H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا غلط کرد مدستمال کاغذی گرونه بابا نکون اونکارو من قلبم با باتری کار میکنه:banel_smiley_52::banel_smiley_52: :w00: فقز فكر دستمال كاغذي هستي , آره ؟!!!! :cryingf: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ منم نرفتم خواستم تست کنم نکنه تو هم مال دهه خودمونی راستشو بگو 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :w00: فقز فكر دستمال كاغذي هستي , آره ؟!!!! :cryingf: نه بابا اخه دستمال کاغذی سرطان زاس من واسه اون گفتم به روحه پدرو خوزه راس میگم:ws3: لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نکنه تو هم مال دهه خودمونی راستشو بگو نميخواستم بگم اما حالا که لو رفته ديگه چاره اي نيست آره 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نميخواستم بگم اما حالا که لو رفته ديگه چاره اي نيست آره ای ناقلا عجب تیریپی زدی کلا شهری شدی ها ببینم دختر صمد اقا نیستی؟ لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ چیزی رفته تو چشت عزیزم؟فوت کنم؟ فوتت مي كنم حامي ! صبر كن ! لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا اخه دستمال کاغذی سرطان زاسمن واسه اون گفتم به روحه پدرو خوزه راس میگم:ws3: اين همسايه ي واحد بغلي , همون پسر مجرده كه گفتم , اون كه سرطان زا نيست ؟! :w410: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ فوتت مي كنم حامي ! صبر كن ! فوت کن فنا شیم هستی لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اين همسايه ي واحد بغلي , همون پسر مجرده كه گفتم , اون كه سرطان زا نيست ؟! :w410: این حرفایی که زدی ربطی به گرسنگی داشت؟ نمیدونم چرا یهو گشنم شد طبق معمول تو که هنوز به برق وصل نشدی من میرم طبقه پایین پیشه این خانم محترم همسایه لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سمیرا کجا رفتی بابا همولایتی کجایییییییییییییییییییییییییییییی:w127: 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ این حرفایی که زدی ربطی به گرسنگی داشت؟نمیدونم چرا یهو گشنم شد طبق معمول تو که هنوز به برق وصل نشدی من میرم طبقه پایین پیشه این خانم محترم همسایه :jawdrop: ... :icon_pf (34): .... من طلاق مي خوااااااااااااااام !:w00: بدجنس ! بي معرفت ! 2 لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ای ناقلا عجب تیریپی زدیکلا شهری شدی ها ببینم دختر صمد اقا نیستی؟ آره ديگه يه مدت رفتم پيشه فاميلم تو شهر چندتا دوسته شهري پيداکردم ديگه کلا تريپم عوض شد نه خيرم من دختر کدخدا هستم ميگم تو چرا کچل شدي ؟ 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop: ... :icon_pf (34): .... من طلاق مي خوااااااااااااااام !:w00: بدجنس ! بي معرفت ! جلو مردم زشته بیا بریم در موردش حرف میزنیم طلاقت نمیدم:ws3: لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سمیراکجا رفتی بابا همولایتی کجایییییییییییییییییییییییییییییی:w127: اينجام مگه شما باباي مني ؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ آره ديگه يه مدت رفتم پيشه فاميلم تو شهر چندتا دوسته شهري پيداکردم ديگه کلا تريپم عوض شد نه خيرم من دختر کدخدا هستم ميگم تو چرا کچل شدي ؟ دختر حاجی عباس؟ خودتی اره دیگه اینقده کار میکنم راستی یه نیسان خریدم 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اينجام مگه شما باباي مني ؟ خوب شد نرفتی شب با نیسان برمگردیم 1 لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ دختر حاجی عباس؟خودتی اره دیگه اینقده کار میکنم راستی یه نیسان خریدم نه واقعا زياد کار ميکنيا کالا يادت رفته ها دختر کدخدا حاج مجيد هستم واي چه خوب پس اون خرتو فروختي ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده