me2009 216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ شما مي توانيد كارت ويزيت هاي كه خود طراحي كرده ايد را به رخ هم بكشيد 8 لینک به دیدگاه
me2009 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ بچه هاي گرافيك ببينم چه كار مي كنيد:ws2: من حال دادم شما هم يه حالي بدين وبه پست هاي #C نگاهي هم بياندازيد. 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ زیبا بود مهندس جان خب حالا اگه یه گرافیست کارش طراحی کارت ویزیت نباشه باید چیکار کنه؟ :persiana__hahaha: من چند سال پیش یه کارت برای یکی از دوستانم طراحی کردم الان میگردم ببینم میتونم پیدا کنم. میذارم. ولی کمه ها باید بیشتر بذاری 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ این کارت ویزیت رو چهار پنج سال پیش طراحی کردم. کل Corporate Identity رو هم طراحی کردم. از آرم تا سربرگ و کاتالوگ و غیره این کارم هم مال سه سال پیشه. برای یکی از دوستانم طراحی کردم: 8 لینک به دیدگاه
me2009 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ خوبه بزار ببينيم چه كار كردي گلم؟ 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ خوبه بزار ببينيم چه كار كردي گلم؟ مگه نمیبینیشون؟! 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ مي زاريم بچه ها نظر بدن باشه موافقم میذاریم بچه ها نظر بدن البته اگر گذارشون به این سمت افتاد لینک به دیدگاه
me2009 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من راه را يادشون مي دم.مشكلي نيست:ws2: لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من راه را يادشون مي دم.مشكلي نيست:ws2: پس دیگه مطمئنم هیچوقت از این محل عبور نمیکنن لینک به دیدگاه
me2009 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اتفاقا من راهنماي خوبي هستم اين مشكل شماست... لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اتفاقا من راهنماي خوبي هستم اين مشكل شماست... شما راهنما و راهگشایید به ما چه ربطی دارد؟ لینک به دیدگاه
me2009 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خوبه خودت مي دوني كه به شما ربط ندارد. لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من که گرافیکی نخوندم ولی ببخشید که نظر میدم این کارت ویزیت رو چهار پنج سال پیش طراحی کردم. کل Corporate Identity رو هم طراحی کردم. از آرم تا سربرگ و کاتالوگ و غیره این کارم هم مال سه سال پیشه. برای یکی از دوستانم طراحی کردم: اولیه خوشگله یجورایی ارامش بخشه و با کلاسم هست دومیم خوبه فونتش قشنگه و اون کادری که جلو چشمه گذاشتی با اجازه مدير عزيز اینم خوشگله ولی به نظرم زمینش به رنگ کره زمین و....نمیخوره و اینکه زمینه نوشته ها (همون توسیه)خوب نیس ولی د کل سبز با مشکی خیلی میاد 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من که گرافیکی نخوندم ولی ببخشید که نظر میدم اولیه خوشگله یجورایی ارامش بخشه و با کلاسم هست دومیم خوبه فونتش قشنگه و اون کادری که جلو چشمه گذاشتی اینم خوشگله ولی به نظرم زمینش به رنگ کره زمین و....نمیخوره و اینکه زمینه نوشته ها (همون توسیه)خوب نیس ولی د کل سبز با مشکی خیلی میاد ممنون عزیزم بابت نظر خوبت لینک به دیدگاه
me2009 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ البته از نظر دوست گرامي ممنون . ولي بد سليقه اي متاسفم اينو ميگم. لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ البته از نظر دوست گرامي ممنون .ولي بد سليقه اي متاسفم اينو ميگم. :there: حقیقت تلخه متاسفانه لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ این همین الان طراحی کردم ............... اشکالاتش رو بگین:62izy85: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده