Strelitzia 17128 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 آرد و واسه لزم لضم اومدنش میریزن توشولی اگر بزاری با همون لوبیا مدت زیادی با حرارت ملایم بپزه خود همون لوبیا ها کفایت می کنه ولی آرد هم اضافه می کنن و مشکلی نداره حتی تو آش هم میریزن تو رو خدا آرد نریزین تو غذا بد میشه:icon_pf (34): اینقده بدم میاد اینایی که تا میبینن غذاشون لعاب نداده، بهش آرد اضافه میکنن:icon_razz: 8
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 تو رو خدا آرد نریزین تو غذا بد میشه:icon_pf (34):اینقده بدم میاد اینایی که تا میبینن غذاشون لعاب نداده، بهش آرد اضافه میکنن:icon_razz: lمنم از آرد خوشم نمیاد 7
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 تنها غذایی که متیونم درست کنم: پاستا فکر کن چقدر راحته که من میتونم درستش کنم عاشق قرمه سبزی های مامانم هستم....... همیشه جا افتاده است. اصلا یه طور وحشتناکی منو جذب میکنه 7
hasti1988 22046 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 یه غذای ساده برای کسانی که دوست دارن تخم مرغ رو سرخ کنن در اینجا پ.ن:قابل توجه آقای خاص 5
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 بادمجون رو که می خواید سرخ کنید قبلش توی سفیده ی تخم مرغ بچرخونید...اصلاً روعن به خودش نمی گیره موقع سرخ شدن 5
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 اگر خواستین تخم مرغ رو عسلی کنید و به موقع بردارید که سفت نشه اول آب و جوش بیارید توی یه ظرف بعد تخم مرغ رو توش بشکنید اونجوری میتونید ببینیدش و هر موقع دوست داشتین میتونین برشدارین از روی گاز آخر سر هم بزارینش روی دستمال تا آب اضافیش گرفته بشه نوش جان 4
Strelitzia 17128 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 اگر خواستین تخم مرغ رو عسلی کنید و به موقع بردارید که سفت نشه اول آب و جوش بیارید توی یه ظرف بعد تخم مرغ رو توش بشکنید اونجوری میتونید ببینیدش و هر موقع دوست داشتین میتونین برشدارین از روی گاز آخر سر هم بزارینش روی دستمال تا آب اضافیش گرفته بشهنوش جان آخ که من همیشه با این موضوع مشکل دارم، تخم مرغام همش سفت میشن یه سوال: تخم مرغ رو توی آب بشکونیم؟؟؟ 4
hasti1988 22046 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 آخ که من همیشه با این موضوع مشکل دارم، تخم مرغام همش سفت میشنیه سوال: تخم مرغ رو توی آب بشکونیم؟؟؟ 3
hasti1988 22046 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 قاطی آب نمیشه اونوقت؟؟؟؟؟ نه دیگه چون آب جوشه زود خودش رو میگیره....یه کار دیگه هم میتونی بکنی اینکه تخم مرغ رو بشکنی تو یه کیسه فریزر ،اونو بندازی تو آب جوش.... 6
Strelitzia 17128 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 نه دیگه چون آب جوشه زود خودش رو میگیره....یه کار دیگه هم میتونی بکنی اینکه تخم مرغ رو بشکنی تو یه کیسه فریزر ،اونو بندازی تو آب جوش.... به حق چیزای ندیده و نشنیده امتحان میکنم امشب 3
Lean 56968 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 به حق چیزای ندیده و نشنیده امتحان میکنم امشب ساده سر کارت گذاشتن تو چرا باور میکنی خو 3
Strelitzia 17128 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 ساده سر کارت گذاشتن تو چرا باور میکنی خو واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 آقا هاااااادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هستی خانوووووووووووووووووم؟؟؟؟؟؟؟؟ تشریف بیارید پروفم کارتون دارم:167: 4
Lean 56968 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حقا که همون ماکارونی بلدی یه پلاستیک فریزر بنداز تو آب جوش ببین چی میشه 3
Strelitzia 17128 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 حقا که همون ماکارونی بلدی یه پلاستیک فریزر بنداز تو آب جوش ببین چی میشه همون ماکارونی رو هم خیلیا بلد نیستن:icon_razz: اسپم نکن صاحبش میاد دعوامون میکنه 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 دیروز خانمم قیمه بادمجون درست کرد. از این بادمجون سفیدها خیلی خوشمزه بود حس میکردم با اون بادمجونای سیاه فرق میکنه خیلی خوشمزه بود 5
Strelitzia 17128 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 دیروز خانمم قیمه بادمجون درست کرد.از این بادمجون سفیدها خیلی خوشمزه بود حس میکردم با اون بادمجونای سیاه فرق میکنه خیلی خوشمزه بود مزه ش فرق داره با این بادمجون سیاها؟؟؟ 4
Strelitzia 17128 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 به نظر من آره من هر نوع بادمجونی رو دوست دارم. فقط از بامیه بدم میاد... اینم امتحان میکنم 4
ارسال های توصیه شده