spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ سلام امین جون گل پسر داداش چطوره؟ اقا تبریک میگم وامیدوارم همیشه موفق باشی عزیز 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
m@ryam 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ منم تبریک میگم امین جان امیدوارم همیشه موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ تبريک..... تبريک...... تبريک..... :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop:و اینک امین نپو صاعقه :jawdrop: هوراااااااا آقا تبریک امین جان ایشالا که تو کارت موفق باشی داداش ببینم چی کار میکنی عزیز به امید موفقیت های بالاتر تو زندگیت حالا تبریک بگید فقط دردسری اینم یه مدل دیگش!!!! داداش امین تبریکبه امید ادمینی مرسی فسخله!!!!!! فکر کردم منو میگین.به هر حال تبریک....به امید مقامات و پستهای بالاتر :w139: سهیل آخرش کار خودتو کردی . . .! :w00::w00::w00: هیشکی سهیل نمیشه . . .! :ws44: آره من ازش بهترم!!!!!!! تو مشقاتو نوشتی . . .!؟ یادم ننداز :banel_smiley_52:..کلی از مشقام مونده....:banel_smiley_52: راستی من یادم رف تبریک بگم مهندس امین مبارکت باشه. . .! برآزندت بود . . ! :w139: اخوی انشا... که چرخش برات بچرخه :دی :w139: مهندس امین کیه؟ چی چی شده؟ منم ولی مهندس نیستم یه کارگر افغانیم!!!!! منم به امین جان تبریک میگم. موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ مبارک باشه امین خان.گل بود به سبزه نیز آراسته شد!! چه شود!!! منم کلی از کارام مونده . . .! نگران نباش . . تنها نیستی . . .! منم تبریک میگم....موفق باشی امین جان.... :w139: خوب بگین دیگه مام در اطلاع باشیم گفتم که منم!!!!!! تبریک میگم.....موفق باشی و به بهترینا برسی :icon_gol: :rose: وااااااااااا................ . . . ایشالا ادمین شی امین جان . بگو ایشالا!!!!!!!! تبريكات بنده نيز پذيرا باش دوست عزيزموفقيتت آرزوي ماست پاينده باشي:flowerysmile: :rose: مرسی عزیزم!!!!!!!!! به سلامتی امین جان مبارک باشه یه روزم نوبت پسرات میشه!!!!!!!! ایشالا مدیریت شما هم جشن میگیرمممنون از حضورتون:w70: چاکریم:w139: ممنونم :4chsmu1: گل که شمایی در کنار شما بله ممنونم ایشالا با هم ممنون شبنم عزیز:wubpink: ایشالا رو بلند بگو :w71: ممنونم :rose: چاکرتم:gol cheshmak: اینا رو امین گفتم بگم منم گفتم؟(دستم درد نکنه تایپ کردم) راس میگه من دیرو هم مسافر بودم هم نتم خراب بود نمیتونستم چیزی سند کنم!!!!!! ممنوم فسخلی!!!!!!!!! منم تبریک می گمانشالله مدارج بالاتر :w139: ممنون!!!!!!! لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ ممنونم سارا خانم چه گلای قشنگی!!!!! امین آقا تبریک داداش سهیل خیلی دوستت داره انشالله که به پای هم پیرشین :shame: ایشالا غمتونو نبینم!!!!!!!! منم نمیشناسمتون اما تبریک میگم! مرسییییییییییی!!!!!!! به به ایول مبارکه :w14::w14::w70::w70::w330: :give_present: ممنون عزیزم!!!!!!!! تبریک.... :w139: امین جان تبریک :rose: منم تبریک میگم! :w139: امین جوووون عزیزم تبریک کلیییییییییییییییییی. ملسی عسلم!!!!!!!! به به خبر خوشحال کننده ای بود گرچه ناقص نوشته بودیند.امیدوارم در همه مراحل زندگی... امین جان بهت تبریک میگم. و خیلی خوشحالم از این موضوع.:icon_pf (44): مرسی بهروز خان ایشالا نوبت خودت بشه یه رو!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ سلام . گرچه از نظر من اين نوع مسئوليت تبريك نداره ، به جاي تبريك من اميدوارم به خوبي از پس اين مسئوليت بر بياي ، و ورودت رو به جمع مديران خير مقدم عرض ميكنم حالا تالار آزاد واقعا 3 تا مدير + يه ادمين لازم داره كه مراقبش باشن ؟! موافقم فقط و فقط دردسره و اینا دسیسه های ایناس تا منو از اسپم دور کنن!!!!!!!!:shame: درود عرض تبريك خدمت امين عزيز به سبب مسئوليت جديد با آرزوي بهروزي و نيك ورزي - ارادتمند ايليا :w139: مرسی ایلیا جان!!!! تبریک چنگیز خان مغول منم تفریک میگم امین جانمن تا العان فکر میکردم مبهم دختر بیده خوب مبهم دختره دیگه باجی خودمم هست و ممنونم!!!!!!!! سلامما تو اون تاپیک بودیم در رو پشت سرمون قفل کردند:confused: اومدیم اینجا :guntootsmiley2: ااا سلام چقده قیافه شوما برا من آشناس!!؟؟ اینجا اسپم ازاده یا نه؟ :imoksmiley: اسپم چیه؟؟؟؟؟؟ مبالکه ......مبالکه.............مبالکه.........:wubpink::rose: همونم که با هم تو اون تاپیکه بودیم در رو پشتمون قفل کردند نه آزاد نیست باید تبریک بگی فقط ---------------------------------------- منم تبریک میگم:dancegirl2: :banel_smiley_90: منم تبریک میگم امین جان!!! :Ghelyon: ممنون جیجرم، ایشالا خودت ادمین بشی!!!!!!!! چرا رنگ امینپو از سهیلو پر رنگ تره؟؟؟؟:w00:اون بنفش تره:w00: خوب این که معلومه من مهم ترم!!!!!! تازه قراره برعلیه سهیل(اون چه کسی!!!!!!) کودتا کنیم با کمک داش محمد بندازیمش بیرون!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ :ws47: اسپم نکن، بی شهور :w00: منم به نوبه خودش تبریک میگم :guntootsmiley2: :ubhuekdv133q83a7yy7 خودتی منم باز تبریک میگم :banel_smiley_90: ایییییییییششش واسه اینکه اسپم نشه منم باز به نوبئه خودم تبریک میگم، تبریک قبلیه خودش بود :banel_smiley_90: ایییییششششش و کوفت:1238: من بازم تبریک میگم :guntootsmiley2: خیلی پرووووویی، :w00:من دیگه تبریک نمیگم :shame: منم تبریک می گم داداشی خیلی خوشحال شدم خیلی به سهیل میایی هر دوتون از یه کرباسین شوخی کردم هر دوتون خیلی بچه های خوبی هستین امیدوارم تو کارتون موفق باشید مرسی جیجرم نه جنسمون فرق میکنه من جینم اون کتان!!!!!!!!! امین به این جماعت مسپمر رحم نکن! :imoksmiley: "اسپم یوزا نه از ره کینست....اقتضای طبیعتش این است" "مهرشاد 53 لعنه الله علیه" لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ سلام امین جونگل پسر داداش چطوره؟ اقا تبریک میگم وامیدوارم همیشه موفق باشی عزیز مرسی خان داداش ایشالا عروسیت بیام برخصم!!!!!!! پسرم امین تبریک می گم اشتبا گرفتی آقا زنگ همسایه بقلی رو بزن!!!!!!!! سارا یاد جونیا بخیر بخیررررررررررررررررررررر تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشید مرسی فهیم جان چه گلای قشنگی، ممنونم!!!!!! منم تبریک میگم امین جان امیدوارم همیشه موفق باشی مرسی مریم خانوم!!!!!!! تبريک..... تبريک...... تبريک..... :icon_gol: مرسی کلینت ایست وود!!!!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ با تشکر از همه دوستان و نفرین کردن سهیل واسه این دردسری که منو توش انداخت ایشالا بتونیم به کمک هم تالار موفقی داشته باشیم!!!!!!!! ممنون همگی 4 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ تبریک به امین عزیز ..موفق باشی و تالارت پر بار لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ موافقمفقط و فقط دردسره و اینا دسیسه های ایناس تا منو از اسپم دور کنن!!!!!!!!:shame: امين چطو دلت مياد... يه عمر زندگي با عزت اسپمري رو الان با چند وقت زندگي ضد اسپمينگ عوض كني...:banel_smiley_52: امين بهت ميگم نرو تو اين راه...باره بيستمه ! خلاصه رفتي هم رفتي ديگه موفق باشي :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ این صفحه جا مونده بود بیبقچید هیچ کس نه امیننننننن:icon_pf (34):تبریک میگم :icon_gol: :icon_pf (34): تبریک میگم....:icon_pf (34): امین با ترکا کارد و پنیره......:icon_pf (34): دیگه چطوری گسترش آگاهی کنم؟.............:icon_pf (34): :icon_pf (34):..........:icon_pf (34)::icon_pf (34):..........:icon_pf (34)::icon_pf (34):............:ws3: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: هرجور راحتی فک کن!!!!!!!:w139: با منی؟ باشه..... یه مدت باید تقیه کنی :w00: تبریک میگم. هم به شخص ایشان و هم به همه همکارانشون. امیدوارم همگی موفق باشید. مرسی فکور جان!!!!!! منم تبریک میگم... :rose: تبریک می گم مرسی!!!!!! چرا این تاپیک به مناسبتها منتقل نمیشه پس؟؟؟ :ws52: امین نپو همیشه موفق و پیروز باشی! تبریک! :imoksmiley: مرسی لیلی جون!!!!! تبریک میگم امین جان.میدونم موفق میشی .اما دلم برای اسپمات تنگ میشه. امین عزیز تبریکات مخصوص موفق باشی ... به امید موفقیت های بالاتر ... :icon_gol: :w139::w139: 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ تبریک به امین عزیز ..موفق باشی و تالارت پر بار مرسی دکتر جان!!!!!! ای امیییین کته کله تبریک میگم :w02: امين چطو دلت مياد...يه عمر زندگي با عزت اسپمري رو الان با چند وقت زندگي ضد اسپمينگ عوض كني...:banel_smiley_52: امين بهت ميگم نرو تو اين راه...باره بيستمه ! خلاصه رفتي هم رفتي ديگه موفق باشي :wubpink: مافی من تورو مبخوام اونارو نمیخوام!!!!!! مرسی مافی جون!!!!!!!! :rose: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده