fanous 11130 ارسال شده در 3 مهر، 2010 نرم افزار OEE یک نرم افزار ساده OEE تحت اکسل به همراه نمونه واقعی که در حال حاضر اجرا می شود . لینک دانلود صحیح در پست شماره 11 10
1921 18 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 سلام ممکنه چند نرم افزار دیگه برای برنامه ریزی تولید بهم معرفی کنید؟ 3
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 سلامممکنه چند نرم افزار دیگه برای برنامه ریزی تولید بهم معرفی کنید؟ سلام معمولا هر کارخانه ای برای خودش نرم افزار خاص خودش رو داره، نرم افزار خاصی وجود نداره ( تا اونجاییکه من میدونم) 4
1921 18 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 سلاممعمولا هر کارخانه ای برای خودش نرم افزار خاص خودش رو داره، نرم افزار خاصی وجود نداره ( تا اونجاییکه من میدونم) سلام درسته بنا به نرم افزاری که هر شرکت با اون کار میکنه ماژولهای متفاوتی برای دپارتمانهای متفاوت وجود دارد. پس این برنامه ای که اینجا هست چیه؟ میشه از برنامه های جدا (جدا از برنامه ای که رو سیستم شرکت نصب هست مثل همکاران سیستم و ...)برای برنامه ریزی تولید استفاده کرد؟ ممنون میشم راهنماییم کنین 3
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 سلامدرسته بنا به نرم افزاری که هر شرکت با اون کار میکنه ماژولهای متفاوتی برای دپارتمانهای متفاوت وجود دارد. پس این برنامه ای که اینجا هست چیه؟ این برنامه تحت اکسل هست میشه از برنامه های جدا (جدا از برنامه ای که رو سیستم شرکت نصب هست مثل همکاران سیستم و ...)برای برنامه ریزی تولید استفاده کرد؟ ممنون میشم راهنماییم کنین به جز نرم افزارهایی که خودتون معرفی کردید از اکسس یا اکسل هم استفاده میکنند 1
hasti1988 22046 ارسال شده در 14 تیر، 2014 این دانلود نمیشه . لطفا ایمیل کنید به لینک دانلود چک شد دوست عزیز،مشکلی نداره...
meysam tazari 11 ارسال شده در 21 تیر، 2014 salam khobin. age mishe oee ro baram mail kon natoonestam don konam.kheyli niaz daram behesh.mer30. 1
hasti1988 22046 ارسال شده در 21 تیر، 2014 دوستان عزیز توجه کنن برای دانلود فایل های 4shared باید عضو بشن تا بتونن دسترسی داشته باشند... فایل این صفحه رو پیوست کردم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
mehdidi 11 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 سلامممکنه چند نرم افزار دیگه برای برنامه ریزی تولید بهم معرفی کنید؟ سلام دوست من میشه نرم افزار oee رو برام میل کنی نتونستم دان کنم 1
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 سلام دوست من میشه نرم افزار oee رو برام میل کنی نتونستم دان کنم دوست عزیز فایل در پست قبلی(#11 ) ضمیمه شده، میتونید همون رو دانلود کنید...
sahar nozari 10 ارسال شده در 19 بهمن، 2014 متاسفانه نرم افزار برنامه ریزی تولید دانلود نمیشه. لطفا ایمیل کنید. ممنون
hasti1988 22046 ارسال شده در 20 بهمن، 2014 متاسفانه نرم افزار برنامه ریزی تولید دانلود نمیشه. لطفا ایمیل کنید. ممنون لینک مشکلی نداره ، از فایل پیوست این پست هم میتونید دریافت کنید..
u3f_n8 10 ارسال شده در 25 دی، 2015 سلام مهندس خوبی ..ببخشید منم نتونستم دانلود کنم اگه زحمتی نیست برام ایمیل کنی...
nava 1 24 ارسال شده در 3 شهریور، 2017 سلام دوست عزیز هر کاری کردم دانلود نمیشه و پیغام click add رو میده و چیزی برای add کردن نیست میشه راهنمایی کنید
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 4 شهریور، 2017 سلام دوست عزیزهر کاری کردم دانلود نمیشه و پیغام click add رو میده و چیزی برای add کردن نیست میشه راهنمایی کنید سلام دوست عزیز پست شماره 11 رو دانلود کنید اگر با گوشی دارید سایت رو می بینید، اون پایین، روی مشاهده سایت کامل کلیک کنید.
nava 1 24 ارسال شده در 12 شهریور، 2017 با سلام مجدد ببخشید منظورتون رو از پست شماره 11 نفهمیدم!!! ممکنه لینکش رو بذارید؟ ممنون میشم
ارسال های توصیه شده