p mehdi q 6226 ارسال شده در 1 مهر، 2010 من امروز از اول این تاپیکو خوندم .. چه هیجانی داشت ... ولی آخرش غمگین تموم شد خوب مگه فقط آمریکا خارجه ..... کلی جای دیگه هم خارجه ...برو آونجاها 1
Neda72 430 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 دیشب جواب لاتری مال سال 2014 اومد. نه اسم من در اومد نه هیچکدوم از دوستام و خانواده. امسال ظرفیت ایران رو خیلی کم کرده بودن. :icon_razz: 2
Neda72 430 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 شانس برنده شدن هر فرد در ایران 35 صدم درصد هست... امیدوارم همه ی دوستان مشتاق فرار از این خراب شده برنده بشند... این درصدهارو از کجا میشه گیر آورد؟
NYC 20977 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 من فکر میکنم فقط قرعه کشی نباشه. یعنی رشته تحصیلی و تخصص و ... باعث خوردن ضریبی چیزی بشه. 3
Neda72 430 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 من فکر میکنم فقط قرعه کشی نباشه.یعنی رشته تحصیلی و تخصص و ... باعث خوردن ضریبی چیزی بشه. تو اون فرمی که برای لاتری پر میکنی، سئوالی درباره تخصص و درآمد و رشته تحصیلی نداره. فقط یک سطح تحصیلات داره که دیگه اکثرا لیسانس و فوق لیسانس رو دارند. مرحله اولش کاملا شانسیه. یکی سر کوچمون سوپرمارکتی داشت دو سال پیش برنده شد و سوپر و خونشو فروخت و رفت. 4
ارسال های توصیه شده