Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ شماره 8 هستم میفروشم!!! کسی نبود؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ شماره 8 هستممیفروشم!!! کسی نبود؟؟؟ منظورت من که نیستم؟؟؟؟ :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ من 4 و میخوام ... از صاحبش به قیمت گزافی میخرم... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ :persiana__hat::persiana__hat::mrsbeasley:منم کنجکاو شدم زود به من یه شماره بده لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ منم4 پایم منم میخوام تو لیست باشم 1 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ شماره 8 هستممیفروشم!!! کسی نبود؟؟؟ من میخرمش فی.... لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ اقا اژازه پس کی شرو میکنین؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ :icon_gol: مرسی جواب به هر 3 پست بالا البته پری بد جوری فکر منو خوانده بود ناقلا خدایش مشورتی باهاش نداشتم ..... در تاپیک جدا گانه ای همانطور که پری نوشته نفری رو و البته در اینجا نفر اول مدیر کل سایت رو اعلام میکنیم که دوستان بیان و هر نوع حرفی حدیثی بحثی انتقادی تقدیری تشویقی ...ازش دارند بنویسند ... 3-4 روزی شخص برای اظهار نظر درباره ی هر نفر کافی است در همون مدت ویا بعد از اون ( چون تاپیک مخصوص هر نفر هست ) ایشون وقت داره اگه لازم میدونه تایید یا رد کنه یا توضیحی بده در مورد نظر دوستان وبعد از مدت 3-4 روز نفر دیگه اعلام میشه . . پس اونا که اخرای لیست هستند فعلا برن استراحت .. محمد عزیز شما اگه وقتش رو داری البته وقت زیادی نمیخواد فقط کمی در اولش اطلاع رسانی از یکشنبه اماده باش تاپیک هم اکه زود تر زده شد قفل میشه تا ساعتی تقریبی که باز بشه :rose: خوب نادر جان من از فردا اماده ام. هروقت تاپیک رو زدی اطلاع رسانی رو میکنم بچه ها فقط یه کمی هوامو داشته باشین یه جوری نشه از زندگی ناامید بشم پاشم برم معتاد بشما 4 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ خوب نادر جان من از فردا اماده ام. هروقت تاپیک رو زدی اطلاع رسانی رو میکنم بچه ها فقط یه کمی هوامو داشته باشین یه جوری نشه از زندگی ناامید بشم پاشم برم معتاد بشما داداش محمد شما گلی خیالت راحت 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ خوب همه ی د وستان اماده بشن برای تحلیل مدیر کل سایت در تاپیکی جداگانه در 2/3 ساعت اینده مرسی از استقال همه ی شما لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ منم به زور هستم خوبه نادررررررررررررررررر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تحلیل مدیر انجمنو تاپیکش کجاست؟:ws6: میزاری لینکشو؟ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=22584 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ ای کاش واسه من عقب میفتاد چون یه مدت وقت نمیکنم زیاد بیام. اما حالا چون تاپیکش رو باز کردی میام. فقط یکی بی زحمت واسم تبلیغش رو بکنه. چون من واقعاً نیستم و فرصت نمیکنم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ ای کاش واسه من عقب میفتاد چون یه مدت وقت نمیکنم زیاد بیام. اما حالا چون تاپیکش رو باز کردی میام. فقط یکی بی زحمت واسم تبلیغش رو بکنه. چون من واقعاً نیستم و فرصت نمیکنم :icon_pf (34): محمد جان شما لازم نیست هر روز باشین بعدا میتونین بیایین ودر باره نوشته ها هر چی خواستی بنویسی .... اما در باره اطلاع رسانی اقلا یه دونه بزن تالار مدیرا یه دوست هم بیاد حاضر بشه واسه عمومی سایت منم وقتم کمه لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ من تا جایی که بتونم،تبلیغ رو انجام میدم 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ من تا جایی که بتونم،تبلیغ رو انجام میدم خدا حفظت کنه .. بچه ها یاد بگیرین از جناب مهندس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده