نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سلام به همه بچه های خوب انجمن این اولین تایپیکی که اینجا میزنم گفتم بهتره اولیش برای خدا باشه هر کی میاد اینجا رودربایسی رو کنار بذاره فکر کنین یه بچه 5 ساله هستین صادقانه به خدا نامه بنویسین مطمئن باشین همشون به دست خدا میرسه و جواب داده میشن 14 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اولیش رو خودم مینویسم خدا جونم یه عالمه بوس ماچ خیلی دوست دارم ممنونم که همیشه مواظبمی 10 لینک به دیدگاه
ترنج 209 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ خدا جون ممنون می شم اگه کمک کنی وان حمام ما قد یه استخر بزرگ باشه آخه من عاشق آب بازیم 5 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ خدا جون ممنون می شم اگه کمک کنی وان حمام ما قد یه استخر بزرگ باشه آخه من عاشق آب بازیم واقعا بچه ها چقد کم توقعن ها 2 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ خداجونم دل آدم ها رو مهربون کن جوری که دیگه هیچ بدی نباشه 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ خدایا ای خدای خوب و مهربونم میشه یه بار دیگه شاپرک رو ببینم؟ خداجونم یعنی میشه یه بار دیگه یاکریم ها رو پشت بوم بیان؟ خداجونم میدونم که اگه تو بخوای حتما میشه اگه بخوای یه پروانه میتونه بال بزنه و دریا طوفانی بشه پس... من ازت رز سفید میخوام ازت پروانه میخوام ... دوست دارم خدایا یه عالمه بوس تقدیم به تو 4 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ سلام خدا جونم....خدایاااااااا یه کاری کن هیچ وقت سر عقل نیام:ws3: 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سلام خدا جونم از ت خیلی ممنونم خداجونم کمکم کن تا دوباره بتونم یه سبد پراز یاس و یاسمن بچینم کمکم کن تا دوباره زیر بارونت خویس بشم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اقلا بگید،وقتی نامه مینویسیم،پستچی این نامه ها کیه؟ یک فرشته باید باشه،قاعدتا که بتونه بال بال بزنه و از جو زمین رد بشه!!!! 2 لینک به دیدگاه
a.javad12 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ معمولاً ما آدما اگه توی یه شرایطی قرار بگیریم که بخوان همه چیو بهمون بدن ، از روی بلد نبودن یا... کمترین چیز ممکنو انتخاب میکنیم 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بهترینم تنهام نزار بیشتر از هر زمانی بهت نیاز دارم فقط می تونم به تو پناه ببرم.کنارم باش 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ خدا جونم من بازم به طرف تو میام من که جز تو هیشکیو ندارم تو بهترین دوس جونم هستی خیلی دوست دارم بوس ماچ خیلی کلی 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ اقلا بگید،وقتی نامه مینویسیم،پستچی این نامه ها کیه؟ یک فرشته باید باشه،قاعدتا که بتونه بال بال بزنه و از جو زمین رد بشه!!!! لازم نیست کسی نامه ها رو پست کنه خدا همه رو خودش ازتون میگیره کافیه به اون نامه بنویسی 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ خدای عزیز و خوبم ای بهترینم خیلی دوست دارم اما نمیدونم چرا به حرفت خوب گوش نمیکنم میدونم بچه بدی هستم ولی تو خیلی خدای خوبی هستی در مقابل خوبی و مهربونی تو من خیلی کم میارم و نمیدونم از خجالت چکار کنم فقط اینو میتونم بگم که خیلی دوست دارم لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ خدایا ازت ممنونم به خاطر همه چیز خدایا خداجونم از ته دل دوست دارم دلم میخواد همه گلای دنیا رو بهت تقدیم کنم خواهش میکنم به خاطر گلا به خاطر صدای قشنگ پرنده ها به خاطر بارون به خاطر به خاطر زلالی آب کمکم کن خواهش میکنم کمکم کن حقیقت رو بفهمم خواهش میکنم منو به حال خودم رها نکن و منو ببخش این مدت میدونم خیلی دختر بدی بودم و اذیتت کردم اما تو که خدایی خدایی کن و نو ببخش منم سعی میکنم دختر خوبی باشم فقط کمک کن تا حقیقت رو بفهمم 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ خدایا من صبر میکنم تا هر وخت که تو بخوای:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ خدا جونم خیلی دوست دارمتو خیلی خوبی دوست دارمیه عالمه 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ خدایا تحمل کن همه چی درست میشه... 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ خدا جونم ممنونم به خاطر همه چیزایی که بهم ادی شکرت بوس ماچ خیلی کلی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده