soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ سلام علیکم میبینم که همگیتون تموم کردید این ترم رو دارید واسه خودتون اسپم وول میدید:w00: ما جز آخرین قافله تموم میکنیم امروز 10تیرماه .....روز کنکور :banel_smiley_52: یادش نخیر ..... الان که فیلمای امروزو دیدم چهار ستون بدنم رقص بندری رفت..... کنکور .....15 ساعت تمام روزانه درس بخون ....بخون ....هی بخون ....آخرشم ..... 8 صبح ..... داوطلبان شروع کنند..... سوالات رو از پایین صندلی ها بردارند ساندیس (ندادند).....کیک یا کلوچه + 4ساعت .....4 ساعت استرس ....4 ساعت تعیین کننده ....4 ساعتی که نقطه عطفه تو زندگی جوان ایرانی..... منصفانست؟......کل آینده در برابر 4 ساعت؟ تازه میدونی بعضیا 40 درصدشون تامینه ......البته دارم برا 15 درصد ارشد تلاش میکنم آیا واقعا تو این 4 ساعت دانش خالص هر فرد شناخته میشه؟ کلاس کنکور .....گاج ....قلم چی ....مبتکران ....اندیشه سازان .....تبلیغات ....تبلیغات ....تبلیغات ... استرس کنکور بلای خانمان سوزه .....آبشار نیاگارا شده بود بدنم ..... هرچند صد تا از این حرفا یه غاز نمیارزه ....ولی اینه دیگه ....گاهی با تموم تلاشی که میکنیم بازم تلاشمون کمه ..... هیچی دیگه همین بود خاطره های شوما رو خریداریم .... 11 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ روز کنکور بعد از اینکه تموم شد سالن مارو بردن تو دستشویی. همه رو گشتن. گفتن یکی تقلب کرده حالا کل سالنو میگردیم. این تنها خاطره ایه که دارم از اون روز 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ روز کنکور بعد از اینکه تموم شد سالن مارو بردن تو دستشویی. همه رو گشتن. گفتن یکی تقلب کرده حالا کل سالنو میگردیم. این تنها خاطره ایه که دارم از اون روز حالا چرا دستشویی:jawdrop: لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ من اصلا استرس نداشتم،مثل خیلی چیزای دیگه،حتی کنکور رو هم شوخی گرفته بودم... 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ من اصلا استرس نداشتم،مثل خیلی چیزای دیگه،حتی کنکور رو هم شوخی گرفته بودم... آفرین دو امتیاز 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ روز کنکور بود فک کنم یه مناسبت مذهبی تعطیل هم خورده بود به روز امتحان ما با دوستم که کلوپ پلی استیشن داشت بیخیال کنکور شدیم رفتیم نشستیم 4 ساعت تمام فیفا 99 بازی کردیم اونخد استرس داشتم که نگو دی: 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ حالا چرا دستشویی:jawdrop: چون کلی مرد اونجا بود. تازه پنجره هاشم بزرگ بود و دید داشت یه وضعی بود.. 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ چقد گناه دارن پدر .. مادرا .. چقد اون چهار ساعت سخته براشون ... 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ روز کنکور بود فک کنم یه مناسبت مذهبی تعطیل هم خورده بود به روز امتحان مابا دوستم که کلوپ پلی استیشن داشت بیخیال کنکور شدیم رفتیم نشستیم 4 ساعت تمام فیفا 99 بازی کردیم اونخد استرس داشتم که نگو دی: واقعا مایه افتخار منی 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ روز کنکور بود فک کنم یه مناسبت مذهبی تعطیل هم خورده بود به روز امتحان مابا دوستم که کلوپ پلی استیشن داشت بیخیال کنکور شدیم رفتیم نشستیم 4 ساعت تمام فیفا 99 بازی کردیم اونخد استرس داشتم که نگو دی: بعدش چی شد؟؟ لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ بعدش چی شد؟؟ بعدش هیچی دیگه شدم مایه افتخار سهیل بردن کچلمون کردن فرستادن عجب شیر رسیدیم دیدیم پایین تابلوی خوش امد پادگان یه خروس کشیدن دوتا تخم مرغ زیرش به عاریت گذاشتن ما هم دوسال شستشوی مغزی شدیم کنکوراتونو جدی بگیرید دی: 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ بعدش هیچی دیگهشدم مایه افتخار سهیل بردن کچلمون کردن فرستادن عجب شیر رسیدیم دیدیم پایین تابلوی خوش امد پادگان یه خروس کشیدن دوتا تخم مرغ زیرش به عاریت گذاشتن ما هم دوسال شستشوی مغزی شدیم کنکوراتونو جدی بگیرید دی: جدی رفتی عجب شیر؟؟ بعدش چی شد؟؟ لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ من از روز کنکورم خاطره ی خاصی ندارم فقط یادمه فیزیکش خیلی سخت بود و من از دو صفحه ی اولش فقط 3 تا سوالو زدم . . .! خلاصه رتبم آنچنان بد نشد : دوروبر 5400 - 500 فک کنم شدم ولی نتونستم عمران قبول شم . . .! :w00: لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ جدی رفتی عجب شیر؟؟بعدش چی شد؟؟ بقیشو حوصله تایپ ندارم بیا پیش خودم برات تعریف میکنم لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ بقیشو حوصله تایپ ندارم بیا پیش خودم برات تعریف میکنم :jawdrop: :jawdrop: :icon_pf (34): :167: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ من از روز کنکورم خاطره ی خاصی ندارم فقط یادمه فیزیکش خیلی سخت بود و من از دو صفحه ی اولش فقط 3 تا سوالو زدم . . .! خلاصه رتبم آنچنان بد نشد : دوروبر 5400 - 500 فک کنم شدم ولی نتونستم عمران قبول شم . . .! :w00: این رتبه ای که گفتی تو آمل نبوده احتمالا 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ این رتبه ای که گفتی تو آمل نبوده احتمالا رتبه ی منطقه ی 2م بود . . . .! :w00::w00::w00::w00: اصلا من با کسی که استاتیک پاس نکرده حرفی ندارم . . .!!! 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ رتبه ی منطقه ی 2م بود . . . .! :w00::w00::w00::w00: اصلا من با کسی که استاتیک پاس نکرده حرفی ندارم . . .!!! تا چشت درآد:w00: قبولم لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ رتبه ی منطقه ی 2م بود . . . .! :w00::w00::w00::w00: اصلا من با کسی که استاتیک پاس نکرده حرفی ندارم . . .!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده