amin.6256 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ سلام یه جزوه کامل از تابلوهای برق و بانک خازنی میخوام ممنون میشم اگه کمکم کنید لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ سلام یه جزوه کامل از تابلوهای برق و بانک خازنی میخوام ممنون میشم اگه کمکم کنید تو تاپیک زیر میتونید تعدادی جزوه و مقاله درمورد تابلوهای برق پیدا کنید. http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=26747& تو دو تاپیک زیر میتونید در مورد بانک خازنی مطالبی پیدا کنید: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=43933 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=43930 اگه این موارد جوابگوی شما نبود بگید تا اگه شد چیزای دیگه ای پیدا کنم 2 لینک به دیدگاه
swiper 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سلام و تشكر بابت زحمتتون...لطفا كتاب "مقدمه اي بر كنترل مدرن--دكتر خاكي صديق" رو هم قرار بدين. 1 لینک به دیدگاه
mamadi brghi 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ -مدارهای مخابراتی از کروس ترجمه دیانی و آزمایشگاش 2-کنترل کننده های صنعتی از سبزپوشان 3-منابع تغذیه و سوئچینگ از نیکبخت لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ba salamo khaste nabashin khedmae bachehain ketabaye ziro ehtiyaje zaruri daram 1.madarhay mokhaberat az koros (age tarjome dayani bashe aaali mishe)a 2. kontorol san-ati az sabzposhan 3.manabe taghzie va soiching az nikbakht ba sepase faravaan -مدارهای مخابراتی از کروس ترجمه دیانی و آزمایشگاش2-کنترل کننده های صنعتی از سبزپوشان 3-منابع تغذیه و سوئچینگ از نیکبخت سلام کتاب سبزپوشان رو که قبلا براتون لینک دانلودشو گذاشتم! درمورد بقیه درخواست هاتونم فرداشب میگردم دنبالشون اگه بود تقدیمتون میشه منتظر فعالیت سازنده شما عزیزان هستیم 2 لینک به دیدگاه
mamadi brghi 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ سلام واقعا متشکرم ممنون که دلسوزونه ب فکر بچه هایت ایشاا... بشه جبران کرد لینک به دیدگاه
8987 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ دوست عزیز مقاله ieeeترجمه شده در مورد سیستم انتقال(سیم-کابل---تداخل-اعوجاج-همشنوایی وغیره)نیازدارم.اگه شبیه سازی اش انجام شدخ باشه که بهتر- لینک به دیدگاه
فاطمه 313 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان عزیز به کمکتون نیاز دارم. میشه لطفا نمونه سوالات کارگاه عمومی مهندسی برق رو برام بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام من یه چندتا نقشه برق کشی ساختمون با مشخصات لازم دارم خودم نتونستم بجویم لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام من یه چندتا نقشه برق کشی ساختمون با مشخصات لازم دارم خودم نتونستم بجویم نقشه های یک مجتمع 8طبقه رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید: دانلود نقشه سیستم روشنایی و دیتایل های الکتریکی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نقشه های یک مجتمع 8طبقه رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنونم زیاااد ... جای سیم کشی نوشته بودم برق کشی! لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام و تشكر بابت زحمتتون...لطفا كتاب "مقدمه اي بر كنترل مدرن--دكتر خاكي صديق" رو هم قرار بدين. از اینجا میتونید دانلود کنید: [h=3]کنترل مدرن دکتر خاکی صدیق[/h] لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان عزیز به کمکتون نیاز دارم. میشه لطفا نمونه سوالات کارگاه عمومی مهندسی برق رو برام بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر دوستان کسی نمونه سوالی از کارگاه عمومی نداره به این دوستمون کمک کنه؟؟؟ لینک به دیدگاه
amirzam 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با عرض سلام...من حل تمرین کتاب ماشین بیم بهارا رو میخوام و همچنین جلد دوم کتاب ماشین بیم بهارا 1 لینک به دیدگاه
isp95 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان محترم.لطفا یک مقاله در مورد کنترل فازی همراه با شبیه سازی و m.file میخواستم لطفا به این ایمیل ارسال کنید.متشکرم(isp95@yahoo.com) لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ با عرض سلام...من حل تمرین کتاب ماشین بیم بهارا رو میخوام و همچنین جلد دوم کتاب ماشین بیم بهارا لینک دانلود کتاب حل المسائل ماشین بیم بهارا جلد اول متاسفانه لینک دانلود حل المسائل این کتاب از کار افتاده در صورتیکه لینک دانلود جدید را گرفتیم اینجا قرار میدهیم 2 لینک به دیدگاه
mahdirezai14@yahoo.c 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ سلام.لطفا مقاله ای با عنوان بررسی پایدار سازی سیستم های قدرت به ایمیلم بفرستید.ممنونم. ایمیلم: mahdirezai14@yahoo.com لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ سلام.لطفا مقاله ای با عنوان بررسی پایدار سازی سیستم های قدرت به ایمیلم بفرستید.ممنونم. ایمیلم: mahdirezai14@yahoo.com http://www.noandishaan.com/forums/thread27523.html 1 لینک به دیدگاه
jiizzz 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ سلام حل تمرین تکنیک پالس معتمدی رو دارید ؟ کسی داره و می تونه کمک کنه ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده