hosseinassar 501 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ لطفا سوالات مرتبط با نرم افزار های برق و همچنین درخواست نرم افزار را در این قسمت مطرح کنید 7 لینک به دیدگاه
mehdikiani 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ سلام. با تشکر از شما. قسمت سیمولینک مطلب(شبیه سازی مدارات برقی ) هر کاری میکنم اتو ترانس رو بیدا نمی کنم.اسمش چیه؟ کدوم قسمت باید برم 1 لینک به دیدگاه
Esmeralda 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان! یه سوال درمورد پروتئوس دارم .من این مدارضمیمه رو بستم و حالا میخوام ولتاژ مقاومت هارو با اسیلوسکوپ بخونم ولی سر هرمقاومتی که وصلش میکنم خط راسته و هیچ موجی نشون نمیده .(هرچی هم اسکوپو دستکاری میکنم فرقی نمیکنه :pichak29:( به نظرتون مشکل کار کجاس؟ خواهشا راهنماییم کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان!یه سوال درمورد پروتئوس دارم .من این مدارضمیمه رو بستم و حالا میخوام ولتاژ مقاومت هارو با اسیلوسکوپ بخونم ولی سر هرمقاومتی که وصلش میکنم خط راسته و هیچ موجی نشون نمیده .(هرچی هم اسکوپو دستکاری میکنم فرقی نمیکنه :pichak29:( به نظرتون مشکل کار کجاس؟ خواهشا راهنماییم کنین سلام جاي منبع ولتاژ سينوسيت ، سيگنال ژنراتور بزار كار ميكنه 5 لینک به دیدگاه
Esmeralda 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ سلام جاي منبع ولتاژ سينوسيت ، سيگنال ژنراتور بزار كار ميكنه مرسی ار راهنماییت. من تازه شروع کردم با این نرم افزار کارکردن . سیگنال ژنراتورو گذاشتم اونجا ولی اصلا نمیدونم چجوری تنظیمش کنم ! چجوریه ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی ار راهنماییت. من تازه شروع کردم با این نرم افزار کارکردن . سیگنال ژنراتورو گذاشتم اونجا ولی اصلا نمیدونم چجوری تنظیمش کنم ! چجوریه ؟ وقتي سيگنال ژنراتور رو گذاشتي اون پايين run كن بعدش هم سيگنال ژنراتور رو مياره هم اسيلوسكپ ديگه تنظيم كردنش هم مثل سيگنال ژنراتور واقعيه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Esmeralda 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ وقتي سيگنال ژنراتور رو گذاشتي اون پايين run كن بعدش هم سيگنال ژنراتور رو مياره هم اسيلوسكپ ديگه تنظيم كردنش هم مثل سيگنال ژنراتور واقعيه وای مرسی ایشاا... خیرببینی:4chsmu1: خیلی نازی :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ وای مرسی ایشاا... خیرببینی:4chsmu1: خیلی نازی :flowerysmile: خواهش ميشه:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
sadeh 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ دوستان میخوام نرم افزار مطلب به صورت کامل و پیشرفته یاد بگیرم میشه لطفا تو این زمینه راهنماییم کنید؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ برای آموزش متلب به این تاپیک مراجعه کنید اینجا آموزشش توسط دوستان کامل میشه هر چند وقت (به خاطر امتحانا فعلا تعطیل شده) 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ سلام . کسی از دوستان هست که به نرم افزار opnet آشنایی داشته باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ کسی از بچه ها هست که پروژه با متلب انجام بده؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ کسی از بچه ها هست که پروژه با متلب انجام بده؟ تو چه زمینه ای 2 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ تو چه زمینه ای راستشش مال یکی از دوستانه: پروزه در حوزه مخابرات نوری دارم که فرمول ها در مقاله آورده شده و می خوام به شکل های مقاله با نوشتن کد متلب برسم... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ راستشش مال یکی از دوستانه: پروزه در حوزه مخابرات نوری دارم که فرمول ها در مقاله آورده شده و می خوام به شکل های مقاله با نوشتن کد متلب برسم... یه فکری میکنم به حالتون 1 لینک به دیدگاه
eli_sh 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ نرم افزار emtp يا atp رو ميخوام - از چند جا دانلود كردم ولي سريال ميخواد كه من ندارم . كرك هم نداشت . 1 لینک به دیدگاه
noori1963 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ در مورد نرم افزار etapجزوه راهنما وجود دارد ؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ در مورد نرم افزار etapجزوه راهنما وجود دارد ؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread70203.html 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر دوستان گل نو اندیشانی کسی از دوستان با نرم افزار cadence کار کرده؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر دوستان گل نو اندیشانی کسی از دوستان با نرم افزار cadence کار کرده؟؟؟ متاسفانه تا حالا نشنیدم... بر چه کاریه؟؟کاربردش چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده