ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 1 مهر، 2010 افتخار کنيم يا تاسف بخوريم؟ پروفسوردکتر محمد جمشيدي مدير برنامه هاي داخلي ايستگاه فضايي ناسا، دکترفيروز نادري مدير برنامه اجرايي سياره مريخ در ايستگاه فضايي ناسا، دکترحميد برنجي عضو پژوهشگران ايستگاه فضايي ناسا، دکترقاسم اسرار عضو هيات مديره ايستگاه فضايي ناسا، دکترکاظم اميدوار عضو پژوهشگران ايستگاه فضايي ناسا، دکترمحمد جمشيدي مدير کنترل تکنيک ايستگاه فضايي ناسا، مهندس رضا غفاريان مهندس لابراتوار نيرو محرکه جت ايستگاه فضايي ناسا، پروفسور دکتر پرويز معين رييس موسسه مرکزي تحقيقاتي دانشگاه ناسا در آمريکا، پروفسوردکتر صمد حياتي عضو هيات مديره ايستگاه فضايي ناسا، دکترعبد الحميد کريمي در رابطه با ساخت موشک هاي فضايي در ناسا، و خانم دکتر مقدم در آزمايشگاه پيشرانش جت در ناسا بر روي رادارها کار مي کنند 16
سمندون 19437 ارسال شده در 1 مهر، 2010 افتخار کنيم يا تاسف بخوريم؟پروفسوردکتر محمد جمشيدي مدير برنامه هاي داخلي ايستگاه فضايي ناسا، دکترفيروز نادري مدير برنامه اجرايي سياره مريخ در ايستگاه فضايي ناسا، دکترحميد برنجي عضو پژوهشگران ايستگاه فضايي ناسا، دکترقاسم اسرار عضو هيات مديره ايستگاه فضايي ناسا، دکترکاظم اميدوار عضو پژوهشگران ايستگاه فضايي ناسا، دکترمحمد جمشيدي مدير کنترل تکنيک ايستگاه فضايي ناسا، مهندس رضا غفاريان مهندس لابراتوار نيرو محرکه جت ايستگاه فضايي ناسا، پروفسور دکتر پرويز معين رييس موسسه مرکزي تحقيقاتي دانشگاه ناسا در آمريکا، پروفسوردکتر صمد حياتي عضو هيات مديره ايستگاه فضايي ناسا، دکترعبد الحميد کريمي در رابطه با ساخت موشک هاي فضايي در ناسا، و خانم دکتر مقدم در آزمايشگاه پيشرانش جت در ناسا بر روي رادارها کار مي کنند چرا باید تاسف بخوریم؟ 7
spow 44198 ارسال شده در 1 مهر، 2010 ممنون دادا تو شوره زار انتظار روییدن ورشد گلها انتظاری ناامیدانه هست 7
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 24 آذر، 2014 این چیزا که تعجب نداره انقد شنیدیم و دیدیم عادی شده .......جهان رو ایرانی ها دارن میچرخونن همین امریکا و اروپا که انقد ادعای پیشرفت دارن همه چیشون از ما ایرانی هاست اگه اونا برگردن همه شون فلج میشن تنها نکته تاسف بارش همینه که با اون همه رفاهی که دارن عمرا برگردن یعنی عرق ملی ندارن:icon_pf (34): 4
Lean 56968 ارسال شده در 24 آذر، 2014 این چیزا که تعجب نداره انقد شنیدیم و دیدیم عادی شده .......جهان رو ایرانی ها دارن میچرخونن همین امریکا و اروپا که انقد ادعای پیشرفت دارن همه چیشون از ما ایرانی هاست اگه اونا برگردن همه شون فلج میشن تنها نکته تاسف بارش همینه که با اون همه رفاهی که دارن عمرا برگردن یعنی عرق ملی ندارن:icon_pf (34): مطمئنی جهان رو ایرانیا میچرخونن؟ شاید جهان رو ایرانیا به گند کشیدن؟ 5
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 24 آذر، 2014 مطمئنی جهان رو ایرانیا میچرخونن؟ شاید جهان رو ایرانیا به گند کشیدن؟ آنچه که شواهد نشون میده دارن میچرخونن 3
Lean 56968 ارسال شده در 24 آذر، 2014 آنچه که شواهد نشون میده دارن میچرخونن بقیه شواهدو نیگا کنی چیز دیگه میگه ها 4
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 24 آذر، 2014 بقیه شواهدو نیگا کنی چیز دیگه میگه ها حالا ما خوش بینیم به اونا که برامون افتخار آفریدن نگا میکنیم بقیه رو ف ی ل ت ر میکنیم 5
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2014 این عتیقه تاپیک کجا بود شقی بالا آوردی ؟؟؟ درود بر ایران زمینیان 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 24 آذر، 2014 این عتیقه تاپیک کجا بود شقی بالا آوردی ؟؟؟درود بر ایران زمینیان دیگه دیگه ما اینیم هر موقع دلمون بخواد تاپیک نبش میکنیم 4
masi eng 47044 ارسال شده در 27 آذر، 2014 هم افتخار هم تاسف.. چون یه مقدار بحث سیاسی میشه.. میبندم نظرمو.. و فقط میتونیم هم افتخار کنیم هم تاسف 2
خردبین 456 ارسال شده در 29 آذر، 2014 این چیزا که تعجب نداره انقد شنیدیم و دیدیم عادی شده .......جهان رو ایرانی ها دارن میچرخونن همین امریکا و اروپا که انقد ادعای پیشرفت دارن همه چیشون از ما ایرانی هاست اگه اونا برگردن همه شون فلج میشن تنها نکته تاسف بارش همینه که با اون همه رفاهی که دارن عمرا برگردن یعنی عرق ملی ندارن:icon_pf (34): شما دچار توهم خود بزرگ بینی شدید که برآمده از تعصبات میهن پرستانه است. در ضمن شما در جایگاهی نیستید که قضاوت کنید چه کسی دارای عرق ملی هست یا نه.
pary naz 2414 ارسال شده در 29 آذر، 2014 هم افتخار هم تاسف افتخار برای وجود همچین ادمایی و تاسف برای نبودن بستر تو کشور خودمون تا همینجا ازشون استفاده میشد. 3
amin 202 مهمان ارسال شده در 29 آذر، 2014 شقی افتاده تو خط احضار ارواح...میره تاپیکارو از زیر خاک میکشه بیرون... خداییش چقدر کند و کاو میکنی واسه پیدا کردن این تاپیک ها؟!!
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 29 آذر، 2014 شما دچار توهم خود بزرگ بینی شدید که برآمده از تعصبات میهن پرستانه است. در ضمن شما در جایگاهی نیستید که قضاوت کنید چه کسی دارای عرق ملی هست یا نه. شما هم در جایگاهی نیستی که بگی من دچار چی شدم یا نشدم مگه دکتری ؟؟نظرمم به خودم مربوطه......جدیدا همه یاد گرفتن با دوتا حرف درشت بگن روشن فکریم درحالی که فقط حرفه یاعلی 1
خردبین 456 ارسال شده در 29 آذر، 2014 شما هم در جایگاهی نیستی که بگی من دچار چی شدم یا نشدم مگه دکتری ؟؟نظرمم به خودم مربوطه......جدیدا همه یاد گرفتن با دوتا حرف درشت بگن روشن فکریم درحالی که فقط حرفهیاعلی یا علی کوروش هخامنشی.
ارسال های توصیه شده