sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ کلیپ ایرانی که استیل رانندگی دخترها رو نشون می ده این کلیپ رو پیشنهاد می کنک که حتما ببینید حجم : ۳٫۶۸ MB برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ به شخصه اعتراض دارم کی گفته دخترا اینجوری رانندگی می کنن من که تا حالا ندیدم 2 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ به شخصه اعتراض دارمکی گفته دخترا اینجوری رانندگی می کنن من که تا حالا ندیدم هر چي اين ميگه :167: دهه :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
sih092 1978 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ به شخصه اعتراض دارمکی گفته دخترا اینجوری رانندگی می کنن من که تا حالا ندیدم والا تو شهر ما اینجوری رانندگی میکنند هر چي اين ميگه :167: دهه :vahidrk: برو به کسی که کلیپ رو ساخته اعتراض کن:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ والا تو شهر ما اینجوری رانندگی میکنند برو به کسی که کلیپ رو ساخته اعتراض کن:vahidrk: شاید مشهدیا اینجوری رانندگی میکنن... تو شهر ما اینجوری نیست ... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ حاضرم با هرکی که این جا ادعای رانندگی داره مسابقه بدم...تا ببینین رانندگی دخترا چه جوریه... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ حاضرم با هرکی که این جا ادعای رانندگی داره مسابقه بدم...تا ببینین رانندگی دخترا چه جوریه... ایول... :shad: 1 لینک به دیدگاه
sih092 1978 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ شاید مشهدیا اینجوری رانندگی میکنن... تو شهر ما اینجوری نیست ... دقیقا تو همه شهر ها اینجوریه حاضرم با هرکی که این جا ادعای رانندگی داره مسابقه بدم...تا ببینین رانندگی دخترا چه جوریه... من حاضرم باهات مسابقه بدم ولی خوب کی حوصله داره بیاد تهران 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ دقیقا تو همه شهر ها اینجوریه من حاضرم باهات مسابقه بدم ولی خوب کی حوصله داره بیاد تهران خب من ترجیح میدم راجع به این چیزا با شما بحث نکنم متاسفم که هنوزم تو سال 2011 کسایی هستن که به این چیزا اعتقاد دارن...تبعیض جنسی اونم توی یه چنین چیزی!!! 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ دقیقا تو همه شهر ها اینجوریه من حاضرم باهات مسابقه بدم ولی خوب کی حوصله داره بیاد تهران تو همه شهرها اینجوری نیست ... 2 لینک به دیدگاه
sih092 1978 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ خب من ترجیح میدم راجع به این چیزا با شما بحث نکنم متاسفم که هنوزم تو سال 2011 کسایی هستن که به این چیزا اعتقاد دارن...تبعیض جنسی اونم توی یه چنین چیزی!!! فکر نمیکردم اینقدر ناراحت بشید من واسه مزاح گفتم وگرنه به قول شما تو سال 2011 همچین کسی پیدا نمیشه 1 لینک به دیدگاه
sih092 1978 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ تو همه شهرها اینجوری نیست ... اگه موافق باشید این پست رو حذف میکنم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ فکر نمیکردم اینقدر ناراحت بشید من واسه مزاح گفتم وگرنه به قول شما تو سال 2011 همچین کسی پیدا نمیشه ناراحت شدنم دلیلش اینه که بعضی وقتا این حرفا اون قدر اعتماد به نفس دخترا رو میاره پایین که از انجام دادن کارایی که تواناییشو دارن می ترسن... البته من جز اون دسته از دخترا نیستم... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ اگه موافق باشید این پست رو حذف میکنم یعنی چی حذف می کنم ...؟ مخالفیــــــــــــم ... 2 لینک به دیدگاه
sih092 1978 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ ناراحت شدنم دلیلش اینه که بعضی وقتا این حرفا اون قدر اعتماد به نفس دخترا رو میاره پایین که از انجام دادن کارایی که تواناییشو دارن می ترسن... البته من جز اون دسته از دخترا نیستم... بر منکرش لعنت یعنی چی حذف می کنم ...؟ مخالفیــــــــــــم ... آخه دیدم ناراحت شدید گفتم حذفش کنم 1 لینک به دیدگاه
sih092 1978 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ کی ناراحت شد آخه ... :167: فکر کردم کتایون ناراحت شده:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ فکر کردم کتایون ناراحت شده:banel_smiley_52: نخیرم ... :w00: . . . . 2 لینک به دیدگاه
sih092 1978 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ نخیرم ... :w00:. . . . باشه من تسلیمم:banel_smiley_52: . . . . 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ نه بابا حذف چرا؟ اختلاط کردیم دیگه... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده