رفتن به مطلب

سواد

Fakur

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

بر اساس بررسي‌ها سالانه ‪ ۲۰۰‬تا ‪ ۳۰۰‬هزار بيسواد نيز به جمعيت بيسوادان كشور اضافه مي‌شود.

"محمد مهديزاده" مشاور سازمان نهضت سوادآموزي گفت: هم‌اكنون ‪ ۸/۵‬ميليون نفر از جمعيت كشور فاقد سواد خواندن و نوشتن هستند.

مهديزاده روز دوشنبه در همايش تجليل از هنرمندان و فيلمبرداران در بجنورد افزود : بر اساس بررسي‌ها سالانه ‪ ۲۰۰‬تا ‪ ۳۰۰‬هزار بيسواد نيز به جمعيت بيسوادان كشور اضافه مي‌شود.

وي اضافه كرد: همچنين ‪ ۱۰‬ميليون نفر از جمعيت ايران نيز كم‌سواد هستند كه بايد اين جمعيت را نيز جزو بيسوادان محسوب كنيم.

مشاور نهضت سوادآموزي ايران خاطرنشان كرد: هم‌اكنون نهضت سواد آموزي در ايران يك ميليون و ‪ ۵۰۰‬هزار بيسواد را تحت پوشش سوادآموزي دارد.

مهديزاده گفت: سالانه اين نهاد ‪ ۳۰۰‬ساعت ارتباط چهره به چهره با مربيان و آموزشياران خود برقرار مي‌كنند.

این سوادی هم که مثلآ ما داریم به درد خودمون هم نمیخوره. حالا میگید چیکار کنیم؟

در حالیکه بسیاری افراد تحصیلکرده و درس خوانده از مشکلات مالی رنج می برند بسیاری افراد بیسواد از انواع مواهب مادی و ثروت های میلیاردی برخوردارند ...

• Like 8
لینک به دیدگاه
فکور جان لطفا از گذاشتن نقطه چین توی اول پستهات پرهیز کن :w139:

یکم مشکل پیش میاره واسه ما!!!!!!!!! :hanghead:

این مشکل که میگید مربوط به سلیقه شخصی شما میشه و یا اینکه موضوع چیز دیگه ایه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
چه مشکلی؟ :Ghelyon:

avatar814_3.gifواو.:ws2:.............. فک کنم میخوان تایپیک رو باز نکرده توش رو بخونن

----

افاکور جان فکر کنم اگر اون هشت و نیم میلیون نفر احساس نیازی به این سواد داشته باشند خودشون میرن دنبالش.

• Like 3
لینک به دیدگاه
avatar814_3.gifواو.:ws2:.............. فک کنم میخوان تایپیک رو باز نکرده توش رو بخونن

----

افاکور جان فکر کنم اگر اون هشت و نیم میلیون نفر احساس نیازی به این سواد داشته باشند خودشون میرن دنبالش.

فقر دانش باعث فقر اندیشه میشه و این جور افراد نمیتونن برن دنبال سواد. انگیزه شم نمیتونن داشته باشن:icon_gol:

در اون مورد هم حق باشماست دوست عزیز.

• Like 1
لینک به دیدگاه
فقر دانش باعث فقر اندیشه میشه و این جور افراد نمیتونن برن دنبال سواد. انگیزه شم نمیتونن داشته باشن:icon_gol:

بله دقیقن. پس جایی که دانش گسترش نیافته نیازی هم به داشتن سواد نیست. منظورم هم دقیقن همین بود.

الان عدم آشنایی با کامپیوتر به نوعی بیسوادیه ولی کسی که با چرتکه بتونه کاراش رو راه بندازه این مفهوم براش وجود نداره.:icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بله دقیقن. پس جایی که دانش گسترش نیافته نیازی هم به داشتن سواد نیست. منظورم هم دقیقن همین بود.

الان عدم آشنایی با کامپیوتر به نوعی بیسوادیه ولی کسی که با چرتکه بتونه کاراش رو راه بندازه این مفهوم براش وجود نداره.:icon_gol::icon_gol:

دقیقآ همینطوره. درود بر شما:icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اقا من یه راهکار دارم که بیسوات دیگه نداشته باشیم

باورم نمیشه.

کل اگر طبیب بودی

سر خود دوا نمودی:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
باورم نمیشه.

کل اگر طبیب بودی

سر خود دوا نمودی:ws28:

:w00::w00:من کل نیزتمممممممممممم.......6 تا مو دارم....بد بد بد

بگم بگم؟.....

خوب ما میتونیم بیسواتارو بکشیم کسیم دیگه نزاد:ws3::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:w00::w00:من کل نیزتمممممممممممم.......6 تا مو دارم....بد بد بد

بگم بگم؟.....

خوب ما میتونیم بیسواتارو بکشیم کسیم دیگه نزاد:ws3::ws3:

بیسواد ذاتآ مرده. لازم نیست مرده ها رو از نو بکشی.استادام گناه دارند اونا رو نکش/

• Like 1
لینک به دیدگاه
بابا زیر خط فقر حرف بزن مام بفمیم:ws37::ws37::ws37::w00:

این شکلک هات پدر منو در آورده. چقدر شکلک میذاری دختر.

در مورد زیر خط فقر هم باید بگم چون در ایران زیر خط فقر مصداق ندارد, پس نمیشه کوتاه اومد. شد؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
این شکلک هات پدر منو در آورده. چقدر شکلک میذاری دختر.

در مورد زیر خط فقر هم باید بگم چون در ایران زیر خط فقر مصداق ندارد, پس نمیشه کوتاه اومد. شد؟

:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::icon_pf (44)::icon_pf (44):بد اخلاخ

• Like 1
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::icon_pf (44)::icon_pf (44):بد اخلاخ

نقطه سر خط

بر اساس بررسي‌ها سالانه ‪ ۲۰۰‬تا ‪ ۳۰۰‬هزار بيسواد نيز به جمعيت بيسوادان كشور اضافه مي‌شود.

"محمد مهديزاده" مشاور سازمان نهضت سوادآموزي گفت: هم‌اكنون ‪ ۸/۵‬ميليون نفر از جمعيت كشور فاقد سواد خواندن و نوشتن هستند.

مهديزاده روز دوشنبه در همايش تجليل از هنرمندان و فيلمبرداران در بجنورد افزود : بر اساس بررسي‌ها سالانه ‪ ۲۰۰‬تا ‪ ۳۰۰‬هزار بيسواد نيز به جمعيت بيسوادان كشور اضافه مي‌شود.

وي اضافه كرد: همچنين ‪ ۱۰‬ميليون نفر از جمعيت ايران نيز كم‌سواد هستند كه بايد اين جمعيت را نيز جزو بيسوادان محسوب كنيم.

مشاور نهضت سوادآموزي ايران خاطرنشان كرد: هم‌اكنون نهضت سواد آموزي در ايران يك ميليون و ‪ ۵۰۰‬هزار بيسواد را تحت پوشش سوادآموزي دارد.

مهديزاده گفت: سالانه اين نهاد ‪ ۳۰۰‬ساعت ارتباط چهره به چهره با مربيان و آموزشياران خود برقرار مي‌كنند.

در حالیکه بسیاری افراد تحصیلکرده و درس خوانده از مشکلات مالی رنج می برند بسیاری افراد بیسواد از انواع مواهب مادی و ثروت های میلیاردی برخوردارند ...چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در حالیکه بسیاری افراد تحصیلکرده و درس خوانده از مشکلات مالی رنج می برند بسیاری افراد بیسواد از انواع مواهب مادی و ثروت های میلیاردی برخوردارند ...

میشه بپرسم شما رشتتون چیه؟

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...