maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ یه بار یکی از دوستای من میگفت که یکی از بچه ها سر جلسه امتحان تو دانشگاه به هوای دستشویی بلند شده از سر جلسه و رفته به یکی که قبلا اون درسو گذرونده بوده با موبایلش زنگ زده پرسیده چه جوری یه مساله رو حل کنه 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ من حدود 55 تا از واحدامو با تقلب پاس کردم تقلب عادیه... وقتی یکی با تقلب رییس جمهور میشه از من چه انتظاری داری ها؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ :ws3:چرا همه به من انگ اسپم میزنن:banel_smiley_4::ws46: نه که اصلآ اسپم نمیکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ نه که اصلآ اسپم نمیکنی؟ چه جور دلت میاد اینجور به من بخندی؟:ws3: 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ چه جور دلت میاد اینجور به من بخندی؟:ws3: به حرف خودم میخندم. کی جرات داره غیر این بخنده؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ در آستانه امتحانات توجه داشته باشید که: 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ در آستانه امتحانات توجه داشته باشید که: این دروغه .... بهتونه .... کفره ......... لا اله الا الله ... دهن آدمو باز میکن خو بدون تقلب مگه میشه درسی رو پاس کرد ؟ اصلا آدم اگه از تمام توانایی هاش استفاده نکنه که خودشو نابود میکنه 5 لینک به دیدگاه
behzadk2019 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ تقلب واژه ای که من با آن ناآشنا بودم ..ولی این چند ساله بدترین تقلبات رو دارم اجرا میکنم تا پیش دانشگاهی حتی نمیدونستم تقلب چیه ...همش درس درس درس ولی وارد داتشگاه که رسیدم ..تقلب شروع شد.. از برگه عوض کردن در امتحان پایان ترم گرفته .. از به جای کسی رفتن سر امتحان پایان ترم از به جای کسی رفتن سر امتحان پایان ترم. و واردی از این قبیل.. هم کسایی که میگن خوب نیست .. من با نظرشون مخالفم.. در حال حاضر آماده هستم برای امتحانات ...و اولین تقلب که در روز 25 خرداد 1390 به وقوع خواهد پیوست .. به حول قوه الهی موفق میشویم 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من که تا حالا تقلب رو نکردم بقیه رو نمیدونم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ امتحانات پایان ترم شروع شد و ما به امید تقلب همچنان بر سر جلسه حضور میابیمچقدر بده پیشه یکی میشینی مراقبت جاتو عوض میکنه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
behzadk2019 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ در آستانه امتحانات توجه داشته باشید که: خسته نباشید معاونت فرهنگی آفرین برو معاونت فرهنگی :w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ قبل از اينكه برم مدرسه مامانم ميگفت اگه برگتو سفيد بدي خيلي بهتر از اينكه تقلب كني.يادمه اولين املايي كه ميخواستيم بنويسيم معلمم گفت برو رديف اخر پيش نيلو بشين و هرچي اشتباه نوشت يواشكي بهش بگو منم دچار دوگانگي شدم،هنوزم بعضي وقتا تقلبايي ميكنم كه خودم چند روز گيجم!سر امتحان استاتيك برگمو دادم به آقاي پشت سري.بعضي وقتام تفلون ميشم و به حرف مامانم گوش ميدم. 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ من که تا حالا تقلب رو نکردم بقیه رو نمیدونم زنو بچه رد میشه ها 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده