Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ ماجرا از این قراره که ......... ............. سازمان سنجش یه نرم افزاری داره به اسم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این نرم افزار پاسخ نامه های حدودا ۵۰۰ هزار شرکت کننده رو با هم مطابقت داده و از بین اونا کشف کرده که ۲۳۰ نفر از اینا، بیشتر از ۹۸٪ پاسخ هاشون عین هم بوده!!! رو این حساب نتیجه گرفتن که احتمالا اینها تقلب کردن! حالا یا با موبایل و یا تقلب چشمی از کناری و یا جلویی و شایدم عقبی!!! از طرفی کارنامه و نتیجه قبولی اینها رو بهشون اعلام نکردن و گفتن که باید حضوری مراجعه کنن به سازمان سنجش!!! اونجام که رفتن توی یه میزگردی یه ۱۰ نفری نشسته بودن و تک تک این بنده خداها رفتن تو و مثلا خواستن ازشون اعتراف بگیرن! ظاهرا خیلی اوضاع بدی بوده اونم توی این شرایط روحی… سئوال : شما تا به حال تقلب کرده اید؟ 14 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من که تا دلت بخواد....:icon_pf (34):.کل تقلبهایی که من دوم و سوم دبیرستان کردم یه طرف....بقیه تقلبهای عمرم یه طرف....:icon_pf (34):حتی اون دو سال شاید بیشتر هم باشه... ولی خوب پیش که اومدم توبه کردم و دیگه ام تا حالا نتونستم مثه اون موقع حرفه ای تقلب کنم....:icon_pf (34): در مورد سازمان سنجش هم...خیلی کارشون سطحی بوده!!! یعنی واقعا اصلا امکان نداره از بین اون هم آدم چن تاشون مثه هم فک کنن!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من نه نمیدونم شاید دوم راهنمایی امتحان عربی داشتیم معنی چن تا لغت بود که همش فراموش میکردم نم خنگ (البته دور از جونم :دی)اونرو یکی تو یه کاغذ بزرگ معنیشو نوشتم گذاشتم لای پوشه امتحانی رفت سر امتحان و یکی از اون لغتا اومده بود منم لای پوشه بازیدم و دیدم و یکی از بچه ها دید رفت سریع به معلممون لو داد(خیلی از دستش ناراحتم چون خودش استاد تقلب کردن بود :w00:) معلمون اومد بالای سرم گفت پوشه تو بده البته طوری گفت کسی نفهمید .....من خیلی معلممونو دوس داشتم خیلی خوب بود و اون روز میخواستم از خجالت اب شم ولی دوم دبیرستان جواب یه سوال که یک کلمه ای بود یادم نمیومد و معلممون واضح بهم میگفت ولی باز یادم نمیومد و کلاسمون خیلی بزرگ بود و ما کلا 18 نفر بودیم و معلمون رفت او سره کلاس پشتش به من بود دوستم یواشکی بهم جوابشو گفت منم سریع خوشحالو خندان نوشتم و تموم شدو رفت بعدش معلممون یواشکی بهم گفت فهمیدم تقلب کردی ......منم این معلممونو خیلی دوس داشتم خواستم از خجالت اب شم (حالا حدس بزن درس چی بود؟؟!!!درس جغرافیای استان بود) 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ یاد روزهایی بخیر که با سوزن روی خودکار فرمولها رو مینوشتم و هیچوقت لو نرفتم. 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ یاد روزهایی بخیر که با سوزن روی خودکار فرمولها رو مینوشتم و هیچوقت لو نرفتم. چقد شما حرفه ای بودی 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سمندونو تقلب؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه حرفااااااااا:ws3: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ چقد شما حرفه ای بودی کجاش حرفه ای هست این همه وقت بذاری رو خودکار بنویسی که نشد تقلب خرفه اونه که هیچ وقتی نذاری بعدشم نمره کامل بگیری بیا پیش خودم یادت میدم حرفه ای یعنی چی؟ 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من اولین تقلبو کلاس دوم دبستان کردم. امتحان دیکته آخر سال بود. معلممون اومد گفت بنویسید "مرا" منم که نشنیده بودم این کلمه رو اول فکر کردم میگه " من را" بعد دیدم باز گفت "مرا" دیگه مجبور شدم از رو بغل دستیم ببینم. خیلی هم تابلو بود چون بلد نبودم چه جوری تقلب کنم. خانوممون دید گفت چرا از رو بغل دستیت نگاه کردی ؟ منم گفتم : نه نگاه نکردم و اصلا از رو نرفتم 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ کجاش حرفه ای هست این همه وقت بذاری رو خودکار بنویسی که نشد تقلب خرفه اونه که هیچ وقتی نذاری بعدشم نمره کامل بگیری بیا پیش خودم یادت میدم حرفه ای یعنی چی؟ چقد حرفه ایی الان دیر نیس؟ 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من یادم نمیاد تقلب کرده باشم . . .!نه اینکه خیلی + باشم . . .! میترسم خیلی . . .! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ چقد حرفه اییالان دیر نیس؟ نه بابا 3 سوت ردیفی میگن:ز گهواره تا گور دانش بجوی 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ لااقل می گفتی کنکور ارشد , دیگه انقدر تیز نیستن که یه روزه نتایج کنکور سراسری و اعلام کنن 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ یه بار تو امتحان جمله سازی یا جمله نویسی تو کلاس دوم ابتدایی برگشتم واز نیمکت پشتیم معنی یه کلمه رو پرسیدم اونم جوابش غلط بود این شد که تا الان سر هیچ امتحانی نتونستم دیگه تقلب کنم کلا تو درسا تقلب از دستم برنمیاد ولی عشقمه با یکی تخته نرد بازی کنم جلو چشاش اونقدر سرش کلاه میزارم که طرف کلافه میشه کرکر خنده میشه وقتی برا خودش تعریف میکنم چه بلایی سرش اوردم 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا 3 سوت ردیفی میگن:ز گهواره تا گور دانش بجوی خب کی بشروعیم؟ 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا 3 سوت ردیفی میگن:ز گهواره تا گور دانش بجوی سمندون جان اینقد اسپم نکن. از خدا بترس . بحث رو نابودش کردی دختر. 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سمندون جاناینقد اسپم نکن. از خدا بترس . بحث رو نابودش کردی دختر. :ws3: چرا همه به من انگ اسپم میزنن:banel_smiley_4::ws46: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ در زمان نوجوانی بنده هم به فکر تقلب بودم و برای گرفتن اجازه به یه حجت الاسلام والمسلمین مراجعه کردم ایشون گفتن که اگه جوری تقلب کنی که کسی نفهمه اشکال نداره المومن الکیز (مومن زرنگ است) و این نوعی زرنگی هست و میتونید تقلب کنید البته در نهایت فهمیدم تقلب کردن کلاهی است که بر سر خودمون میگذاریم و بهتره درس بخونیم تا اینکه تقلب کنیم 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ در زمان نوجوانی بنده هم به فکر تقلب بودم و برای گرفتن اجازه به یه حجت الاسلام والمسلمین مراجعه کردم ایشون گفتن که اگه جوری تقلب کنی که کسی نفهمه اشکال نداره المومن الکیز (مومن زرنگ است) و این نوعی زرنگی هست و میتونید تقلب کنید البته در نهایت فهمیدم تقلب کردن کلاهی است که بر سر خودمون میگذاریم و بهتره درس بخونیم تا اینکه تقلب کنیم نه نه نه اشتباه نکن هیچم اینطور نیست لذتی که در تقلب هست در درس خواندن نیست با درس خوندن به هیچ جا نمیرسی ولی با cheatingحالا تو هر زمیینه ای به همه جا میرسی 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سازمان سنجش بیکاره ها الان که بعضی گروه a بعضی b .c, d, e هستن در صد تقلب کمه چجور میشه؟ خدا کنه فردا سر امتحان بشه تقلب کرد اصلا این ترم نتونستم تقلب کنم حال نداد 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ نه نه نه اشتباه نکن هیچم اینطور نیست لذتی که در تقلب هست در درس خواندن نیست با درس خوندن به هیچ جا نمیرسی ولی با cheatingحالا تو هر زمیینه ای به همه جا میرسی من وقتی یه سوالایی رو تقلب میکنم تو ذهنم جوابش همیشه میمونه سال دوم راهنمایی که سوالی بود تقلب کردم هنوز میدونم جوابش بود (تحولات سیاسی منجر به اگاهی شد) اما سوال یادم نیست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده