hosseinassar 501 ارسال شده در 2 مهر، 2010 لطفا سوالات مرتبط با نرم افزار های برق و همچنین درخواست نرم افزار را در این قسمت مطرح کنید 7
mehdikiani 15 ارسال شده در 9 بهمن، 2010 سلام. با تشکر از شما. قسمت سیمولینک مطلب(شبیه سازی مدارات برقی ) هر کاری میکنم اتو ترانس رو بیدا نمی کنم.اسمش چیه؟ کدوم قسمت باید برم 1
Esmeralda 170 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 سلام دوستان! یه سوال درمورد پروتئوس دارم .من این مدارضمیمه رو بستم و حالا میخوام ولتاژ مقاومت هارو با اسیلوسکوپ بخونم ولی سر هرمقاومتی که وصلش میکنم خط راسته و هیچ موجی نشون نمیده .(هرچی هم اسکوپو دستکاری میکنم فرقی نمیکنه :pichak29:( به نظرتون مشکل کار کجاس؟ خواهشا راهنماییم کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
setiya 12665 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 سلام دوستان!یه سوال درمورد پروتئوس دارم .من این مدارضمیمه رو بستم و حالا میخوام ولتاژ مقاومت هارو با اسیلوسکوپ بخونم ولی سر هرمقاومتی که وصلش میکنم خط راسته و هیچ موجی نشون نمیده .(هرچی هم اسکوپو دستکاری میکنم فرقی نمیکنه :pichak29:( به نظرتون مشکل کار کجاس؟ خواهشا راهنماییم کنین سلام جاي منبع ولتاژ سينوسيت ، سيگنال ژنراتور بزار كار ميكنه 5
Esmeralda 170 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 سلام جاي منبع ولتاژ سينوسيت ، سيگنال ژنراتور بزار كار ميكنه مرسی ار راهنماییت. من تازه شروع کردم با این نرم افزار کارکردن . سیگنال ژنراتورو گذاشتم اونجا ولی اصلا نمیدونم چجوری تنظیمش کنم ! چجوریه ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
setiya 12665 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 مرسی ار راهنماییت. من تازه شروع کردم با این نرم افزار کارکردن . سیگنال ژنراتورو گذاشتم اونجا ولی اصلا نمیدونم چجوری تنظیمش کنم ! چجوریه ؟ وقتي سيگنال ژنراتور رو گذاشتي اون پايين run كن بعدش هم سيگنال ژنراتور رو مياره هم اسيلوسكپ ديگه تنظيم كردنش هم مثل سيگنال ژنراتور واقعيه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Esmeralda 170 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 وقتي سيگنال ژنراتور رو گذاشتي اون پايين run كن بعدش هم سيگنال ژنراتور رو مياره هم اسيلوسكپ ديگه تنظيم كردنش هم مثل سيگنال ژنراتور واقعيه وای مرسی ایشاا... خیرببینی:4chsmu1: خیلی نازی :flowerysmile: 3
setiya 12665 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 وای مرسی ایشاا... خیرببینی:4chsmu1: خیلی نازی :flowerysmile: خواهش ميشه:4chsmu1: 3
sadeh 19 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 دوستان میخوام نرم افزار مطلب به صورت کامل و پیشرفته یاد بگیرم میشه لطفا تو این زمینه راهنماییم کنید؟ 2
am in 25041 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 برای آموزش متلب به این تاپیک مراجعه کنید اینجا آموزشش توسط دوستان کامل میشه هر چند وقت (به خاطر امتحانا فعلا تعطیل شده) 1
سمندون 19437 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 سلام . کسی از دوستان هست که به نرم افزار opnet آشنایی داشته باشه؟ 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 مهر، 2012 کسی از بچه ها هست که پروژه با متلب انجام بده؟ تو چه زمینه ای 2
~ Reza ~ 418 ارسال شده در 5 مهر، 2012 تو چه زمینه ای راستشش مال یکی از دوستانه: پروزه در حوزه مخابرات نوری دارم که فرمول ها در مقاله آورده شده و می خوام به شکل های مقاله با نوشتن کد متلب برسم... 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 مهر، 2012 راستشش مال یکی از دوستانه: پروزه در حوزه مخابرات نوری دارم که فرمول ها در مقاله آورده شده و می خوام به شکل های مقاله با نوشتن کد متلب برسم... یه فکری میکنم به حالتون 1
eli_sh 11 ارسال شده در 11 مهر، 2012 نرم افزار emtp يا atp رو ميخوام - از چند جا دانلود كردم ولي سريال ميخواد كه من ندارم . كرك هم نداشت . 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 17 بهمن، 2012 در مورد نرم افزار etapجزوه راهنما وجود دارد ؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread70203.html 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 14 مرداد، 2013 سلام بر دوستان گل نو اندیشانی کسی از دوستان با نرم افزار cadence کار کرده؟؟؟ 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 سلام بر دوستان گل نو اندیشانی کسی از دوستان با نرم افزار cadence کار کرده؟؟؟ متاسفانه تا حالا نشنیدم... بر چه کاریه؟؟کاربردش چیه؟ 1
ارسال های توصیه شده