظیمی (از نوع بهمن عظیمی) رو دان میکنی یهو dc بشی!!!!! جالبتر میشه که با خود دانلودر ویندوز داری دان میکنی یعنی همه چی پر!!!!!! دقیقا دیشب همچین بلایی سر وحید اومد بعد 3 ساعت علافی 5 دقیقه آخرش نت قطع شد وحید دیگه اینجوری شده بودمنم هی دلداریش میدادم:there: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ دقیقا دیشب همچین بلایی سر وحید اومد بعد 3 ساعت علافی 5 دقیقه آخرش نت قطع شدوحید دیگه اینجوری شده بودمنم هی دلداریش میدادم:there: باید میزاشتی خودکشی کنه!!! از دستش راحت میشدی پسره نق نقو!!!!!! :banel_smiley_90: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ باید میزاشتی خودکشی کنه!!!از دستش راحت میشدی پسره نق نقو!!!!!! :banel_smiley_90: :w74: آخه تو این دوره زمونه شوهر قحطی حیف نیس خودکشی کنه 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ حالا ایناش به کنار مثلا داری به دوستات میگی برم ناهار یا مثلا شام (حالا هرچی گیر نده) زودی برمیگیردم بعدش اونم هی نشسته که بیایی اما بیچاره خبر نداره که تو پشت در موندی هی کله اتو می کوبی به در اینجاست که باید بگی انشاالله اگر برادران ارزشی عشقشون کشید و اجازه دادن برمیگردم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ :w74:آخه تو این دوره زمونه شوهر قحطی حیف نیس خودکشی کنه اسپم نکن الان میان تورو اعدام میکن منو هم اعدام میکنن هم به دار مجازات آویزون میکنن () اینهمه پسر بیکار و علاف مخ یکیشونو بزن!!!!! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ حالا ایناش به کنار مثلا داری به دوستات میگی برم ناهار یا مثلا شام (حالا هرچی گیر نده) زودی برمیگیردم بعدش اونم هی نشسته که بیایی اما بیچاره خبر نداره که تو پشت در موندی هی کله اتو می کوبی به در اینجاست که باید بگی انشاالله اگر برادران ارزشی عشقشون کشید و اجازه دادن برمیگردم آره واسه من پریروز همینجوری شد داشتم با یکی یه بحث داخ میکردم زنگ ناهارو زدن منم گفتم یه ربع دیگه میام یه ربعش شد دو ساعت و ربع!!!!! :guntootsmiley2: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ اسپم نکن الان میان تورو اعدام میکن منو هم اعدام میکنن هم به دار مجازات آویزون میکنن ()اینهمه پسر بیکار و علاف مخ یکیشونو بزن!!!!! نه شقایقو سنگسار می کنن 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ اسپم نکن الان میان تورو اعدام میکن منو هم اعدام میکنن هم به دار مجازات آویزون میکنن ()اینهمه پسر بیکار و علاف مخ یکیشونو بزن!!!!! اییییییش :2525s: وحید نفس من بید 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ نه شقایقو سنگسار می کنن تیکه باحالی پروندی دمت جیز!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ اییییییش :2525s:وحید نفس من بید جیگرت بسوزه نمره اندیشه 2 اومد 20 شدم! الان 7-8 تا شاخ رو کلم درومده!!!!! اگه بخیه درسا رو هم اینجوری تصحیح کنن من شاگرد اولم!!! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ جیگرت بسوزهنمره اندیشه 2 اومد 20 شدم! الان 7-8 تا شاخ رو کلم درومده!!!!! اگه بخیه درسا رو هم اینجوری تصحیح کنن من شاگرد اولم!!! آورین آورین میگم وحید یه ماچت کنه تا ذوق مرگ شی 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ آورین آورینمیگم وحید یه ماچت کنه تا ذوق مرگ شی نمیخواد یه ماچ میخواد بکنه ده لیتر آب دهن باید جمع کنی!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ آورین آورینمیگم وحید یه ماچت کنه تا ذوق مرگ شی :ws28: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ نمیخوادیه ماچ میخواد بکنه ده لیتر آب دهن باید جمع کنی!!!!!! میگم تفیت نکنه تو چه دوست بدی هستی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده