maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ خوب ناراحت نشو.شکست پل پیروزیه و از این چیزا 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ من امروز از اول این تاپیکو خوندم .. چه هیجانی داشت ... ولی آخرش غمگین تموم شد خوب مگه فقط آمریکا خارجه ..... کلی جای دیگه هم خارجه ...برو آونجاها 1 لینک به دیدگاه
Neda72 430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیشب جواب لاتری مال سال 2014 اومد. نه اسم من در اومد نه هیچکدوم از دوستام و خانواده. امسال ظرفیت ایران رو خیلی کم کرده بودن. :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Neda72 430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شانس برنده شدن هر فرد در ایران 35 صدم درصد هست... امیدوارم همه ی دوستان مشتاق فرار از این خراب شده برنده بشند... این درصدهارو از کجا میشه گیر آورد؟ لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من فکر میکنم فقط قرعه کشی نباشه. یعنی رشته تحصیلی و تخصص و ... باعث خوردن ضریبی چیزی بشه. 3 لینک به دیدگاه
Neda72 430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من فکر میکنم فقط قرعه کشی نباشه.یعنی رشته تحصیلی و تخصص و ... باعث خوردن ضریبی چیزی بشه. تو اون فرمی که برای لاتری پر میکنی، سئوالی درباره تخصص و درآمد و رشته تحصیلی نداره. فقط یک سطح تحصیلات داره که دیگه اکثرا لیسانس و فوق لیسانس رو دارند. مرحله اولش کاملا شانسیه. یکی سر کوچمون سوپرمارکتی داشت دو سال پیش برنده شد و سوپر و خونشو فروخت و رفت. 4 لینک به دیدگاه
Neda72 430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ثبت نام بعدیش کی میاد؟؟؟ هر سال اواسط مهر تا اواسط آبان. 1 لینک به دیدگاه
parsa1448 151 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یادم باشه دوره بعدی شانسمو امتحان کنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده