رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در
آرد و واسه لزم لضم اومدنش میریزن توش

ولی اگر بزاری با همون لوبیا مدت زیادی با حرارت ملایم بپزه خود همون لوبیا ها کفایت می کنه ولی آرد هم اضافه می کنن و مشکلی نداره حتی تو آش هم میریزن:icon_gol:

 

تو رو خدا آرد نریزین تو غذا بد میشه:icon_pf (34):

اینقده بدم میاد اینایی که تا میبینن غذاشون لعاب نداده، بهش آرد اضافه میکنن:icon_razz:

  • Like 8
  • پاسخ 126
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ارسال شده در
تو رو خدا آرد نریزین تو غذا بد میشه:icon_pf (34):

اینقده بدم میاد اینایی که تا میبینن غذاشون لعاب نداده، بهش آرد اضافه میکنن:icon_razz:

lمنم از آرد خوشم نمیاد:w16:

  • Like 7
ارسال شده در

تنها غذایی که متیونم درست کنم: پاستا :ws37:

فکر کن چقدر راحته که من میتونم درستش کنم :ws3:

 

عاشق قرمه سبزی های مامانم هستم....... همیشه جا افتاده است.

اصلا یه طور وحشتناکی منو جذب میکنه :4564:

  • Like 7
ارسال شده در

یه غذای ساده برای کسانی که دوست دارن تخم مرغ رو سرخ کنن:w02: در اینجا :ws3:

پ.ن:قابل توجه آقای خاص:ws28:

  • Like 5
ارسال شده در

بادمجون رو که می خواید سرخ کنید قبلش توی سفیده ی تخم مرغ بچرخونید...اصلاً روعن به خودش نمی گیره موقع سرخ شدن :w16:

  • Like 5
ارسال شده در

اگر خواستین تخم مرغ رو عسلی کنید و به موقع بردارید که سفت نشه اول آب و جوش بیارید توی یه ظرف بعد تخم مرغ رو توش بشکنید اونجوری میتونید ببینیدش و هر موقع دوست داشتین میتونین برشدارین از روی گاز آخر سر هم بزارینش روی دستمال تا آب اضافیش گرفته بشه

نوش جان:ws3:

  • Like 4
ارسال شده در
اگر خواستین تخم مرغ رو عسلی کنید و به موقع بردارید که سفت نشه اول آب و جوش بیارید توی یه ظرف بعد تخم مرغ رو توش بشکنید اونجوری میتونید ببینیدش و هر موقع دوست داشتین میتونین برشدارین از روی گاز آخر سر هم بزارینش روی دستمال تا آب اضافیش گرفته بشه

نوش جان:ws3:

 

آخ که من همیشه با این موضوع مشکل دارم، تخم مرغام همش سفت میشن:banel_smiley_4:

یه سوال:

تخم مرغ رو توی آب بشکونیم؟؟؟:w58:

  • Like 4
ارسال شده در
آخ که من همیشه با این موضوع مشکل دارم، تخم مرغام همش سفت میشن:banel_smiley_4:

یه سوال:

تخم مرغ رو توی آب بشکونیم؟؟؟:w58:

 

:w16:

  • Like 3
ارسال شده در
:w16:

 

قاطی آب نمیشه اونوقت؟؟؟؟؟:w58:

  • Like 4
ارسال شده در
قاطی آب نمیشه اونوقت؟؟؟؟؟:w58:

نه دیگه چون آب جوشه زود خودش رو میگیره....یه کار دیگه هم میتونی بکنی اینکه تخم مرغ رو بشکنی تو یه کیسه فریزر ،اونو بندازی تو آب جوش....:ws3:

  • Like 6
ارسال شده در
نه دیگه چون آب جوشه زود خودش رو میگیره....یه کار دیگه هم میتونی بکنی اینکه تخم مرغ رو بشکنی تو یه کیسه فریزر ،اونو بندازی تو آب جوش....:ws3:

 

به حق چیزای ندیده و نشنیده:w58:

 

امتحان میکنم امشب:ws37:

  • Like 3
ارسال شده در
به حق چیزای ندیده و نشنیده:w58:

 

امتحان میکنم امشب:ws37:

 

ساده سر کارت گذاشتن تو چرا باور میکنی خو:ws28:

  • Like 3
ارسال شده در
ساده سر کارت گذاشتن تو چرا باور میکنی خو:ws28:

 

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w58:

  • Like 2
ارسال شده در

آقا هاااااادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

هستی خانوووووووووووووووووم؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

 

تشریف بیارید پروفم کارتون دارم:167:

  • Like 4
ارسال شده در
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w58:

 

حقا که همون ماکارونی بلدی یه پلاستیک فریزر بنداز تو آب جوش ببین چی میشه :ws28:

  • Like 3
ارسال شده در
حقا که همون ماکارونی بلدی یه پلاستیک فریزر بنداز تو آب جوش ببین چی میشه :ws28:

همون ماکارونی رو هم خیلیا بلد نیستن:w000::icon_razz:

 

 

 

اسپم نکن صاحبش میاد دعوامون میکنه:banel_smiley_4:

  • Like 2
ارسال شده در

دیروز خانمم قیمه بادمجون درست کرد.

از این بادمجون سفیدها

 

wd0w1hr1w9wido1yqvwg.jpg

 

 

خیلی خوشمزه بود

حس میکردم با اون بادمجونای سیاه فرق میکنه

خیلی خوشمزه بود:ws37:

  • Like 5
ارسال شده در
دیروز خانمم قیمه بادمجون درست کرد.

از این بادمجون سفیدها

 

wd0w1hr1w9wido1yqvwg.jpg

 

 

خیلی خوشمزه بود

حس میکردم با اون بادمجونای سیاه فرق میکنه

خیلی خوشمزه بود:ws37:

 

مزه ش فرق داره با این بادمجون سیاها؟؟؟

  • Like 4
ارسال شده در
مزه ش فرق داره با این بادمجون سیاها؟؟؟

 

به نظر من آره :ws37:

  • Like 4
ارسال شده در
به نظر من آره :ws37:

 

من هر نوع بادمجونی رو دوست دارم.

فقط از بامیه بدم میاد...

اینم امتحان میکنم:ws37:

  • Like 4

×
×
  • اضافه کردن...