رفتن به مطلب

بستنی سنتی بهتر است یا كاكائویی ،وانیلی؟


ارسال های توصیه شده

بستنی های بسیاری در بازار وجود دارند ، اما کدام یک بهتر هستند و دارای فواید بیشتری میباشند؟

مصرف بستنی‌های حاوی كاكائوی زیاد، بسیار مضر است و به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

بستنی از نظر ارزش غذایی حاوی مواد غذایی تركیبی است و نباید آن را جزو لبنیات محسوب كرد. همچنین به دلیل آن كه بستنی حاوی شیر است، بسیار مستعد آلودگی بوده و باید در تهیه و مصرف آن دقت شود.

توصیه می‌شود در فصل گرما از بستنی‌های سنتی بدون كاكائو استفاده شود و مصرف آیس‌پك، بویژه در افراد چاق به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. كاراندیش تصریح كرد: افراد چاق تنها مجاز به مصرف یك تا 2 وعده بستنی در هفته هستند.

 

یخ در بهشت سرشار از رنگ‌های مصنوعی است و هیچ ارزش غذایی ندارد و مصرف آن توصیه نمی‌شود.

لینک به دیدگاه

یه بار یه کارشناس داشت صحبت میکرد، گفت چون اکثر این بستنی سنتی ها با شیرای غیر پاستوریزه تهیه میشن، ممکنه بیماری تب مالت رو به انسان انتقال بدن.

لینک به دیدگاه
یه بار یه کارشناس داشت صحبت میکرد، گفت چون اکثر این بستنی سنتی ها با شیرای غیر پاستوریزه تهیه میشن، ممکنه بیماری تب مالت رو به انسان انتقال بدن.

یعنی نخورم؟:ws37::167:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...