H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سلامي هامي ساني خوبم تو خوبي ؟مرسي منم همين ها شوما ؟ :girlhi: من همونما :wubpink: منم error.ok4u ديگه همشهري ! گفتي مال درختي اي , منم گفتم عظيميه ! يادت نيست ؟ :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ پس بیا به نسل جدید بپیوند قدیمی خاله ي من يکي از پايه گذارانه اسپمه ما بايد به اون بپيونديم 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ الهي فدات خاله جونم خلاصه دست پرورده شماييم ديگه اوا ! فاميل دراومديم كه ! آتي بانو مامان بزرگ منه , پس تو بايد دختر خاله ي مامانم باشي ! لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سلامي هامي ساني خوبم تو خوبي ؟مرسي منم همين ها شوما ؟ :girlhi: من همونما :wubpink: ایول پس تو از اونجا که خدافظی کردی اومدی اینجا البته این مدت بینش کجا بودی؟ لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ منم error.ok4u ديگه همشهري ! گفتي مال درختي اي , منم گفتم عظيميه ! يادت نيست ؟ :icon_pf (34): ا شما هم کرجيد ؟؟؟ چه جالب لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اوا ! فاميل دراومديم كه ! آتي بانو مامان بزرگ منه , پس تو بايد دختر خاله ي مامانم باشي ! خب مامانت کي ميشه ؟؟؟ من 6 ساعته دارم بهتون ميگم مامانم مليساست شما باور نميکنيد خب لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ منم error.ok4u ديگه همشهري ! گفتي مال درختي اي , منم گفتم عظيميه ! يادت نيست ؟ ها ؟ آها يادم داره مياد يه چيزايي البته زياد باهات هم صحبت نشدم فك كنم ، آره ؟ ایولپس تو از اونجا که خدافظی کردی اومدی اینجا البته این مدت بینش کجا بودی؟ هان من از اونجا خدافظي نكردم اصن ! آقا حرف در نيار يه مدت نيومدم ، يه كم مسائل پيش اومد.. بعد اونجا هم ميرم الانا هم.. اينجا هم ميام لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ خب مامانت کي ميشه ؟؟؟ من 6 ساعته دارم بهتون ميگم مامانم مليساست شما باور نميکنيد خب مامانم : مرمت گر جوون ! داييم : لرد هليش (مهران ) الهي قلبون يه دونه دايي خوشملم بلم لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اسپمر هاي گرامي ,اگه رخصت بديد ما بريم به كارامون برسيم . با اجازه :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
atousa 592 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بالاخره ديگه ! مامان بزرگ كه شما باشي , خب از من نوه بعيد نيست كه ! پس بیا به نسل جدید بپیوند قدیمی الهي فدات خاله جونم خلاصه دست پرورده شماييم ديگه ای بابا ای بابا شرمنده نکنین مارو 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اوهو اوهو همه فامیل شدن با هم منم فامیل دارمه هستی بگو دیگه لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ مامانم : مرمت گر جوون ! داييم : لرد هليش (مهران ) الهي قلبون يه دونه دايي خوشملم بلم آخي آره ديگه مهران ميشه پسر خاله آتوساي من يادش بخير لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اسپمر هاي گرامي ,اگه رخصت بديد ما بريم به كارامون برسيم . با اجازه :icon_pf (44): به سلامت عزيزم :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اوهو اوهوهمه فامیل شدن با هم منم فامیل دارمه هستی بگو دیگه چي بگم خب ! همه فهميدن ديگه ! خب ما دو تا هم ... هستيم لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ منم error.ok4u ديگه همشهري ! گفتي مال درختي اي , منم گفتم عظيميه ! يادت نيست ؟ :icon_pf (34): بچه عظیمیه بودی و من خبر نداشتم؟:jawdrop: همشهری بودیم که بر و بچ تهران و کرج جمعه میرن بیرون....میای؟ لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اسپمر هاي گرامي ,اگه رخصت بديد ما بريم به كارامون برسيم . با اجازه :icon_pf (44): برو عزیزم فقط یواش بری ها رسیدی نامه بدی لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بچه عظیمیه بودی و من خبر نداشتم؟:jawdrop:همشهری بودیم که بر و بچ تهران و کرج جمعه میرن بیرون....میای؟ تو هم مال عظيميه اي ؟ دير اومدي كه آيهان . من خدافظي كردم , ديگه دارم ميرم . :icon_pf (34): خبر ندارم از جا و ساعتش , پيام بده بهم بگو لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بچه عظیمیه بودی و من خبر نداشتم؟:jawdrop:همشهری بودیم که بر و بچ تهران و کرج جمعه میرن بیرون....میای؟ ا تو همون آيهان هستي تو اون باشگاه ؟ آره راست ميگه ميخوايم بريم بيرون مياي ؟ لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سیلام من نصف شماهارو میشناسم ولی نمدونم چرا صاب تاپیکو نمیشناسم لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سیلام من نصف شماهارو میشناسم ولی نمدونم چرا صاب تاپیکو نمیشناسم من تازه از باشگاه رسیدم خسسم عوض اینکه یه لیوان اب بدی دست ادم اینو میگی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده