Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۸ با دیدن این گزارش تصویری که شکار مار عظیم الجثه آنا کوندا را نمایش می دهد, نفس در سینه هایتان حبس خواهد شد... این افراد بومی برای شکار آناکوندا هیچ وسیله پیشرفته و خاصی ندارند بلکه با دست خالی به شکار این اژدها می روند بدین ترتیب که ابتدا یک دست خود را با پوست حیوانات می پوشانند. این کار دو حسن دارد یکی اینکه در صورت حمله آناکوندا بومیها دست خود را که با پوست حیوان وحشی پوشانده شده جلو می برند تا آناکوندا به خیال اینکه حیوانی را شکار کرده آن را گاز بگیرد و مزیت دیگر اینکار آسیب ندیدن دست شکارچی بر اثر قدرت آرواره های مار است. سپس شخصی که دست خود را پوشانده به درون سوراخ مار می خزد. هنگامی که به نزدیکی مار رسید دستی که با پوست پوشانده پیش می آورد تا مار به آن حمله کند سپس با دست دیگر سر مار را می گیرد. از سوی دیگر در این هنگام کمک شکارچی پاهای شکارچی را می گیرد و او را از سوراخ مار بیرون می کشد. 6 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من خودم كه خيلي ترسيده بودم نوشته رو بعد خوندم 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه كاريه خووووووو!! چي ميخوان از جون اين حيوون بيچاره؟ 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از این تاپیک 211 بازدید انجام شده بود ولی هیچکس تشکر نکرده بود. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده