میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ نمی دونم چرا نمی تونم حرفت رو باور کنم!!!!!!!آخه از اون حرفا بود!!! همه از مرگ میترسن منم میترسم...نگفتم نمیترسم ولی اگه دنیا یهو تموم شه خوبه دیگه همه با هم بمیریم دیگه ترس نداره 2 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ نچ نمیخوام اصلا یعنی که چی !!! تا به من رسید آسمون تپید ؟! :w00: این همه میلیون سال وقت بود برای اتمام دنیا تا موقع زندگی من شد باید دنیا به آخر برسه ؟! 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ نچ نمیخوام اصلا یعنی که چی !!! تا به من رسید آسمون تپید ؟! :w00: این همه میلیون سال وقت بود برای اتمام دنیا تا موقع زندگی من شد باید دنیا به آخر برسه ؟! خو آدمای مثلا 1000 سال پیش اندازه یه روز عمر تو هم نمیتونستند اطلاعات و علم به دست بیارن میای نت درباره هر چی بخوای یه سرچ میکنی کلی چیز میفهمی تو میای نت تو یه روز با50 نفر تو شهرای مختلف صحبت میکنی و نظراشونو میبینی اونا 50 سال طول میکشید میخواستند این کارو کنند پس همون 20 سال زندگیت بسه 4 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ خب من دوست دارم اگرم بشه این اسراییل از صحنه روزگار محو نشه تا ببینیم کی راست میگه کی دروخ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ خب من دوست دارم اگرم بشه این اسراییل از صحنه روزگار محو نشه تا ببینیم کی راست میگه کی دروخ تا اون موقع احتمالا ایران محو شده 2 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ تا اون موقع احتمالا ایران محو شده نقشه اسراییل بزرگ ببخشید خاورمیانه بزرگ از قلب اورشلیم تا رودخانه سرباز در سیستان کشیده شده . و فکر کنم ما محو نشیم. 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ نه!!!..سوال بعدی ! همین یه سوال بود سوال بعدی در کار نیست سوال بعدی---> تاپیک بعدی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده