Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بر اساس بررسيها سالانه ۲۰۰تا ۳۰۰هزار بيسواد نيز به جمعيت بيسوادان كشور اضافه ميشود. "محمد مهديزاده" مشاور سازمان نهضت سوادآموزي گفت: هماكنون ۸/۵ميليون نفر از جمعيت كشور فاقد سواد خواندن و نوشتن هستند. مهديزاده روز دوشنبه در همايش تجليل از هنرمندان و فيلمبرداران در بجنورد افزود : بر اساس بررسيها سالانه ۲۰۰تا ۳۰۰هزار بيسواد نيز به جمعيت بيسوادان كشور اضافه ميشود. وي اضافه كرد: همچنين ۱۰ميليون نفر از جمعيت ايران نيز كمسواد هستند كه بايد اين جمعيت را نيز جزو بيسوادان محسوب كنيم. مشاور نهضت سوادآموزي ايران خاطرنشان كرد: هماكنون نهضت سواد آموزي در ايران يك ميليون و ۵۰۰هزار بيسواد را تحت پوشش سوادآموزي دارد. مهديزاده گفت: سالانه اين نهاد ۳۰۰ساعت ارتباط چهره به چهره با مربيان و آموزشياران خود برقرار ميكنند. این سوادی هم که مثلآ ما داریم به درد خودمون هم نمیخوره. حالا میگید چیکار کنیم؟ در حالیکه بسیاری افراد تحصیلکرده و درس خوانده از مشکلات مالی رنج می برند بسیاری افراد بیسواد از انواع مواهب مادی و ثروت های میلیاردی برخوردارند ... 8 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ فکور جان لطفا از گذاشتن نقطه چین توی اول پستهات پرهیز کن :w139: یکم مشکل پیش میاره واسه ما!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ فکور جان لطفا از گذاشتن نقطه چین توی اول پستهات پرهیز کن :w139:یکم مشکل پیش میاره واسه ما!!!!!!!!! این مشکل که میگید مربوط به سلیقه شخصی شما میشه و یا اینکه موضوع چیز دیگه ایه؟ 1 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ چه مشکلی؟ :Ghelyon: واو.:ws2:.............. فک کنم میخوان تایپیک رو باز نکرده توش رو بخونن ---- افاکور جان فکر کنم اگر اون هشت و نیم میلیون نفر احساس نیازی به این سواد داشته باشند خودشون میرن دنبالش. 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ واو.:ws2:.............. فک کنم میخوان تایپیک رو باز نکرده توش رو بخونن ---- افاکور جان فکر کنم اگر اون هشت و نیم میلیون نفر احساس نیازی به این سواد داشته باشند خودشون میرن دنبالش. فقر دانش باعث فقر اندیشه میشه و این جور افراد نمیتونن برن دنبال سواد. انگیزه شم نمیتونن داشته باشن در اون مورد هم حق باشماست دوست عزیز. 1 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ فقر دانش باعث فقر اندیشه میشه و این جور افراد نمیتونن برن دنبال سواد. انگیزه شم نمیتونن داشته باشن بله دقیقن. پس جایی که دانش گسترش نیافته نیازی هم به داشتن سواد نیست. منظورم هم دقیقن همین بود. الان عدم آشنایی با کامپیوتر به نوعی بیسوادیه ولی کسی که با چرتکه بتونه کاراش رو راه بندازه این مفهوم براش وجود نداره.:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ بله دقیقن. پس جایی که دانش گسترش نیافته نیازی هم به داشتن سواد نیست. منظورم هم دقیقن همین بود.الان عدم آشنایی با کامپیوتر به نوعی بیسوادیه ولی کسی که با چرتکه بتونه کاراش رو راه بندازه این مفهوم براش وجود نداره.:icon_gol: دقیقآ همینطوره. درود بر شما:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ دقیقآ همینطوره. درود بر شما:icon_gol: مرسی که باهم موافقیم:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ اقا من یه راهکار دارم که بیسوات دیگه نداشته باشیم 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ اقا من یه راهکار دارم که بیسوات دیگه نداشته باشیم باورم نمیشه. کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی 1 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ باورم نمیشه. کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی :w00::w00:من کل نیزتمممممممممممم.......6 تا مو دارم....بد بد بد بگم بگم؟..... خوب ما میتونیم بیسواتارو بکشیم کسیم دیگه نزاد:ws3: 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ :w00::w00:من کل نیزتمممممممممممم.......6 تا مو دارم....بد بد بدبگم بگم؟..... خوب ما میتونیم بیسواتارو بکشیم کسیم دیگه نزاد:ws3: بیسواد ذاتآ مرده. لازم نیست مرده ها رو از نو بکشی.استادام گناه دارند اونا رو نکش/ 1 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ بیسواد ذاتآ مرده. لازم نیست مرده ها رو از نو بکشی.استادام گناه دارند اونا رو نکش/ بابا زیر خط فقر حرف بزن مام بفمیم:ws37::w00: 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ بابا زیر خط فقر حرف بزن مام بفمیم:ws37::w00: این شکلک هات پدر منو در آورده. چقدر شکلک میذاری دختر. در مورد زیر خط فقر هم باید بگم چون در ایران زیر خط فقر مصداق ندارد, پس نمیشه کوتاه اومد. شد؟ 1 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ این شکلک هات پدر منو در آورده. چقدر شکلک میذاری دختر. در مورد زیر خط فقر هم باید بگم چون در ایران زیر خط فقر مصداق ندارد, پس نمیشه کوتاه اومد. شد؟ :banel_smiley_4::banel_smiley_4::icon_pf (44)::icon_pf (44):بد اخلاخ 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4::banel_smiley_4::icon_pf (44)::icon_pf (44):بد اخلاخ نقطه سر خط برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بر اساس بررسيها سالانه ۲۰۰تا ۳۰۰هزار بيسواد نيز به جمعيت بيسوادان كشور اضافه ميشود. "محمد مهديزاده" مشاور سازمان نهضت سوادآموزي گفت: هماكنون ۸/۵ميليون نفر از جمعيت كشور فاقد سواد خواندن و نوشتن هستند. مهديزاده روز دوشنبه در همايش تجليل از هنرمندان و فيلمبرداران در بجنورد افزود : بر اساس بررسيها سالانه ۲۰۰تا ۳۰۰هزار بيسواد نيز به جمعيت بيسوادان كشور اضافه ميشود. وي اضافه كرد: همچنين ۱۰ميليون نفر از جمعيت ايران نيز كمسواد هستند كه بايد اين جمعيت را نيز جزو بيسوادان محسوب كنيم. مشاور نهضت سوادآموزي ايران خاطرنشان كرد: هماكنون نهضت سواد آموزي در ايران يك ميليون و ۵۰۰هزار بيسواد را تحت پوشش سوادآموزي دارد. مهديزاده گفت: سالانه اين نهاد ۳۰۰ساعت ارتباط چهره به چهره با مربيان و آموزشياران خود برقرار ميكنند. این سوادی هم که مثلآ ما داریم به درد خودمون هم نمیخوره. حالا میگید چیکار کنیم؟ در حالیکه بسیاری افراد تحصیلکرده و درس خوانده از مشکلات مالی رنج می برند بسیاری افراد بیسواد از انواع مواهب مادی و ثروت های میلیاردی برخوردارند ...چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ __________________ لینک به دیدگاه
novel guy 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بر اساس بررسيها سالانه ۲۰۰تا ۳۰۰هزار بيسواد نيز به جمعيت بيسوادان كشور اضافه ميشود. "محمد مهديزاده" مشاور سازمان نهضت سوادآموزي گفت: هماكنون ۸/۵ميليون نفر از جمعيت كشور فاقد سواد خواندن و نوشتن هستند. مهديزاده روز دوشنبه در همايش تجليل از هنرمندان و فيلمبرداران در بجنورد افزود : بر اساس بررسيها سالانه ۲۰۰تا ۳۰۰هزار بيسواد نيز به جمعيت بيسوادان كشور اضافه ميشود. وي اضافه كرد: همچنين ۱۰ميليون نفر از جمعيت ايران نيز كمسواد هستند كه بايد اين جمعيت را نيز جزو بيسوادان محسوب كنيم. مشاور نهضت سوادآموزي ايران خاطرنشان كرد: هماكنون نهضت سواد آموزي در ايران يك ميليون و ۵۰۰هزار بيسواد را تحت پوشش سوادآموزي دارد. مهديزاده گفت: سالانه اين نهاد ۳۰۰ساعت ارتباط چهره به چهره با مربيان و آموزشياران خود برقرار ميكنند. این سوادی هم که مثلآ ما داریم به درد خودمون هم نمیخوره. حالا میگید چیکار کنیم؟ در حالیکه بسیاری افراد تحصیلکرده و درس خوانده از مشکلات مالی رنج می برند بسیاری افراد بیسواد از انواع مواهب مادی و ثروت های میلیاردی برخوردارند ... میشه بپرسم شما رشتتون چیه؟ لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ میشه بپرسم شما رشتتون چیه؟ فک کنم دکتر روانشناسه!!!!!!!! لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ فک کنم دکتر روانشناسه!!!!!!!! چه جالب! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده