هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ معلومه تو کار باید جدی باشی باید قوانین رو رعایت کنی باید نظم داشته باشی و از دیگران هم همین انتظارو وو باید از همکارات کار بخوای ..تعارف و رودربایستی و خجالتو بریزی سطل اشغال اشتباه بی اشتباه ....کلک بازی و زیرکار دررفتنو دروغ نباید جایی داشته باشه .. اعتماد بنست بالا باشه ، تمرکز کامل وخیلی از فاکتورهای دیگه ..که لازمه کار گروهیه .. اما یه چیزی هیچ وقت نباید فراموش شه .که ... ادم خودشو گم نکنه فک کنه اگه ریسه یا مدیر برای همه و همه جا باید ریس و مدیر باشه .. خیلی سخته چون بعضی قابلیتها باید تو ذات ادم باشه.. 10 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ معلومه تو کار باید جدی باشی باید قوانین رو رعایت کنی باید نظم داشته باشی و از دیگران هم همین انتظارو وو باید از همکارات کار بخوای ..تعارف و رودربایستی و خجالتو بریزی سطل اشغال اشتباه بی اشتباه ....کلک بازی و زیرکار دررفتنو دروغ نباید جایی داشته باشه .. اعتماد بنست بالا باشه ، تمرکز کامل وخیلی از فاکتورهای دیگه ..که لازمه کار گروهیه .. اما یه چیزی هیچ وقت نباید فراموش شه .که ... ادم خودشو گم نکنه فک کنه اگه ریسه یا مدیر برای همه و همه جا باید ریس و مدیر باشه .. خیلی سخته چون بعضی قابلیتها باید تو ذات ادم باشه.. الان منظورت سهیله؟ لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ الان منظورت سهیله؟ نه بابا اون که ریش نداره ! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ هاااااااااااا یعنی بودن کاربر ایهان نامی وکاربر ارش نامی یه جا یعنی :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ هاااااااااااا یعنی بودن کاربر ایهان نامی وکاربر ارش نامی یه جا یعنی :JC_thinking: چه ربطی داره؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ معلومه تو کار باید جدی باشی باید قوانین رو رعایت کنی باید نظم داشته باشی و از دیگران هم همین انتظارو وو باید از همکارات کار بخوای ..تعارف و رودربایستی و خجالتو بریزی سطل اشغال اشتباه بی اشتباه ....کلک بازی و زیرکار دررفتنو دروغ نباید جایی داشته باشه .. اعتماد بنست بالا باشه ، تمرکز کامل وخیلی از فاکتورهای دیگه ..که لازمه کار گروهیه .. اما یه چیزی هیچ وقت نباید فراموش شه .که ... ادم خودشو گم نکنه فک کنه اگه ریسه یا مدیر برای همه و همه جا باید ریس و مدیر باشه .. خیلی سخته چون بعضی قابلیتها باید تو ذات ادم باشه.. خب که چی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ خوب منظورتو اولش درست بگو دیگه:w00: تا 3 صفحه الان هی باید جواب بدی که چی چی میخوای بگی:w00: هیچ کی نفهمید چی میخوای بگی که نظر بده:w00: 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ هاااااااااااا یعنی بودن کاربر ایهان نامی وکاربر ارش نامی یه جا یعنی :jc_thinking: هااااااااا داشتم میگفتم .... درسته که اگه نخوای به ادمای دیگه سخت بگیری به خودت سخت میگذره ..درسته همه و همه باید پاسخگو اشتباهاتشون باشن ..باید صاف تو چش طرفت نگاه کنی ( تو ابرو هاش نیگاه کنی تاثیرش بیشتر میگی نه نگاه کن ) و ازش جواب بخوای .. باید خوتو و قابلیت ها تو دیکته کنی به هرکه داری باش کار میکنی ... اما تو خونه تو کوچه بین مردم باید خودت باشی ... برای پدر ، مادر ، برادر ، خواهر ..زن همسایه اقوام ..تو دیگه ریس نیستی .. بزرگ بودن رو باید تو کوچکی پیدا کنی ..اینا تو دلم بود باید میگفتم سبک شم . ..(ارش بابا بزرگ میشود ) 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ هااااااااا داشتم میگفتم .... درسته که اگه نخوای به ادمای دیگه سخت بگیری به خودت سخت میگذره ..درسته همه و همه باید پاسخگو اشتباهاتشون باشن ..باید صاف تو چش طرفت نگاه کنی ( تو ابرو هاش نیگاه کنی تاثیرش بیشتر میگی نه نگاه کن ) و ازش جواب بخوای ..باید خوتو و قابلیت ها تو دیکته کنی به هرکه داری باش کار میکنی ... اما تو خونه تو کوچه بین مردم باید خودت باشی ... برای پدر ، مادر ، برادر ، خواهر ..زن همسایه اقوام ..تو دیگه ریس نیستی .. بزرگ بودن رو باید تو کوچکی پیدا کنی ..اینا تو دلم بود باید میگفتم سبک شم . ..(ارش بابا بزرگ میشود ) :w58: 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ خوب منظورتو اولش درست بگو دیگه:w00: تا 3 صفحه الان هی باید جواب بدی که چی چی میخوای بگی:w00: هیچ کی نفهمید چی میخوای بگی که نظر بده:w00: هیچی ...شنیدی میگن ادم از ته دره همچی رو بلند میبینه حتی یه تپه شنی رو ؟ ته دره موندن خیلی بده چون دور بریاتو کوچیک میبینی و اونایی که همون اندازه اند و بالا ایستادنو بزرگ بزرگ .. اما همه یه اندازه ان ..جیگاها فرق میکنه ..اما اندازها یکیه .. ما عادت کردیم بیرون از جایگاها هم تفاوت بزاریم . . . 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ معلومه تو کار باید جدی باشی باید قوانین رو رعایت کنی باید نظم داشته باشی و از دیگران هم همین انتظارو وو باید از همکارات کار بخوای ..تعارف و رودربایستی و خجالتو بریزی سطل اشغال اشتباه بی اشتباه ....کلک بازی و زیرکار دررفتنو دروغ نباید جایی داشته باشه .. اعتماد بنست بالا باشه ، تمرکز کامل وخیلی از فاکتورهای دیگه ..که لازمه کار گروهیه .. اما یه چیزی هیچ وقت نباید فراموش شه .که ... ادم خودشو گم نکنه فک کنه اگه ریسه یا مدیر برای همه و همه جا باید ریس و مدیر باشه .. خیلی سخته چون بعضی قابلیتها باید تو ذات ادم باشه.. هااااااااا داشتم میگفتم .... درسته که اگه نخوای به ادمای دیگه سخت بگیری به خودت سخت میگذره ..درسته همه و همه باید پاسخگو اشتباهاتشون باشن ..باید صاف تو چش طرفت نگاه کنی ( تو ابرو هاش نیگاه کنی تاثیرش بیشتر میگی نه نگاه کن ) و ازش جواب بخوای ..باید خوتو و قابلیت ها تو دیکته کنی به هرکه داری باش کار میکنی ... اما تو خونه تو کوچه بین مردم باید خودت باشی ... برای پدر ، مادر ، برادر ، خواهر ..زن همسایه اقوام ..تو دیگه ریس نیستی .. بزرگ بودن رو باید تو کوچکی پیدا کنی ..اینا تو دلم بود باید میگفتم سبک شم . ..(ارش بابا بزرگ میشود ) هیچی ...شنیدی میگن ادم از ته دره همچی رو بلند میبینه حتی یه تپه شنی رو ؟ته دره موندن خیلی بده چون دور بریاتو کوچیک میبینی و اونایی که همون اندازه اند و بالا ایستادنو بزرگ بزرگ .. اما همه یه اندازه ان ..جیگاها فرق میکنه ..اما اندازها یکیه .. ما عادت کردیم بیرون از جایگاها هم تفاوت بزاریم . . . حرفای جالب ومتفاوتی بود ارش ممنون 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ معلومه تو کار باید جدی باشی باید قوانین رو رعایت کنی باید نظم داشته باشی و از دیگران هم همین انتظارو وو باید از همکارات کار بخوای ..تعارف و رودربایستی و خجالتو بریزی سطل اشغال اشتباه بی اشتباه ....کلک بازی و زیرکار دررفتنو دروغ نباید جایی داشته باشه .. اعتماد بنست بالا باشه ، تمرکز کامل وخیلی از فاکتورهای دیگه ..که لازمه کار گروهیه .. اما یه چیزی هیچ وقت نباید فراموش شه .که ... ادم خودشو گم نکنه فک کنه اگه ریسه یا مدیر برای همه و همه جا باید ریس و مدیر باشه .. خیلی سخته چون بعضی قابلیتها باید تو ذات ادم باشه.. هااااااااا داشتم میگفتم .... درسته که اگه نخوای به ادمای دیگه سخت بگیری به خودت سخت میگذره ..درسته همه و همه باید پاسخگو اشتباهاتشون باشن ..باید صاف تو چش طرفت نگاه کنی ( تو ابرو هاش نیگاه کنی تاثیرش بیشتر میگی نه نگاه کن ) و ازش جواب بخوای ..باید خوتو و قابلیت ها تو دیکته کنی به هرکه داری باش کار میکنی ... اما تو خونه تو کوچه بین مردم باید خودت باشی ... برای پدر ، مادر ، برادر ، خواهر ..زن همسایه اقوام ..تو دیگه ریس نیستی .. بزرگ بودن رو باید تو کوچکی پیدا کنی ..اینا تو دلم بود باید میگفتم سبک شم . ..(ارش بابا بزرگ میشود ) هیچی ...شنیدی میگن ادم از ته دره همچی رو بلند میبینه حتی یه تپه شنی رو ؟ته دره موندن خیلی بده چون دور بریاتو کوچیک میبینی و اونایی که همون اندازه اند و بالا ایستادنو بزرگ بزرگ .. اما همه یه اندازه ان ..جیگاها فرق میکنه ..اما اندازها یکیه .. ما عادت کردیم بیرون از جایگاها هم تفاوت بزاریم . . . خط به خطش برام عمیق و پرمفهوم بود. 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ معلومه تو کار باید جدی باشی باید قوانین رو رعایت کنی باید نظم داشته باشی و از دیگران هم همین انتظارو وو باید از همکارات کار بخوای ..تعارف و رودربایستی و خجالتو بریزی سطل اشغال اشتباه بی اشتباه ....کلک بازی و زیرکار دررفتنو دروغ نباید جایی داشته باشه .. اعتماد بنست بالا باشه ، تمرکز کامل وخیلی از فاکتورهای دیگه ..که لازمه کار گروهیه .. اما یه چیزی هیچ وقت نباید فراموش شه .که ... ادم خودشو گم نکنه فک کنه اگه ریسه یا مدیر برای همه و همه جا باید ریس و مدیر باشه .. خیلی سخته چون بعضی قابلیتها باید تو ذات ادم باشه.. بسیار عالی بود. البته آرش جان , همه انسانها قادر نیستند در مقابل قدرت پول و مقام بازم خودشون باشند. من تا به حال کسی رو ندیدم که به مقامی برسه و بازم بتونه اون قابلیت ها رو حفظ کنه. 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ بسیار بسیار بحث جالب هست... هم موافقم هم مخالف....من زیاد دوست ندارمافراد نوع رفتارشون توی محیط کار، زندگی، خیابون، مهمونی، دانشگاه و ... فرق بکنه..یه جور بازیگریه!!!نقاب داشتن!!!برا همینه که نمیشه روی هیچکس حساب کرد!!!! ادم نباید همه افکار،حرفها،رفتار و احساسشو همه جا بروز بده.اما میتونه شرایط سنج هم باشه. درسته من توی خونه خیلی خیلی راحتم و بگوبخند زیادی دارم و قابلیت این کارو دارم دلیلی نداره سر کار چون مدیرم مثل برج زهرمار باشم ..میتونم با حفظ فاصله و حد و مرزها با همکارام مهربون باشم تا اوناهم انرژی + بگیرن...همچنین آدم باید جنبه دشته باشه و خودشو گم نکنه !!!! اتفاقا من از افرادی که مثلا سرکار مدیرن وتو خونه و توی فامیل کناره و منفعل هستند خوشم نمیاد...واقعا این چیزا باید تو ذات باشه..یعنی اگه سرکارت مدیری باید بتونی اگه با یه سری افراد رفتی بیرون ایده بدیو توانایی اینه داشته باشی که بهت و به دیگران خوش بگذره...ضمنا از افراد عصا قورت داده و خشک هم خوشم نمیاد...چه توکار چه تو زندگی انجوریم من 2 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ بسیار بسیار بحث جالب هست... هم موافقم هم مخالف....من زیاد دوست ندارمافراد نوع رفتارشون توی محیط کار، زندگی، خیابون، مهمونی، دانشگاه و ... فرق بکنه..یه جور بازیگریه!!!نقاب داشتن!!!برا همینه که نمیشه روی هیچکس حساب کرد!!!! ادم نباید همه افکار،حرفها،رفتار و احساسشو همه جا بروز بده.اما میتونه شرایط سنج هم باشه. درسته من توی خونه خیلی خیلی راحتم و بگوبخند زیادی دارم و قابلیت این کارو دارم دلیلی نداره سر کار چون مدیرم مثل برج زهرمار باشم ..میتونم با حفظ فاصله و حد و مرزها با همکارام مهربون باشم تا اوناهم انرژی + بگیرن...همچنین آدم باید جنبه دشته باشه و خودشو گم نکنه !!!! اتفاقا من از افرادی که مثلا سرکار مدیرن وتو خونه و توی فامیل کناره و منفعل هستند خوشم نمیاد...واقعا این چیزا باید تو ذات باشه..یعنی اگه سرکارت مدیری باید بتونی اگه با یه سری افراد رفتی بیرون ایده بدیو توانایی اینه داشته باشی که بهت و به دیگران خوش بگذره...ضمنا از افراد عصا قورت داده و خشک هم خوشم نمیاد...چه توکار چه تو زندگی آدمهای عصا قورت داده اصلا مدیر نیستن!!!اگرهم شدن شش ماهه ورشکست می شن هم از نظرمالی هم از نظرروحی:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده