*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ خواهش میکنم واضح حرفاو بزنمن متوجه نشدم یعنی چجور باید سیاست داشته باشیم دوس دارم بدونم شما دختری . . .اونوخ داری از من میپرسی . .!!!؟ لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ تفکر شما محترمه . . .! وگرنه خودمم خواهر دارم و میبینم روزای زمستون بدون هیچ ترسی ساعت 6 صب پا میشه میره دانشگاه . . . میدونی چرا!!؟ چون از خودش مطمئنه . . .! ببین ما که نگفتیم با ترس و لرز میریم بیرون منم از این مسایل برام خیلی کم پیش اومده من کلی گفتم چه ربطی داره یعنی فقط برا کسایی که از خودشون مطمین نیستن پیش میاد 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ شما دختری . . .اونوخ داری از من میپرسی . .!!!؟ یعنی وقتی تو ماشین نشستیم چنان اخم کنیم تا پسره ازمون بترسه و کاری نکنه؟! 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ یعنی اینا نا امنی و مزاحمت خیابونی نیست؟؟حتما که نباید تو تاکسی باشه.. چرا ولی احتمال وقووعش اولا خیلی کمه . . . ثانیا موضوعی که من دارم بحث میکنم اصلا این نیست . . . خودمم قبول دارم اینو . . . حتی خیلیارو میشناسم اسپری با خودشون حمل میکنن ولی موضوع سر همون خاطره ایه که تعریف کردی که با دوستات بودین . . .! تا وقتی بترسین همین بلاها سرتون میاد . . .! لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ چرا ولی احتمال وقووعش اولا خیلی کمه . . . ثانیا موضوعی که من دارم بحث میکنم اصلا این نیست . . . خودمم قبول دارم اینو . . . حتی خیلیارو میشناسم اسپری با خودشون حمل میکنن ولی موضوع سر همون خاطره ایه که تعریف کردی که با دوستات بودین . . .! تا وقتی بترسین همین بلاها سرتون میاد . . .! خوب تو جای ما بودی چی کارا میکردی مثلاً؟ لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ یعنی وقتی تو ماشین نشستیم چنان اخم کنیم تا پسره ازمون بترسه و کاری نکنه؟! قابل قبول 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ ببین ما که نگفتیم با ترس و لرز میریم بیرون منم از این مسایل برام خیلی کم پیش اومده من کلی گفتم چه ربطی داره یعنی فقط برا کسایی که از خودشون مطمین نیستن پیش میاد یعنی وقتی تو ماشین نشستیم چنان اخم کنیم تا پسره ازمون بترسه و کاری نکنه؟! نمدونم . . . خودت چی فکر میکنی . . .!!؟ دخترایی که من میشناسم اونقدر اعتماد به نفس و جدی بودن تو چهرشون موج میزنه که نیازی به اخم کردن ندارن . . . لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ خوب تو جای ما بودی چی کارا میکردی مثلاً؟ مطمئنا از سوزن و پرگار استفاده نمیکردم . . .! زبون داشتم . . .! میدونی ینی چی . .!؟ لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ نمدونم . . . خودت چی فکر میکنی . . .!!؟ دخترایی که من میشناسم اونقدر اعتماد به نفس و جدی بودن تو چهرشون موج میزنه که نیازی به اخم کردن ندارن . . . این هیچ ربطی نداره یعنی بقیه دخترا که این اتفاق واسشون میوفته تو تاکسی همش میخندنو.... 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ این هیچ ربطی نداره یعنی بقیه دخترا که این اتفاق واسشون میوفته تو تاکسی همش میخندنو.... باشه حق با شماست . . .! روز همگی بخیر . . .! لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ باشه حق با شماست . . .! روز همگی بخیر . . .! شب شمام بخیر 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ دوستان همه مردها ادمای بدی نیستن ولی اونهایی که اینقدر پست هستن که مزاحم نوامیس مردم میشن رو جدا کنید بهتره تا میشه باهاشون روبرو نشین ولی اگه مجبور شدید روبرو بشید ازشون نترسین فکرتونو کار بندازین اینقدر عصبانیت نگیردتون که قدرت دفاع ازتون سلب شه یادتون باشه اگه بترسین سگها وحشی تر میشن ای کاش این معضل حل میشد واقعا زجر اوره 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ دوستان همه مردها ادمای بدی نیستن ولی اونهایی که اینقدر پست هستن که مزاحم نوامیس مردم میشن رو جدا کنید بهتره تا میشه باهاشون روبرو نشین ولی اگه مجبور شدید روبرو بشید ازشون نترسین فکرتونو کار بندازین اینقدر عصبانیت نگیردتون که قدرت دفاع ازتون سلب شه یادتون باشه اگه بترسین سگها وحشی تر میشن ای کاش این معضل حل میشد واقعا زجر اوره با تشکررررر ولی ما نمیترسیم والا:167: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ با تشکرررررولی ما نمیترسیم والا:167: پهلوون رخصت 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ من کاملا منظور داداش تی رو گرفتم میدونم چی گفت چون دقیقا اینارو و خیلی چیزای دیگه رو بابام موقعی که برا بار اول می خواستم خودم تنهایی تو جامعه رفت امد کنم بهم گفته بود هیچوخت حرفش یادم نمیره بهم گفت وختی وارد جامعه شدی روت باید عین سنگ باشه هرچی بهت گفتن به خودت نگیر خودنسرد باش توجامعه همه جور ادم هس ادم باشخصیت -کارگر - شوفر مست - کمک شوفر- مردای عقده ای ولگرد و خیلی چیزای دیگه از همین الان که پاتو میزاری بیرون همه جور حرف می شنوی بهت فحش میدن تیکه پرت می کنن حرفای ناجور می زنن حتی ممکنه بخوان بهت نزدیک بشن باید محکم باشی هیچوخت یادت باشه هیچوخت گریه نکن نترس اینارو بابا گفت و خب اتفاقا روزای اولش یه بار یه مردی بهم یه حرف بدی زد خیلی بد منم خیلی ناراحت شدم وختی رسیدم خونه کلی اخم کرده بودم و بهونه می گرفتم بابا بهم گفت اصل مطلبو بگو درد چیه اونو میخوام بدونم منم گفتم اما اون حرف بدو اصلا به زبون نیاوردم برگشت بهم گفت خب حالا چی میخوای بمونی تو خونه درو پنجره هارو به رو خودت ببندی تا هیشکی بهت چپ نیگا نکنه خیلی باهام حرف زد خیلیم رک حرف زد تا حالا از بابام اونجوری حرف نشنیده بودم بعدش دیگه رو داشتی به این سنگی افتخارم هم اینکه که تو تموم دورانی که تو جامعه رفت امد می کردم مثل یه مرد رفتم اومدم جلو کسی خم نشدم و نشکستم اما اما داداش تی اینکه گفتی دختر اگه دختر باشه هیشکی جرات نمی کنه بهش چپ نیگا کنه یا به خودش جرات بده تا بهش نزدیک بشه باید بگم این حرفو قبول دارم اما تا کجا تا جایی که وظیفه دختر هس قبول دارم دختر اگه دختر خوبی باشه ومریض احوال نباشه این حرف تورو من از بچگی شنیدم و کاملا اویزه گوشم هس ما ترکا خیلی رو این چیزا حساس هستیم دخترم مثل یه مرد تو جامعه رفت امد کن خیلی شنیدم و خیلیم خوب بهش عمل کردم اما این همه ماجرا نیس جامعه پره از ادمای جوواجور و مختلف من مردایی رو می شناسم که بزرگترین لذتش شکستن دخترایی هست که تاحالا هیشکی نتونسته اونا رو بشکنه یا بلندش کنه کسایی رو می شناسم حاضر نیس یه قرون اضافه واسه شکم خودش خرج کنه اما حاضره میلیونها تومن پول خرج کنه تا دختری رو که هیشکی بلندش نکرده بلند کنه یا خرابش کنه تو مردی جنس مردا رو بهتر از ما خانوما می شناسی بعضیاشون از بی نیازی زن جماعت خیلی متنفرن هرچی زن محکم تر و دست نیافتنی تر باشه بیشتر بهش حریص تر میشن می فهمی که چی می گم خواهر تو هرچقدر هم دختر خوبی باشه بالاخره جامعه پره از ادمای عقده ای دیگه نمی گم 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ دوستان همه مردها ادمای بدی نیستن ولی اونهایی که اینقدر پست هستن که مزاحم نوامیس مردم میشن رو جدا کنید بهتره تا میشه باهاشون روبرو نشین ولی اگه مجبور شدید روبرو بشید ازشون نترسین فکرتونو کار بندازین اینقدر عصبانیت نگیردتون که قدرت دفاع ازتون سلب شه یادتون باشه اگه بترسین سگها وحشی تر میشن ای کاش این معضل حل میشد واقعا زجر اوره اره قبول دارم بعضیا واقعا مردن ما یه پسر کرد داریم تو دانشگامون که واقعا مرد خیلی دوسش دارم اون اولا اینقدر مواظب ما بود هنوزم میگه شما ابجی من چیزی خاستید بگید حتی زمانی که میخاستیم وسایل دانشگاه بخریم پولمونو میدادیم این میرفت اونور شهر واسمون کتابای مورد نیازمون میگرفت واقعا خیلی مرد من کاملا منظور داداش تی رو گرفتم میدونم چی گفت چون دقیقا اینارو و خیلی چیزای دیگه رو بابام موقعی که برا بار اول می خواستم خودم تنهایی تو جامعه رفت امد کنم بهم گفته بود هیچوخت حرفش یادم نمیره بهم گفت وختی وارد جامعه شدی روت باید عین سنگ باشه هرچی بهت گفتن به خودت نگیر خودنسرد باش توجامعه همه جور ادم هس ادم باشخصیت -کارگر - شوفر مست - کمک شوفر- مردای عقده ای ولگرد و خیلی چیزای دیگه از همین الان که پاتو میزاری بیرون همه جور حرف می شنوی بهت فحش میدن تیکه پرت می کنن حرفای ناجور می زنن حتی ممکنه بخوان بهت نزدیک بشن باید محکم باشی هیچوخت یادت باشه هیچوخت گریه نکن نترس اینارو بابا گفت و خب اتفاقا روزای اولش یه بار یه مردی بهم یه حرف بدی زد خیلی بد منم خیلی ناراحت شدم وختی رسیدم خونه کلی اخم کرده بودم و بهونه می گرفتم بابا بهم گفت اصل مطلبو بگو درد چیه اونو میخوام بدونم منم گفتم اما اون حرف بدو اصلا به زبون نیاوردم برگشت بهم گفت خب حالا چی میخوای بمونی تو خونه درو پنجره هارو به رو خودت ببندی تا هیشکی بهت چپ نیگا نکنه خیلی باهام حرف زد خیلیم رک حرف زد تا حالا از بابام اونجوری حرف نشنیده بودم بعدش دیگه رو داشتی به این سنگی افتخارم هم اینکه که تو تموم دورانی که تو جامعه رفت امد می کردم مثل یه مرد رفتم اومدم جلو کسی خم نشدم و نشکستم اما اما داداش تی اینکه گفتی دختر اگه دختر باشه هیشکی جرات نمی کنه بهش چپ نیگا کنه یا به خودش جرات بده تا بهش نزدیک بشه باید بگم این حرفو قبول دارم اما تا کجا تا جایی که وظیفه دختر هس قبول دارم دختر اگه دختر خوبی باشه ومریض احوال نباشه این حرف تورو من از بچگی شنیدم و کاملا اویزه گوشم هس ما ترکا خیلی رو این چیزا حساس هستیم دخترم مثل یه مرد تو جامعه رفت امد کن خیلی شنیدم و خیلیم خوب بهش عمل کردم اما این همه ماجرا نیس جامعه پره از ادمای جوواجور و مختلف من مردایی رو می شناسم که بزرگترین لذتش شکستن دخترایی هست که تاحالا هیشکی نتونسته اونا رو بشکنه یا بلندش کنه کسایی رو می شناسم حاضر نیس یه قرون اضافه واسه شکم خودش خرج کنه اما حاضره میلیونها تومن پول خرج کنه تا دختری رو که هیشکی بلندش نکرده بلند کنه یا خرابش کنه تو مردی جنس مردا رو بهتر از ما خانوما می شناسی بعضیاشون از بی نیازی زن جماعت خیلی متنفرن هرچی زن محکم تر و دست نیافتنی تر باشه بیشتر بهش حریص تر میشن می فهمی که چی می گم خواهر تو هرچقدر هم دختر خوبی باشه بالاخره جامعه پره از ادمای عقده ای دیگه نمی گم نمدونم . . . خودت چی فکر میکنی . . .!!؟ دخترایی که من میشناسم اونقدر اعتماد به نفس و جدی بودن تو چهرشون موج میزنه که نیازی به اخم کردن ندارن . . . از اون حرفا بودااا من کاکلا به خودم مطمئنم تا زمانی هم که رشت بودم هیچ مشکلی هم پیش نیومد میدونی ما بچه های شهرستان هنوز حرمت بعضی چیزا رو داریم البته به تهرانیها توهین نمیکنماا اکا پسرامون حرمت خیلی چیزا رو نگه میدارن اما تهران اینطور نیست گرگ زیاده من تو رشت 10 شب تازه از کلاس تعطیل میشدم 11 میرسیدم خونه اما تهران جرات نمیکنم 7 به بعد بیرون باشم گرگ زیاده 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من کاملا منظور داداش تی رو گرفتم میدونم چی گفت چون دقیقا اینارو و خیلی چیزای دیگه رو بابام موقعی که برا بار اول می خواستم خودم تنهایی تو جامعه رفت امد کنم بهم گفته بود هیچوخت حرفش یادم نمیره بهم گفت وختی وارد جامعه شدی روت باید عین سنگ باشه هرچی بهت گفتن به خودت نگیر خودنسرد باش توجامعه همه جور ادم هس ادم باشخصیت -کارگر - شوفر مست - کمک شوفر- مردای عقده ای ولگرد و خیلی چیزای دیگه از همین الان که پاتو میزاری بیرون همه جور حرف می شنوی بهت فحش میدن تیکه پرت می کنن حرفای ناجور می زنن حتی ممکنه بخوان بهت نزدیک بشن باید محکم باشی هیچوخت یادت باشه هیچوخت گریه نکن نترس اینارو بابا گفت و خب اتفاقا روزای اولش یه بار یه مردی بهم یه حرف بدی زد خیلی بد منم خیلی ناراحت شدم وختی رسیدم خونه کلی اخم کرده بودم و بهونه می گرفتم بابا بهم گفت اصل مطلبو بگو درد چیه اونو میخوام بدونم منم گفتم اما اون حرف بدو اصلا به زبون نیاوردم برگشت بهم گفت خب حالا چی میخوای بمونی تو خونه درو پنجره هارو به رو خودت ببندی تا هیشکی بهت چپ نیگا نکنه خیلی باهام حرف زد خیلیم رک حرف زد تا حالا از بابام اونجوری حرف نشنیده بودم بعدش دیگه رو داشتی به این سنگی افتخارم هم اینکه که تو تموم دورانی که تو جامعه رفت امد می کردم مثل یه مرد رفتم اومدم جلو کسی خم نشدم و نشکستم اما اما داداش تی اینکه گفتی دختر اگه دختر باشه هیشکی جرات نمی کنه بهش چپ نیگا کنه یا به خودش جرات بده تا بهش نزدیک بشه باید بگم این حرفو قبول دارم اما تا کجا تا جایی که وظیفه دختر هس قبول دارم دختر اگه دختر خوبی باشه ومریض احوال نباشه این حرف تورو من از بچگی شنیدم و کاملا اویزه گوشم هس ما ترکا خیلی رو این چیزا حساس هستیم دخترم مثل یه مرد تو جامعه رفت امد کن خیلی شنیدم و خیلیم خوب بهش عمل کردم اما این همه ماجرا نیس جامعه پره از ادمای جوواجور و مختلف من مردایی رو می شناسم که بزرگترین لذتش شکستن دخترایی هست که تاحالا هیشکی نتونسته اونا رو بشکنه یا بلندش کنه کسایی رو می شناسم حاضر نیس یه قرون اضافه واسه شکم خودش خرج کنه اما حاضره میلیونها تومن پول خرج کنه تا دختری رو که هیشکی بلندش نکرده بلند کنه یا خرابش کنه تو مردی جنس مردا رو بهتر از ما خانوما می شناسی بعضیاشون از بی نیازی زن جماعت خیلی متنفرن هرچی زن محکم تر و دست نیافتنی تر باشه بیشتر بهش حریص تر میشن می فهمی که چی می گم خواهر تو هرچقدر هم دختر خوبی باشه بالاخره جامعه پره از ادمای عقده ای دیگه نمی گم دمه شما گرم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من کاملا منظور داداش تی رو گرفتم میدونم چی گفت چون دقیقا اینارو و خیلی چیزای دیگه رو بابام موقعی که برا بار اول می خواستم خودم تنهایی تو جامعه رفت امد کنم بهم گفته بود هیچوخت حرفش یادم نمیره بهم گفت وختی وارد جامعه شدی روت باید عین سنگ باشه هرچی بهت گفتن به خودت نگیر خودنسرد باش توجامعه همه جور ادم هس ادم باشخصیت -کارگر - شوفر مست - کمک شوفر- مردای عقده ای ولگرد و خیلی چیزای دیگه از همین الان که پاتو میزاری بیرون همه جور حرف می شنوی بهت فحش میدن تیکه پرت می کنن حرفای ناجور می زنن حتی ممکنه بخوان بهت نزدیک بشن باید محکم باشی هیچوخت یادت باشه هیچوخت گریه نکن نترس اینارو بابا گفت و خب اتفاقا روزای اولش یه بار یه مردی بهم یه حرف بدی زد خیلی بد منم خیلی ناراحت شدم وختی رسیدم خونه کلی اخم کرده بودم و بهونه می گرفتم بابا بهم گفت اصل مطلبو بگو درد چیه اونو میخوام بدونم منم گفتم اما اون حرف بدو اصلا به زبون نیاوردم برگشت بهم گفت خب حالا چی میخوای بمونی تو خونه درو پنجره هارو به رو خودت ببندی تا هیشکی بهت چپ نیگا نکنه خیلی باهام حرف زد خیلیم رک حرف زد تا حالا از بابام اونجوری حرف نشنیده بودم بعدش دیگه رو داشتی به این سنگی افتخارم هم اینکه که تو تموم دورانی که تو جامعه رفت امد می کردم مثل یه مرد رفتم اومدم جلو کسی خم نشدم و نشکستم اما اما داداش تی اینکه گفتی دختر اگه دختر باشه هیشکی جرات نمی کنه بهش چپ نیگا کنه یا به خودش جرات بده تا بهش نزدیک بشه باید بگم این حرفو قبول دارم اما تا کجا تا جایی که وظیفه دختر هس قبول دارم دختر اگه دختر خوبی باشه ومریض احوال نباشه این حرف تورو من از بچگی شنیدم و کاملا اویزه گوشم هس ما ترکا خیلی رو این چیزا حساس هستیم دخترم مثل یه مرد تو جامعه رفت امد کن خیلی شنیدم و خیلیم خوب بهش عمل کردم اما این همه ماجرا نیس جامعه پره از ادمای جوواجور و مختلف من مردایی رو می شناسم که بزرگترین لذتش شکستن دخترایی هست که تاحالا هیشکی نتونسته اونا رو بشکنه یا بلندش کنه کسایی رو می شناسم حاضر نیس یه قرون اضافه واسه شکم خودش خرج کنه اما حاضره میلیونها تومن پول خرج کنه تا دختری رو که هیشکی بلندش نکرده بلند کنه یا خرابش کنه تو مردی جنس مردا رو بهتر از ما خانوما می شناسی بعضیاشون از بی نیازی زن جماعت خیلی متنفرن هرچی زن محکم تر و دست نیافتنی تر باشه بیشتر بهش حریص تر میشن می فهمی که چی می گم خواهر تو هرچقدر هم دختر خوبی باشه بالاخره جامعه پره از ادمای عقده ای دیگه نمی گم مرسیییییییییییییی ممنونم دقیا اینا حرفای منم بود ول نمیدونستم چجور بگم :icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده