h-m taheri 126 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ سلام!!!!!!کوموری هاش بیان تو خودشون رو معرفی کنن!!!!!! :w139::w139::w139: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ ها چانگا مانگا بوتینگا. من مکانیک کومور هونگینگا. اگه جامدات سوالینگا جوابینگا. 10 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ نی نی نینگا اینجا نینگا....:babygirl: 5 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ essininga فکر میکنینگا کجا قبول شدینگا؟؟:babygirl: 3 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ آگوندا گوندا چاکر رءیس قبیله 5 لینک به دیدگاه
ramin_k 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ چه جوری میشه از این دانشگاه اپلای گرفت؟ 2 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ ها چانگا مانگا بوتینگا. من مکانیک کومور هونگینگا. اگه جامدات سوالینگا جوابینگا. اوه!!!!!بله!!!!جوابینگا!!!!!!! یقین داشته بینگا!!!!!!:w139: 4 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ آگوندا گوندا چاکر رءیس قبیله قربونت برم!!!!!!!! تو یکی از امید های دانشگاه مایی ها!!!!!!!!!!!! احتمال ترانسفر شدنت زیاده!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ چه جوری میشه از این دانشگاه اپلای گرفت؟ به راحتی!!!!!!!کافیه به دو زبون زنده ی دنیا مثل زبون ایرانی و کوموری مسلط باشی و تو امتحان تافل کوموری نمره ی550 بیاری!!!!!! دو ترم مشروطی داشته باشی!!!یه قل دو قل هم بلد باشی!!! بهت قول میدم از دانشگاه ما به ام آی تی ترانسفرت کنم!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ اوه!!!!!بله!!!!جوابینگا!!!!!!!یقین داشته بینگا!!!!!!:w139: حالا چرا کومور درس خوندینگا؟ چون محمودینگا ، کومور رفتن کردنینگا؟ راستینگا،سهمیه داشتندینگا؟ دانشمندینگا جوانینگا هسته اینگا؟ 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ essininga فکر میکنینگا کجا قبول شدینگا؟؟:babygirl: شریفینگا شریفینگا. شوخینینگا شوخینینگا. 3 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ حالا چرا کومور درس خوندینگا؟ چون محمودینگا ، کومور رفتن کردنینگا؟ راستینگا،سهمیه داشتندینگا؟ دانشمندینگا جوانینگا هسته اینگا؟ چون دانشگاه بین المللی بودینگا!!!!!! چون اونجا تو آزمایشگاه هاشون تو زیر زمینشون اورانیوم غنی کردنینگا!!!! سهمیه هم تا دلت بخواد داشتنینگا!!!!!!! ولی ظرفیت محدود بودینگا!!!!:w155: 4 لینک به دیدگاه
farnosh 139 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ وااای چه بامزه حالا واقعا این دانشگاه وجود داره؟ 4 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ وااایچه بامزه حالا واقعا این دانشگاه وجود داره؟ آره!!!!!!! مگه اسم دانشگاه رو نخوندی؟؟؟ دانشگاه بین المللی کومور!!!!!!! خیلی دانشگاه سر شناسیه!!!!! خود عمو احمدی رفته افتتاحش کرده!!!!!باور کن!!!!!:w139::w139::w139: شما نمیخوای درخواست پذیرش بدی؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ قربونت برم!!!!!!!!تو یکی از امید های دانشگاه مایی ها!!!!!!!!!!!! احتمال ترانسفر شدنت زیاده!!!!!!! باورم نمیشه یعنی ممکنه؟ 2 لینک به دیدگاه
farnosh 139 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ چه با نمک منم میخوام بیام این دانشگاه این دانشگاه ازاده یا دولتی؟ 3 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ چه با نمکمنم میخوام بیام این دانشگاه این دانشگاه ازاده یا دولتی؟ خوب معلوم دیگه عمو احمدی چی دوس داره؟ پیام نور 4 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ چه با نمکمنم میخوام بیام این دانشگاه این دانشگاه ازاده یا دولتی؟ باید کنکور دادینگا....:167: اگه قبول شدینگا....دیگه خوشبخت شدینگا:rose: اگه قبول نشدینگا....باید پارتی پیدا کنینگا اگه پارتی خواستینگا من اینجا حاضر بوئینگا:mrsbeasley: :babygirl: 3 لینک به دیدگاه
مرتضی. 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ برین تو گوگل سرچ کنین: Comoros university سردر دانشگاه تهران میاد! اینم مسجد جامع کومور: 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ برین تو گوگل سرچ کنین: Comoros university سردر دانشگاه تهران میاد! اینم مسجد جامع کومور: یعنی من چهار سال دانشگاه کومور درس میخوندم و خودم خبر نداشتم؟! چه رو دستی خوردم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده