Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ آرد و واسه لزم لضم اومدنش میریزن توشولی اگر بزاری با همون لوبیا مدت زیادی با حرارت ملایم بپزه خود همون لوبیا ها کفایت می کنه ولی آرد هم اضافه می کنن و مشکلی نداره حتی تو آش هم میریزن تو رو خدا آرد نریزین تو غذا بد میشه:icon_pf (34): اینقده بدم میاد اینایی که تا میبینن غذاشون لعاب نداده، بهش آرد اضافه میکنن:icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ تو رو خدا آرد نریزین تو غذا بد میشه:icon_pf (34):اینقده بدم میاد اینایی که تا میبینن غذاشون لعاب نداده، بهش آرد اضافه میکنن:icon_razz: lمنم از آرد خوشم نمیاد 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ تنها غذایی که متیونم درست کنم: پاستا فکر کن چقدر راحته که من میتونم درستش کنم عاشق قرمه سبزی های مامانم هستم....... همیشه جا افتاده است. اصلا یه طور وحشتناکی منو جذب میکنه 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ یه غذای ساده برای کسانی که دوست دارن تخم مرغ رو سرخ کنن در اینجا پ.ن:قابل توجه آقای خاص 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ بادمجون رو که می خواید سرخ کنید قبلش توی سفیده ی تخم مرغ بچرخونید...اصلاً روعن به خودش نمی گیره موقع سرخ شدن 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ اگر خواستین تخم مرغ رو عسلی کنید و به موقع بردارید که سفت نشه اول آب و جوش بیارید توی یه ظرف بعد تخم مرغ رو توش بشکنید اونجوری میتونید ببینیدش و هر موقع دوست داشتین میتونین برشدارین از روی گاز آخر سر هم بزارینش روی دستمال تا آب اضافیش گرفته بشه نوش جان 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ اگر خواستین تخم مرغ رو عسلی کنید و به موقع بردارید که سفت نشه اول آب و جوش بیارید توی یه ظرف بعد تخم مرغ رو توش بشکنید اونجوری میتونید ببینیدش و هر موقع دوست داشتین میتونین برشدارین از روی گاز آخر سر هم بزارینش روی دستمال تا آب اضافیش گرفته بشهنوش جان آخ که من همیشه با این موضوع مشکل دارم، تخم مرغام همش سفت میشن یه سوال: تخم مرغ رو توی آب بشکونیم؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ آخ که من همیشه با این موضوع مشکل دارم، تخم مرغام همش سفت میشنیه سوال: تخم مرغ رو توی آب بشکونیم؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ قاطی آب نمیشه اونوقت؟؟؟؟؟ نه دیگه چون آب جوشه زود خودش رو میگیره....یه کار دیگه هم میتونی بکنی اینکه تخم مرغ رو بشکنی تو یه کیسه فریزر ،اونو بندازی تو آب جوش.... 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ نه دیگه چون آب جوشه زود خودش رو میگیره....یه کار دیگه هم میتونی بکنی اینکه تخم مرغ رو بشکنی تو یه کیسه فریزر ،اونو بندازی تو آب جوش.... به حق چیزای ندیده و نشنیده امتحان میکنم امشب 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ به حق چیزای ندیده و نشنیده امتحان میکنم امشب ساده سر کارت گذاشتن تو چرا باور میکنی خو 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ ساده سر کارت گذاشتن تو چرا باور میکنی خو واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ آقا هاااااادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هستی خانوووووووووووووووووم؟؟؟؟؟؟؟؟ تشریف بیارید پروفم کارتون دارم:167: 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حقا که همون ماکارونی بلدی یه پلاستیک فریزر بنداز تو آب جوش ببین چی میشه 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ حقا که همون ماکارونی بلدی یه پلاستیک فریزر بنداز تو آب جوش ببین چی میشه همون ماکارونی رو هم خیلیا بلد نیستن:icon_razz: اسپم نکن صاحبش میاد دعوامون میکنه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ دیروز خانمم قیمه بادمجون درست کرد. از این بادمجون سفیدها خیلی خوشمزه بود حس میکردم با اون بادمجونای سیاه فرق میکنه خیلی خوشمزه بود 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ دیروز خانمم قیمه بادمجون درست کرد.از این بادمجون سفیدها خیلی خوشمزه بود حس میکردم با اون بادمجونای سیاه فرق میکنه خیلی خوشمزه بود مزه ش فرق داره با این بادمجون سیاها؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ مزه ش فرق داره با این بادمجون سیاها؟؟؟ به نظر من آره 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ به نظر من آره من هر نوع بادمجونی رو دوست دارم. فقط از بامیه بدم میاد... اینم امتحان میکنم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده