MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ تا حالا فکر کردین چرا تو این تالار هیچ موضوعی برا این بحث وجود نداشته!! بخاطر اینکه این دکتراز هر بحثی با مهندسا می ترسن!! واقعا که!! همش هم بهانه میارن که وقت نداریمو ازین حرفا!! بابا این بهانه ها قدیمی شده!! بثیشونم که فقط باید سرشون تو کتاب باشه تا بالاخره بعد چندین ساعت تلاش کردن، متوجه بشن که سیاهرگ خون رو میرسونه به قلب یا سرخ رگ!! حالا ببینم کسی میتونه با مهندسا کل بندازه یا نه!! ما منتظریم آقایون و خانم های دکتر! 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ مرس ی از این تاپیکت ولی تقاضا کن بفرستندش تالار دیگه .. لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ چون غیر پزشکی هست و اینجا رو با انواع باکتری ها آلوده میکنه! 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ چرا تالار دیگه؟!! واسه اینکه تاپیک شوخی بیش از حد در انجمن هست و هرروز هم شاهدیم بازم اضافه میشه .نیازی نیست . اگه باشه به نظر من لازم نیست حتما توی این تالار باشه .میشه به صورت مختصر در بعضی از تاپیک های همینجا هم کمی شوخی بصورت طنز انجام بشه لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ولی فک کنم الان تو این بیمارستانا هستن، دارن درس یاد میگیرن!! حالا خوبه بیمارستان خودش هزارتا آلودگی داره!! نمیدونم چجوری تحملش میکنن!! بعد میان بیرون الکی خودشونو میگرن، میکرب میکرب میکنن!! لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ واسه اینکه تاپیک شوخی بیش از حد در انجمن هست و هرروز هم شاهدیم بازم اضافه میشه .نیازی نیست . اگه باشه به نظر من لازم نیست حتما توی این تالار باشه .میشه به صورت مختصر در بعضی از تاپیک های همینجا هم کمی شوخی بصورت طنز انجام بشه ولی معمولا هر تالار برای خودش یه همچین چیزی داره. میشه کنار این صحبتا که در حاشیه هست، اطلاعاتمون رو در مورد رشته های هم دیگه بیشتر کنیم!! لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ولی معمولا هر تالار برای خودش یه همچین چیزی داره. میشه کنار این صحبتا که در حاشیه هست، اطلاعاتمون رو در مورد رشته های هم دیگه بیشتر کنیم!! ولی تجربه من میگه هیچی به معلومات ما اضافه نمیشه که هیچ , بلکه ما رو از دیدن وشرکت در تاپیک های خوب دیگر تالار ها هم باز میداره .. لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ که اینطور!! حالا من بخوام راجع به سختی های رشته خودم و رشته شما بدونم و اینا رو با هم مقایسه کنم، باید چیکار کنم؟! لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ میتونیم در پروفایل اینکار رو بکنیم . و ضمنا وقتی موضوع این باشه که دیکه کل کل نمیشه ... به هر حال من با طرح موضوع کلا در این تالار مخالفم . ببینید الان همین تاپیک رو داریم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=20784 هر نوع تا پیک شوخی از این نوع که الان داریم درش پست میزنیم یا هر نوع تاپیکی با این مضمون اخرش همینه که لینک دادم . که تاپیک خوبیه, جاش هم مناسبه , پس نیازی به این تاپیک کل کل نداریم .. موفق باشید لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ بابا دکتر اونجا که اصلا بحثی نیس!! همینجورییکی گفته آره، یکی گفته نه!! شما خیلی داری سخت میگیری؟! یعنی نظرت اینه که فقط باید مطالب علمی، تو تالارهای تخصصی باشه؟! لینک به دیدگاه
butterfly_majid 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ اساتد محترم من یه دارو میخوام؟! 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ تاپیک به قسمت متفرقه ی همین تالار منتقل شد لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ چی اسم قسمته، یه گفتگو هم اضاف کنی بد نیست فک کنم!! لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ همه این دکترها دوپینگ میکنند. فکر کردید چطوری درس میخونند. ریتالین میخورند 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ که اینطور!!حالا من بخوام راجع به سختی های رشته خودم و رشته شما بدونم و اینا رو با هم مقایسه کنم، باید چیکار کنم؟! اینقدر بدون اگه می خوای بدونی کدوم رشته سخت تره برو به سیگاری هاش نگاه کن(البته کسایی که سیگارین و درس خون) که تو دانشگاه شیراز بیشترینش پزشکیه بعد رشته ی ما پزشکی شیراز بعد تهران سومه 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ چی چی میخورن؟!! ریتالین قرص را میخوری. اگر شروع به درس خوندن کنی خسته نمیشی.10 ساعت میشینی درس میخونی .همه هم حفظ میکنی. حافظه هم میبره بالا. در اصل برای الزایمری ها و بچه های کم توجه هست. ولی این دانشجویان پزشکی میخورنش لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ نظر دکترا چیه؟! عواقبش چیه؟! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده