نسترن 2411 ارسال شده در 29 شهریور، 2010 سلام به همه بچه های خوب انجمن این اولین تایپیکی که اینجا میزنم گفتم بهتره اولیش برای خدا باشه هر کی میاد اینجا رودربایسی رو کنار بذاره فکر کنین یه بچه 5 ساله هستین صادقانه به خدا نامه بنویسین مطمئن باشین همشون به دست خدا میرسه و جواب داده میشن 14
نسترن 2411 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2010 اولیش رو خودم مینویسم خدا جونم یه عالمه بوس ماچ خیلی دوست دارم ممنونم که همیشه مواظبمی 10
ترنج 209 ارسال شده در 29 شهریور، 2010 خدا جون ممنون می شم اگه کمک کنی وان حمام ما قد یه استخر بزرگ باشه آخه من عاشق آب بازیم 5
نسترن 2411 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2010 خدا جون ممنون می شم اگه کمک کنی وان حمام ما قد یه استخر بزرگ باشه آخه من عاشق آب بازیم واقعا بچه ها چقد کم توقعن ها 2
abie bicaran 2325 ارسال شده در 29 شهریور، 2010 خداجونم دل آدم ها رو مهربون کن جوری که دیگه هیچ بدی نباشه 4
نسترن 2411 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2010 خدایا ای خدای خوب و مهربونم میشه یه بار دیگه شاپرک رو ببینم؟ خداجونم یعنی میشه یه بار دیگه یاکریم ها رو پشت بوم بیان؟ خداجونم میدونم که اگه تو بخوای حتما میشه اگه بخوای یه پروانه میتونه بال بزنه و دریا طوفانی بشه پس... من ازت رز سفید میخوام ازت پروانه میخوام ... دوست دارم خدایا یه عالمه بوس تقدیم به تو 4
دختر شاه پریون 1483 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 سلام خدا جونم....خدایاااااااا یه کاری کن هیچ وقت سر عقل نیام:ws3: 2
نسترن 2411 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 سلام خدا جونم از ت خیلی ممنونم خداجونم کمکم کن تا دوباره بتونم یه سبد پراز یاس و یاسمن بچینم کمکم کن تا دوباره زیر بارونت خویس بشم 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 8 آبان، 2010 اقلا بگید،وقتی نامه مینویسیم،پستچی این نامه ها کیه؟ یک فرشته باید باشه،قاعدتا که بتونه بال بال بزنه و از جو زمین رد بشه!!!! 2
a.javad12 65 ارسال شده در 8 آبان، 2010 معمولاً ما آدما اگه توی یه شرایطی قرار بگیریم که بخوان همه چیو بهمون بدن ، از روی بلد نبودن یا... کمترین چیز ممکنو انتخاب میکنیم 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 8 آبان، 2010 بهترینم تنهام نزار بیشتر از هر زمانی بهت نیاز دارم فقط می تونم به تو پناه ببرم.کنارم باش 2
نسترن 2411 مالک ارسال شده در 17 آذر، 2010 خدا جونم من بازم به طرف تو میام من که جز تو هیشکیو ندارم تو بهترین دوس جونم هستی خیلی دوست دارم بوس ماچ خیلی کلی 2
نسترن 2411 مالک ارسال شده در 17 آذر، 2010 اقلا بگید،وقتی نامه مینویسیم،پستچی این نامه ها کیه؟ یک فرشته باید باشه،قاعدتا که بتونه بال بال بزنه و از جو زمین رد بشه!!!! لازم نیست کسی نامه ها رو پست کنه خدا همه رو خودش ازتون میگیره کافیه به اون نامه بنویسی 2
نسترن 2411 مالک ارسال شده در 18 آذر، 2010 خدای عزیز و خوبم ای بهترینم خیلی دوست دارم اما نمیدونم چرا به حرفت خوب گوش نمیکنم میدونم بچه بدی هستم ولی تو خیلی خدای خوبی هستی در مقابل خوبی و مهربونی تو من خیلی کم میارم و نمیدونم از خجالت چکار کنم فقط اینو میتونم بگم که خیلی دوست دارم
نسترن 2411 مالک ارسال شده در 29 دی، 2010 خدایا ازت ممنونم به خاطر همه چیز خدایا خداجونم از ته دل دوست دارم دلم میخواد همه گلای دنیا رو بهت تقدیم کنم خواهش میکنم به خاطر گلا به خاطر صدای قشنگ پرنده ها به خاطر بارون به خاطر به خاطر زلالی آب کمکم کن خواهش میکنم کمکم کن حقیقت رو بفهمم خواهش میکنم منو به حال خودم رها نکن و منو ببخش این مدت میدونم خیلی دختر بدی بودم و اذیتت کردم اما تو که خدایی خدایی کن و نو ببخش منم سعی میکنم دختر خوبی باشم فقط کمک کن تا حقیقت رو بفهمم 2
نسترن 2411 مالک ارسال شده در 1 بهمن، 2010 خدا جونم ممنونم به خاطر همه چیزایی که بهم ادی شکرت بوس ماچ خیلی کلی
ارسال های توصیه شده