Arnika3265 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۴۰۲ سلام دوستان بیایید در مورد مراقبت از مو کارهایی که میشه کرد تا موهای سالم و زیبایی داشته باشیم صحبت کنیم 1 لینک به دیدگاه
mahdeyih002 2 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۴۰۲ سلام بنظرم از نکات مهمی که در سلامت موها تاثیر داره استفاده از شامپوی مناسب مو و همچنین استفاده از ماسک مو است 2 لینک به دیدگاه
zahraeb 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۲ سلام خیلی ها کار ها هست که باید برای داشتن موهای سالم انجام داد ? مثلاً شستشوی درست مو ها استفاده از شامپوی مناسب جنس مو استفاده شانه چوبی استفاده از ماسک مناسب جنس مو هر یه ماهی نوک موها مو نو کوتاه کنیم و به نظرم خیلی مهمه که محصولات مراقبت از مویی که استفاده می کنیم از داروخانه ها و فروشگاه های معتبر خرید کنیم?? لینک به دیدگاه
Arnika3265 1 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۲ 10 ساعت قبل، zahraeb گفته است: سلام خیلی ها کار ها هست که باید برای داشتن موهای سالم انجام داد ? مثلاً شستشوی درست مو ها استفاده از شامپوی مناسب جنس مو استفاده شانه چوبی استفاده از ماسک مناسب جنس مو هر یه ماهی نوک موها مو نو کوتاه کنیم و به نظرم خیلی مهمه که محصولات مراقبت از مویی که استفاده می کنیم از داروخانه ها و فروشگاه های معتبر خرید کنیم?? برای انتخاب ماسک موی مناسب به نظر شما چه مواردی رو باید مدنظر داشته باشیم ؟ لینک به دیدگاه
Arnika3265 1 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۲ در ۱۴۰۲/۵/۱۹ در ۱۰:۵۵، mahdeyih۰۰۲ گفته است: سلام بنظرم از نکات مهمی که در سلامت موها تاثیر داره استفاده از شامپوی مناسب مو و همچنین استفاده از ماسک مو است و همین طور شستشوی مناسب و نوک گیری هر ماه مو لینک به دیدگاه
zahraeb 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۲ در ۱۴۰۲/۵/۲۱ در ۱۹:۰۹، Arnika۳۲۶۵ گفته است: برای انتخاب ماسک موی مناسب به نظر شما چه مواردی رو باید مدنظر داشته باشیم ؟ من خودم به برند ماسک مو, مواد تشکیل دهنده ماسک مو و اینکه مناسب جنس مو هام باشه خیلی توجه میکنم 1 لینک به دیدگاه
Arnika3265 1 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۴۰۲ در ۱۴۰۲/۵/۲۵ در ۱۳:۲۲، zahraeb گفته است: من خودم به برند ماسک مو, مواد تشکیل دهنده ماسک مو و اینکه مناسب جنس مو هام باشه خیلی توجه میکنم بسیار عالی ممنونم ازتون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده