fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ نرم افزار OEE یک نرم افزار ساده OEE تحت اکسل به همراه نمونه واقعی که در حال حاضر اجرا می شود . لینک دانلود صحیح در پست شماره 11 10 لینک به دیدگاه
alio2 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ لطف میکنی برام میل کنی الان نتونستم دان کنم بعدا هم یاد میره 1 لینک به دیدگاه
1921 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ سلام ممکنه چند نرم افزار دیگه برای برنامه ریزی تولید بهم معرفی کنید؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ سلامممکنه چند نرم افزار دیگه برای برنامه ریزی تولید بهم معرفی کنید؟ سلام معمولا هر کارخانه ای برای خودش نرم افزار خاص خودش رو داره، نرم افزار خاصی وجود نداره ( تا اونجاییکه من میدونم) 4 لینک به دیدگاه
1921 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ سلاممعمولا هر کارخانه ای برای خودش نرم افزار خاص خودش رو داره، نرم افزار خاصی وجود نداره ( تا اونجاییکه من میدونم) سلام درسته بنا به نرم افزاری که هر شرکت با اون کار میکنه ماژولهای متفاوتی برای دپارتمانهای متفاوت وجود دارد. پس این برنامه ای که اینجا هست چیه؟ میشه از برنامه های جدا (جدا از برنامه ای که رو سیستم شرکت نصب هست مثل همکاران سیستم و ...)برای برنامه ریزی تولید استفاده کرد؟ ممنون میشم راهنماییم کنین 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ سلامدرسته بنا به نرم افزاری که هر شرکت با اون کار میکنه ماژولهای متفاوتی برای دپارتمانهای متفاوت وجود دارد. پس این برنامه ای که اینجا هست چیه؟ این برنامه تحت اکسل هست میشه از برنامه های جدا (جدا از برنامه ای که رو سیستم شرکت نصب هست مثل همکاران سیستم و ...)برای برنامه ریزی تولید استفاده کرد؟ ممنون میشم راهنماییم کنین به جز نرم افزارهایی که خودتون معرفی کردید از اکسس یا اکسل هم استفاده میکنند 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ این دانلود نمیشه . لطفا ایمیل کنید به لینک دانلود چک شد دوست عزیز،مشکلی نداره... لینک به دیدگاه
meysam tazari 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ salam khobin. age mishe oee ro baram mail kon natoonestam don konam.kheyli niaz daram behesh.mer30. 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوستان عزیز توجه کنن برای دانلود فایل های 4shared باید عضو بشن تا بتونن دسترسی داشته باشند... فایل این صفحه رو پیوست کردم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mehdidi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلامممکنه چند نرم افزار دیگه برای برنامه ریزی تولید بهم معرفی کنید؟ سلام دوست من میشه نرم افزار oee رو برام میل کنی نتونستم دان کنم 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوست من میشه نرم افزار oee رو برام میل کنی نتونستم دان کنم دوست عزیز فایل در پست قبلی(#11 ) ضمیمه شده، میتونید همون رو دانلود کنید... لینک به دیدگاه
sahar nozari 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ متاسفانه نرم افزار برنامه ریزی تولید دانلود نمیشه. لطفا ایمیل کنید. ممنون لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ متاسفانه نرم افزار برنامه ریزی تولید دانلود نمیشه. لطفا ایمیل کنید. ممنون لینک مشکلی نداره ، از فایل پیوست این پست هم میتونید دریافت کنید.. لینک به دیدگاه
arashmanafi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ خیلی ممنونم .مرسییییییییییییی خانوم 1 لینک به دیدگاه
u3f_n8 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ سلام مهندس خوبی ..ببخشید منم نتونستم دانلود کنم اگه زحمتی نیست برام ایمیل کنی... لینک به دیدگاه
nava 1 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیز هر کاری کردم دانلود نمیشه و پیغام click add رو میده و چیزی برای add کردن نیست میشه راهنمایی کنید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیزهر کاری کردم دانلود نمیشه و پیغام click add رو میده و چیزی برای add کردن نیست میشه راهنمایی کنید سلام دوست عزیز پست شماره 11 رو دانلود کنید اگر با گوشی دارید سایت رو می بینید، اون پایین، روی مشاهده سایت کامل کلیک کنید. لینک به دیدگاه
nava 1 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۶ با سلام مجدد ببخشید منظورتون رو از پست شماره 11 نفهمیدم!!! ممکنه لینکش رو بذارید؟ ممنون میشم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده