h-m taheri 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ احتمالا شهریه ها زیاد بوده..همه استعفا دادن نخیرمممممممممممممممممممممممممم بردمشون اردو مثل اینکه بهشون خوش گذشته همش کار این خارجیاس که دانشجویان مستعد کوموری رو قاپ میزنن:zadan: 2 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ دارم میام دارم میام به کومورُم،به دیدن مردم کوموریمون همون کومور که برکت تو سفرشه،خدا نشسته توی آسمونشون !!!!! به چطوری اسی جان ملاحظه فرمودین این یکی از همون دانشجویان با استعدادیست که گفتم دید سطح یون ما خیلی بالاتر از جاهای دیگه ست برگشت:w36: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ احتمالا مدیرش یه چند ماهی گذاشته رفته دانشجویان را گذاشته سر کار اونا هم ترک تحصیل کردن رفتن یعنی این دانشگاه هم مدرکش الکیه 2 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ دوستان همون طور که میدونین حرف و حدیث و توطئه واسه دانشگاه معروفی چون یونی ما زیاده نمونه اش همین سه چهار تا پست اخیر:zadan::zadan::zadan: 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من برای ترم جدید رشته ی نیزه سازی این دانشگاه ثبت نام کردم 1 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من برای ترم جدید رشته ی نیزه سازی این دانشگاه ثبت نام کردم عزیز ظرفیت اونجا تکمیله یه جای خوب برات سراغ دارم بیا رشته ی ابهت و جذبه سازی.:w155: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ عزیز ظرفیت اونجا تکمیلهیه جای خوب برات سراغ دارم بیا رشته ی ابهت و جذبه سازی.:w155: من به این نیزه سازی علاقه دارم نیزه سازی گرایش سر نیزه هم تکمیله کاردانی چطور؟ 1 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ من به این نیزه سازی علاقه دارمنیزه سازی گرایش سر نیزه هم تکمیله کاردانی چطور؟ باشه چون ملاک ما برا پذیرش علاقه است سفارشت رو میکنم :w71: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ میشه یکم درباره این دانشگاه توضیح بدید و معرفیش کنید؟!!!!! 1 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ میشه یکم درباره این دانشگاه توضیح بدید و معرفیش کنید؟!!!!! بهرام جان یه نیگا به صفحات اول بندازی کاملا در مورد دانشگاهمون شیر فهم میشیا 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بهرام جان یه نیگا به صفحات اول بندازی کاملا در مورد دانشگاهمون شیر فهم میشیا حالا خودت تو دو خط معرفیش کن دیگه لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ مهندس طاهری من درسم ترم بعد تموم میشه.برای کارشناسی ارشد رشته مکانیک گرایش طراحی کاربردی پذیرش دارین؟ 1 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ مهندس طاهری من درسم ترم بعد تموم میشه.برای کارشناسی ارشد رشته مکانیک گرایش طراحی کاربردی پذیرش دارین؟ بله جانم تا ترم بعد ترکیبی ار سه گرایش هوا فضا و طراحی کاربردی و تبدیل انرژی ایجاد میکنیم بعد ارتباطش میدیم با رشته ی گرافیک:smiley-gen165: ار اونجایی که دانشگاه ما پیشروست در ترکیب و اختلاط رشته ها.تصمیم گرفتم اینکار رو بکنیم:w73::w73::w73: 1 لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ بله جانم تا ترم بعد ترکیبی ار سه گرایش هوا فضا و طراحی کاربردی و تبدیل انرژی ایجاد میکنیم بعد ارتباطش میدیم با رشته ی گرافیک:smiley-gen165:ار اونجایی که دانشگاه ما پیشروست در ترکیب و اختلاط رشته ها.تصمیم گرفتم اینکار رو بکنیم:w73::w73::w73: مهندس رشته مدیریت رو با اینا اختلاط نمی دی؟ 1 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ مهندس رشته مدیریت رو با اینا اختلاط نمی دی؟ خب اگه احتلاطش بدم فک نمیکنی رشته دیگه خیلی سنگین بشه؟؟؟؟؟؟:icon_pf (95): 1 لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ خب اگه احتلاطش بدم فک نمیکنی رشته دیگه خیلی سنگین بشه؟؟؟؟؟؟:icon_pf (95): خب میخوای طراحی کاربردی و انرژی و هوافضا شو حذف کن مدیریت رو به گرافیک اختلاط بده ای تی و تیر اندازی رو هم بزن تنگش:JC_thinking: به به چه شود:lol: فقط هم جمعیت نسوان رو پذیرش کن:femenist: فقط یه اشکال داره ای تیه بد آموزی داره 1 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ خب میخوای طراحی کاربردی و انرژی و هوافضا شو حذف کن مدیریت رو به گرافیک اختلاط بده ای تی و تیر اندازی رو هم بزن تنگش:JC_thinking: به به چه شود:lol: فقط هم جمعیت نسوان رو پذیرش کن:femenist: فقط یه اشکال داره ای تیه بد آموزی داره بد فکریم نیستا منتها به نظرت اونوقت این رشته ی جدید خز نمیشه؟؟؟؟؟:53tnkbetm2eof1u84pj:JC_thinking: بعدشم میحوام دانشگاهمون از ترم جدید فقط مرد پذیرش کنه:whistle: 1 لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ بد فکریم نیستامنتها به نظرت اونوقت این رشته ی جدید خز نمیشه؟؟؟؟؟:53tnkbetm2eof1u84pj:JC_thinking: بعدشم میحوام دانشگاهمون از ترم جدید فقط مرد پذیرش کنه:whistle: باریکلا اشکال نداره عوضش درامد زاست:w73: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده