Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 11 خرداد، 2011 سلام..می خواستم ببینم کتاب " نظریه اساسی مدار و شبکه" دکتر جبه دار، حل التمرینش هم هست؟ ممنون حل المسائل مدار جبه دار 2
am in 25041 ارسال شده در 8 تیر، 2011 سلام من مقاله در باره ی ساختمان اتمی نيمه هادی ها نياز دارم بفرمائید نیمه هادیها 2
baby27784 10 ارسال شده در 3 مرداد، 2011 سلام من دنبال یه کتاب یا مقاله و یا هر چیزی که مربوط به فرایند تولید سیم مسی (وایرینگ)هست میباشم.از دوستان اگر کسی کتابی مقاله ای تحقیقی گزارشی فیلمی یا هر چیزی در این مورد میشناسه ممنون میشم راهنمایی کنه. مرسی
jdevs 10 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 salam age lotf konid amozeshe nar afzare HFSS behem bedid mamnon misham
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 سلام من دنبال یه کتاب یا مقاله و یا هر چیزی که مربوط به فرایند تولید سیم مسی (وایرینگ)هست میباشم.از دوستان اگر کسی کتابی مقاله ای تحقیقی گزارشی فیلمی یا هر چیزی در این مورد میشناسه ممنون میشم راهنمایی کنه. مرسی در مورد تولید کابل اگه چیزی بدستم رسید میذارم اما این فایل هم میتونه در مورد کابلها بهت کمک کنه کابل،انتخاب کابل وسایزکابل
baby27784 10 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 در مورد تولید کابل اگه چیزی بدستم رسید میذارم اما این فایل هم میتونه در مورد کابلها بهت کمک کنهکابل،انتخاب کابل وسایزکابل بله ممنون میشم چون خیلی بهش نیاز دارم.
nazari_5500 10 ارسال شده در 14 مرداد، 2011 سلام دوستان من تازه عضو شدم . استاد مغناطیس مون چند تا تمرین داده واسه حل و تا آخر همین هفته هم بیشتر وقت نداره ! 4 نمره هم واسش گذاشته ! فقط می دونم از روی حل مسایل الکترومغناطیس ویلیام هیت ویرایش پنجمش داده ! کسی از دوستان این کتابو داره ؟؟ چون تمام کتابفروشی های شیرازو گشتم این کتابو نداشتن ! با تشکر از سایت خوبتون .
Fateme samadi 16 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 سلام مرسی که اطلاعات دز اختیار ما میگذارید موضوع پروژم طراحی فونت فارسی روی ال سی دی گرافیکی با اندازه مختلف هست اگر ممکنه مقاله در این مورد میخام
Best Life 10 ارسال شده در 20 مرداد، 2011 salam, kesi noskheye Pdf ketab طراحی مدارهای دیجیتال باVerilog برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ya طراحی و مدلسازی مدارهای دیجیتال با Verilog HDL برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ro dare ??
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 سلام مرسی که اطلاعات دز اختیار ما میگذارید موضوع پروژم طراحی فونت فارسی روی ال سی دی گرافیکی با اندازه مختلف هست اگر ممکنه مقاله در این مورد میخام شما میتونید از لینک زیر نرم افزاری برای طراحی انواع فونت واسه lcd گرافیکی بگیرید که خیلی میتونه کمکتون کنه. ضمنا شما به کمک این نرم افزار میتونید به راحتی فونت های فارسی رو نیز طراحی کنید. طراحی فونت برای ال سی دی گرافیکی
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 تاریخجه plcاز لینک زیر میتونید استفاده کنیداشنایی با plc ونگاهی به تاریخچه
s@m@n 32 ارسال شده در 21 شهریور، 2011 سلام خسته نباشید برای درس تاسیسات الکتریکی ،پلان و مشخصات و محاسبات و... برای یه پلان مسکونی دارید؟ ممنون 1
am in 25041 ارسال شده در 21 شهریور، 2011 سلامخسته نباشید برای درس تاسیسات الکتریکی ،پلان و مشخصات و محاسبات و... برای یه پلان مسکونی دارید؟ ممنون http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=57236 2
حامد* 11 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 سلام من مقالات ieee رو میخوام . اگه ممکنه کمکم کنین. ممنون ایام به کام شادزی 1
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 سیگنال ها و سیستم های اپنهایم البته به زبان فارسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
ارسال های توصیه شده