h-m taheri 126 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2011 احتمالا شهریه ها زیاد بوده..همه استعفا دادن نخیرمممممممممممممممممممممممممم بردمشون اردو مثل اینکه بهشون خوش گذشته همش کار این خارجیاس که دانشجویان مستعد کوموری رو قاپ میزنن:zadan: 2
h-m taheri 126 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2011 دارم میام دارم میام به کومورُم،به دیدن مردم کوموریمون همون کومور که برکت تو سفرشه،خدا نشسته توی آسمونشون !!!!! به چطوری اسی جان ملاحظه فرمودین این یکی از همون دانشجویان با استعدادیست که گفتم دید سطح یون ما خیلی بالاتر از جاهای دیگه ست برگشت:w36: 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 20 مهر، 2011 احتمالا مدیرش یه چند ماهی گذاشته رفته دانشجویان را گذاشته سر کار اونا هم ترک تحصیل کردن رفتن یعنی این دانشگاه هم مدرکش الکیه 2
h-m taheri 126 مالک ارسال شده در 21 مهر، 2011 دوستان همون طور که میدونین حرف و حدیث و توطئه واسه دانشگاه معروفی چون یونی ما زیاده نمونه اش همین سه چهار تا پست اخیر:zadan::zadan::zadan: 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 3 آبان، 2011 من برای ترم جدید رشته ی نیزه سازی این دانشگاه ثبت نام کردم 1
h-m taheri 126 مالک ارسال شده در 5 آبان، 2011 من برای ترم جدید رشته ی نیزه سازی این دانشگاه ثبت نام کردم عزیز ظرفیت اونجا تکمیله یه جای خوب برات سراغ دارم بیا رشته ی ابهت و جذبه سازی.:w155:
jonny depp 8297 ارسال شده در 5 آبان، 2011 عزیز ظرفیت اونجا تکمیلهیه جای خوب برات سراغ دارم بیا رشته ی ابهت و جذبه سازی.:w155: من به این نیزه سازی علاقه دارم نیزه سازی گرایش سر نیزه هم تکمیله کاردانی چطور؟ 1
h-m taheri 126 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2011 من به این نیزه سازی علاقه دارمنیزه سازی گرایش سر نیزه هم تکمیله کاردانی چطور؟ باشه چون ملاک ما برا پذیرش علاقه است سفارشت رو میکنم :w71: 2
Artaria 13629 ارسال شده در 15 آبان، 2011 میشه یکم درباره این دانشگاه توضیح بدید و معرفیش کنید؟!!!!! 1
h-m taheri 126 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2011 میشه یکم درباره این دانشگاه توضیح بدید و معرفیش کنید؟!!!!! بهرام جان یه نیگا به صفحات اول بندازی کاملا در مورد دانشگاهمون شیر فهم میشیا 1
Artaria 13629 ارسال شده در 18 آبان، 2011 بهرام جان یه نیگا به صفحات اول بندازی کاملا در مورد دانشگاهمون شیر فهم میشیا حالا خودت تو دو خط معرفیش کن دیگه
ramin_k 97 ارسال شده در 11 آذر، 2011 مهندس طاهری من درسم ترم بعد تموم میشه.برای کارشناسی ارشد رشته مکانیک گرایش طراحی کاربردی پذیرش دارین؟ 1
h-m taheri 126 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 مهندس طاهری من درسم ترم بعد تموم میشه.برای کارشناسی ارشد رشته مکانیک گرایش طراحی کاربردی پذیرش دارین؟ بله جانم تا ترم بعد ترکیبی ار سه گرایش هوا فضا و طراحی کاربردی و تبدیل انرژی ایجاد میکنیم بعد ارتباطش میدیم با رشته ی گرافیک:smiley-gen165: ار اونجایی که دانشگاه ما پیشروست در ترکیب و اختلاط رشته ها.تصمیم گرفتم اینکار رو بکنیم:w73::w73::w73: 1
ramin_k 97 ارسال شده در 17 آذر، 2011 بله جانم تا ترم بعد ترکیبی ار سه گرایش هوا فضا و طراحی کاربردی و تبدیل انرژی ایجاد میکنیم بعد ارتباطش میدیم با رشته ی گرافیک:smiley-gen165:ار اونجایی که دانشگاه ما پیشروست در ترکیب و اختلاط رشته ها.تصمیم گرفتم اینکار رو بکنیم:w73::w73::w73: مهندس رشته مدیریت رو با اینا اختلاط نمی دی؟ 1
h-m taheri 126 مالک ارسال شده در 18 آذر، 2011 مهندس رشته مدیریت رو با اینا اختلاط نمی دی؟ خب اگه احتلاطش بدم فک نمیکنی رشته دیگه خیلی سنگین بشه؟؟؟؟؟؟:icon_pf (95): 1
ramin_k 97 ارسال شده در 20 آذر، 2011 خب اگه احتلاطش بدم فک نمیکنی رشته دیگه خیلی سنگین بشه؟؟؟؟؟؟:icon_pf (95): خب میخوای طراحی کاربردی و انرژی و هوافضا شو حذف کن مدیریت رو به گرافیک اختلاط بده ای تی و تیر اندازی رو هم بزن تنگش:JC_thinking: به به چه شود:lol: فقط هم جمعیت نسوان رو پذیرش کن:femenist: فقط یه اشکال داره ای تیه بد آموزی داره 1
h-m taheri 126 مالک ارسال شده در 6 دی، 2011 خب میخوای طراحی کاربردی و انرژی و هوافضا شو حذف کن مدیریت رو به گرافیک اختلاط بده ای تی و تیر اندازی رو هم بزن تنگش:JC_thinking: به به چه شود:lol: فقط هم جمعیت نسوان رو پذیرش کن:femenist: فقط یه اشکال داره ای تیه بد آموزی داره بد فکریم نیستا منتها به نظرت اونوقت این رشته ی جدید خز نمیشه؟؟؟؟؟:53tnkbetm2eof1u84pj:JC_thinking: بعدشم میحوام دانشگاهمون از ترم جدید فقط مرد پذیرش کنه:whistle: 1
ramin_k 97 ارسال شده در 19 دی، 2011 بد فکریم نیستامنتها به نظرت اونوقت این رشته ی جدید خز نمیشه؟؟؟؟؟:53tnkbetm2eof1u84pj:JC_thinking: بعدشم میحوام دانشگاهمون از ترم جدید فقط مرد پذیرش کنه:whistle: باریکلا اشکال نداره عوضش درامد زاست:w73: 1
ارسال های توصیه شده