EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۸ 1-خانوم شماره بدم پاره میکنی؟ 2- خانوم ببخشيد مستقيم از كدوم طرفه 3- خانوم شماره ی کفشمو بدم؟ 4- (در برخورد با چنتا دختره زیبا) هنوز فصله هلو نشده 5- (در برخورد با چنتا دختره کم سن) اِ مهد كودك تعطيل شد شما اومدین بیرون. 6- حاج خانومم ماچ خانوم ۷- آهاي خانوم كجا كجا ۸- از اون بالا كفتر ميآيد ۹- آخ چشم ..فدات بشم ۱۰- نازتو بخورم ..شب شام نخورم 11- خانونم شما دو تا سه قلوئید؟ 13- اين روزها همه به من شماره ميدهند شما چطور 12- دهات چه خبر؟ 14- فدات و بخورم 15- قربونت بچسبم 16- فدات بگردم 17- خودت مگه خواهر مادر نیستی؟ 18- خانوم جیگرتو واسم بلوتوث میکنی؟ 19- جیگرتو یواشکی بخورم 20- ببخشید شما چقدر شبیه دوست دختره آیندهء من هستین 21-هندونه بیار قاچ کنم لباتو بیار ماچ کنم (new) اینم چند تا متلک که به دخترهای دماغ عملی میتونید بندازید! 1-خانوم شما بینیتونو ختنه کردید؟ 2-خانوم شما دماغتونو مدل خوکی عمل کردید؟ 3-خانوم میاید دماغامون عوض؟ 4-اینو صافکاری کرده که بعدا درخت بکاره 5-اینو دماغشو تازه خریده برچسبش و نکنده 6-خانوم کلیه هاتو فروختی دماغتو عمل کردی؟ 7-دماغت پریوده نوار بهداشتی گذاشتی روش؟ 8-میبخشید خانوم دماغتونو خر گازگرفته؟ 9-ده بار دیگه دماغت وعمل کنی تازی میشی مثل اِبی 10-خانوم بینیتون افتاده چسب زدین؟ 11-خواستی ماشین بخری وانت بخر بینیت و بندازی عقب 13 لینک به دیدگاه
alireza abedini 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ 1-خانوم شماره بدم پاره میکنی؟ 2- خانوم ببخشيد مستقيم از كدوم طرفه 3- خانوم شماره ی کفشمو بدم؟ 4- (در برخورد با چنتا دختره زیبا) هنوز فصله هلو نشده 5- (در برخورد با چنتا دختره کم سن) اِ مهد كودك تعطيل شد شما اومدین بیرون. 6- حاج خانومم ماچ خانوم ۷- آهاي خانوم كجا كجا ۸- از اون بالا كفتر ميآيد ۹- آخ چشم ..فدات بشم ۱۰- نازتو بخورم ..شب شام نخورم 11- خانونم شما دو تا سه قلوئید؟ 13- اين روزها همه به من شماره ميدهند شما چطور 12- دهات چه خبر؟ 14- فدات و بخورم 15- قربونت بچسبم 16- فدات بگردم 17- خودت مگه خواهر مادر نیستی؟ 18- خانوم جیگرتو واسم بلوتوث میکنی؟ 19- جیگرتو یواشکی بخورم 20- ببخشید شما چقدر شبیه دوست دختره آیندهء من هستین 21-هندونه بیار قاچ کنم لباتو بیار ماچ کنم (new) اینم چند تا متلک که به دخترهای دماغ عملی میتونید بندازید! 1-خانوم شما بینیتونو ختنه کردید؟ 2-خانوم شما دماغتونو مدل خوکی عمل کردید؟ 3-خانوم میاید دماغامون عوض؟ 4-اینو صافکاری کرده که بعدا درخت بکاره 5-اینو دماغشو تازه خریده برچسبش و نکنده 6-خانوم کلیه هاتو فروختی دماغتو عمل کردی؟ 7-دماغت پریوده نوار بهداشتی گذاشتی روش؟ 8-میبخشید خانوم دماغتونو خر گازگرفته؟ 9-ده بار دیگه دماغت وعمل کنی تازی میشی مثل اِبی 10-خانوم بینیتون افتاده چسب زدین؟ 11-خواستی ماشین بخری وانت بخر بینیت و بندازی عقب kheyli bahal bo0d astefade kho0bi mishe:ws3: لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ :ws28: ای نا به کار!:w00: تاپیک ماله تاریخه 2009 رو اوردی بالا؟ لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ وقتی با کیف بخوره تو صورت طرف و دو سه تا حرکت کاملا تخصصی دیگه از اینا نمیگه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ وقتی با کیف بخوره تو صورت طرف و دو سه تا حرکت کاملا تخصصی دیگه از اینا نمیگه شکلک ترس لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ متلک ینی چی؟ الان احیانا سال 1389 هست نه 1303 زمان رضا خان نیس که دنبال دخترا بیفتید اراجیف ردیف کنید در ضمن وقتی دارید اینارو میگید(مخاطب بنده آقایان بی شخصیته)یادتون باشه که یکی یه روز ممکنه به خونواده ی خودتونم اینارو برگردونه:ws2: لینک به دیدگاه
Sarab68 94 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ متلک ینی چی؟ الان احیانا سال 1389 هست نه 1303 زمان رضا خان نیس که دنبال دخترا بیفتید اراجیف ردیف کنید در ضمن وقتی دارید اینارو میگید(مخاطب بنده آقایان بی شخصیته)یادتون باشه که یکی یه روز ممکنه به خونواده ی خودتونم اینارو برگردونه:ws2: :w73: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ نصفه شبی میهمانان این انجمن چه تاپیک هایی رو سرچ میکنندا !!!!!!! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ خیلی تیکه های سطح پائینیه!!! الان شبم هست، این تاپیک هم جاشه اسپم نمیشه. دوتا تیکه اساسی بگو،یاد بگیریم. لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ الان شبم هست، این تاپیک هم جاشه اسپم نمیشه. دوتا تیکه اساسی بگو،یاد بگیریم. قربونت این تیکه های خیابونی مال دخترای خیابونیه بیا خودم واست کلاس میذارم جیگر. الان دور دور جنتلمن هاست. این تیکه های خز ، جوابش دوتا تیکه مزخرف دیگه اس. ویل اسمیت تو فیلم Hitch خوب میگه که: هر مردی میتونه هر زنی رو تور کنه فقط باید تورش خوب باشه. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ الان شبم هست، این تاپیک هم جاشه اسپم نمیشه. دوتا تیکه اساسی بگو،یاد بگیریم. قربونت این تیکه های خیابونی مال دخترای خیابونیه بیا خودم واست کلاس میذارم جیگر. الان دور دور جنتلمن هاست. این تیکه های خز ، جوابش دوتا تیکه مزخرف دیگه اس. ویل اسمیت تو فیلم Hitch خوب میگه که: هر مردی میتونه هر زنی رو تور کنه فقط باید تورش خوب باشه. خجالتم خوب چیزیه به خدا :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ خجالتم خوب چیزیه به خدا :banel_smiley_4: حقیقت تلخ است فروغک ...... لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ حقیقت تلخ است فروغک ...... دقیقا الان حقیقت این تاپیک چیه که تلخه ؟؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ دقیقا الان حقیقت این تاپیک چیه که تلخه ؟؟ اینکه چقدر مردها بدجنسند. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ اینکه چقدر مردها بدجنسند. خوبه خوبه بازم به حقایق وجودیتون اعتراف کنید مرد جان! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ خوبه خوبه بازم به حقایق وجودیتون اعتراف کنید مرد جان! بد ذات سوء استفاده چی ...... واقعا راست میگن نباید بهتون رو داد. :zadan: سریعا سو استفاده کرد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده