danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ یه خواهش:میشه صحبت دینو نکنی/ببخشا اگه میخای پای دینو بیاری وسط من برم . . . . . . . نه بابا تعصب چیه؟ مگه مشروب روزیمو میده؟؟ من مشکلم اینه که خیلی از چیزای مضرو مصرف میکنیم ولی صدامون در نمیاد. کلیدمون سر همین مشروبه زنده باد بر تمام مشروب خور ها. گر می نخوری طعنه مزن مستانرا بنياد مکن تو حيله و دستانرا تو غره بدان مشو که می می نخوری صد لقمه خوری که می غلامست آنرا 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ من میدونید چی فکر میکنم. دلایل تعصب خیلی ها روی این که مشروب ضرر داره بیشتر از تفکرات مذهبی سرچشمه میگیره 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ من میدونید چی فکر میکنم.دلایل تعصب خیلی ها روی این که مشروب ضرر داره بیشتر از تفکرات مذهبی سرچشمه میگیره میشه گفت همینطوریه 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ دوستان عزیز لطفا تاپیک رو مذهبی یا سیاسیش نکنید لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ یه خواهش:میشه صحبت دینو نکنی/ببخشا اگه میخای پای دینو بیاری وسط من برم . . . . . . . نه بابا تعصب چیه؟ مگه مشروب روزیمو میده؟؟ من مشکلم اینه که خیلی از چیزای مضرو مصرف میکنیم ولی صدامون در نمیاد. کلیدمون سر همین مشروبه دکتر اینی که گفتم کجاش سیاسی یا مذهبی میکنه تاپیکو؟ تخصیر ما ننداز 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ من میدونید چی فکر میکنم.دلایل تعصب خیلی ها روی این که مشروب ضرر داره بیشتر از تفکرات مذهبی سرچشمه میگیره بله معلومه که مهمترین عاملش همینه من نمیدونم چرا یعضیا با دین مشکل دارن و تا حرفش پیش میاد میخوان کناره گیری کنن چون حرفی باسه گفتن ندارن حتی اگه نخوای بحث دینیشم بیاری وسط و به قول خودتون عقلانی باشه مستی مشکلترینه اونه که همون طور که گفتم مشکلی باسه شماها پیش نمیاره این نظر منه چیزی که بخواد ادمو از حالت طبیعیش دربیاره و ادمو به هپروت ببره مضخرفه و اما صحبت شما بله موافقم خیلی چیزها باسه بدن ضرر داره اما بحثی روش نیست مثه همین چایی یه روز میگن خوبه یه روز میگن نه نخورین اما اشتبا های خودمونو به پای دین نذاریم و جاهلیت خودمونو باور کنیم در پرانتز میگم و این هم هیچ ربطی به این پست نداره تو گلوم گیر کرده:icon_pf (34): دینو به ما خوب نفهموندن و یاد ندادن اما اینو نباید بهونه ی باسه خودمون قرار بدیم و به دین بچسبونیمش لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ من همینجا از دکتر معذرت میخوام باسه این پستها اما خودت قضاوت کن چیزی که تو گلو گیر کرده رو میشه نگفت:icon_pf (34): چشم دیگه از این پستها نمیدم لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ بله معلومه که مهمترین عاملش همینه من نمیدونم چرا یعضیا با دین مشکل دارن و تا حرفش پیش میاد میخوان کناره گیری کنن چون حرفی باسه گفتن ندارن حتی اگه نخوای بحث دینیشم بیاری وسط و به قول خودتون عقلانی باشه مستی مشکلترینه اونه که همون طور که گفتم مشکلی باسه شماها پیش نمیاره این نظر منه چیزی که بخواد ادمو از حالت طبیعیش دربیاره و ادمو به هپروت ببره مضخرفه و اما صحبت شما بله موافقم خیلی چیزها باسه بدن ضرر داره اما بحثی روش نیست مثه همین چایی یه روز میگن خوبه یه روز میگن نه نخورین اما اشتبا های خودمونو به پای دین نذاریم و جاهلیت خودمونو باور کنیم در پرانتز میگم و این هم هیچ ربطی به این پست نداره تو گلوم گیر کرده:icon_pf (34): دینو به ما خوب نفهموندن و یاد ندادن اما اینو نباید بهونه ی باسه خودمون قرار بدیم و به دین بچسبونیمش نمیخوام بحث را مذهبی کنم ولی باید جوابت را بدم. ولی وقتی یک نفر که داره وسط یک بحث علمی و فلسفی و منطقی یک دلیل مذهبی میاره. اون جاهلیت هست و بهتر هست اون فرد به جاهلیتش اعتراف کنه. البته هر کس یک نظری داره و هم نظر من و هم نظر شما محترم هست. امیدوارم که ناراحت نشده باشید لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ بله معلومه که مهمترین عاملش همینه من نمیدونم چرا یعضیا با دین مشکل دارن و تا حرفش پیش میاد میخوان کناره گیری کنن چون حرفی باسه گفتن ندارن حتی اگه نخوای بحث دینیشم بیاری وسط و به قول خودتون عقلانی باشه مستی مشکلترینه اونه که همون طور که گفتم مشکلی باسه شماها پیش نمیاره این نظر منه چیزی که بخواد ادمو از حالت طبیعیش دربیاره و ادمو به هپروت ببره مضخرفه و اما صحبت شما بله موافقم خیلی چیزها باسه بدن ضرر داره اما بحثی روش نیست مثه همین چایی یه روز میگن خوبه یه روز میگن نه نخورین اما اشتبا های خودمونو به پای دین نذاریم و جاهلیت خودمونو باور کنیم در پرانتز میگم و این هم هیچ ربطی به این پست نداره تو گلوم گیر کرده:icon_pf (34): دینو به ما خوب نفهموندن و یاد ندادن اما اینو نباید بهونه ی باسه خودمون قرار بدیم و به دین بچسبونیمش اتفاقا من بحثای زیادی دارم که تو تو این حمع نمیگنجه. خواهشا بیخیال شو.. اگه دوس داری بیا جای دیگه قانعت کنم 1 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ بله معلومه که مهمترین عاملش همینه من نمیدونم چرا یعضیا با دین مشکل دارن و تا حرفش پیش میاد میخوان کناره گیری کنن چون حرفی باسه گفتن ندارن حتی اگه نخوای بحث دینیشم بیاری وسط و به قول خودتون عقلانی باشه مستی مشکلترینه اونه که همون طور که گفتم مشکلی باسه شماها پیش نمیاره این نظر منه چیزی که بخواد ادمو از حالت طبیعیش دربیاره و ادمو به هپروت ببره مضخرفه و اما صحبت شما بله موافقم خیلی چیزها باسه بدن ضرر داره اما بحثی روش نیست مثه همین چایی یه روز میگن خوبه یه روز میگن نه نخورین اما اشتبا های خودمونو به پای دین نذاریم و جاهلیت خودمونو باور کنیم در پرانتز میگم و این هم هیچ ربطی به این پست نداره تو گلوم گیر کرده:icon_pf (34): دینو به ما خوب نفهموندن و یاد ندادن اما اینو نباید بهونه ی باسه خودمون قرار بدیم و به دین بچسبونیمش موافقم لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ اره بچه ها لطفا برین یه جاییدیگه من روی تاپیک هام تعصب عجیبی دارم و اجازه نمیدم از موضو ع خارجش کنید البته این رو دوستانه میگم واز همه خواهش میکنم جز در رابطه با ممنوعیت سیگار بحثی نباشه مخصوصا دو دوست اخیر .. من بازم میگم حرف هام رو زدم و خیلی وقت گذاشتم کافیه .. مرسی لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ اره بچه ها لطفا برین یه جاییدیگه من روی تاپیک هام تعصب عجیبی دارم و اجازه نمیدم از موضو ع خارجش کنید البته این رو دوستانه میگم واز همه خواهش میکنم جز در رابطه با ممنوعیت سیگار بحثی نباشه مخصوصا دو دوست اخیر .. من بازم میگم حرف هام رو زدم و خیلی وقت گذاشتم کافیه .. مرسی ممنون از اینکه تونستی بهم ثابت کنی که خوردن مشروب ضرر داره. شما جز چنتا عکس از حالت مستی چیز دیگه ای نزاشتی. ضمنا اگه به پستا نگاه کنی من سعی نکردم تاپیکو سیاسی یا دینی کنم. شما دوس دارین اونطوری که میخای پیش بره طاقت شنیدن حرفای منتقدانرو نداری. ولی حرفاتو درمورد سیگار قبول دارم 2 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Every year more people in America die from cigarettes than from, car accidents, alcohol, AIDS, suicide, illegal drugs and homicide COMBINED!!! Here is a picture of a man who died from the effects of smoking he was 33. People choose to smoke cigarettes; this is the most preventable way to die an early death. If you are not a smoker and try to avoid inhaling second hand smoke you have a better chance at living longer and not being effected by all the diseases and costs that come with smoking. There are so many things that happen that people can’t avoid or do anything about that causes death. But for the few things that we can avoid doing to cause harm to our bodies and those around us we should take advantage of knowing how harmful smoking truly is. 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ مرسی میلاد عزیز مطالب فارسی هم بذار لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام every year more people in america die from cigarettes than from, car accidents, alcohol, aids, suicide, illegal drugs and homicide combined!!! Here is a picture of a man who died from the effects of smoking he was 33. People choose to smoke cigarettes; this is the most preventable way to die an early death. If you are not a smoker and try to avoid inhaling second hand smoke you have a better chance at living longer and not being effected by all the diseases and costs that come with smoking. There are so many things that happen that people can’t avoid or do anything about that causes death. But for the few things that we can avoid doing to cause harm to our bodies and those around us we should take advantage of knowing how harmful smoking truly is. میدونی گذاشتن این عکس مثل چی میمونه. مثل این میمونه من یک عکس بگذارم از یک زخمی که در اثر تصادف ماشین تصادف کرده. و بگم دلیلش استفاده از ماشین و رانندگی کردن بوده و از این نتیجه بگیرم که رانندگی با ماشین خوب نیست وضرر داره. اگر یک ادم ماشین را درست برونه و قوانین رعایت کنه و تند نره و سبقت های بیجا نکنه. خیلی به ندرت پیش می اید که همچنین بلاهایی سرش بیاد. مشروب خوردن هم همینه.اگر زیاده روی کنی یا مشروب زیاد بخوری یا هر روز مشروب بخوری یا در حین رانندگی مست باشی ممکن هست بلا سرت بیاد. ولی اگر تعادل و جنبه داشته باشی.خیلی کم پیش می اید که از این بلا سرت بیاد 1 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ به نظرم نفس کار خوبه اما نوع عمل مناسب نیست لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ به نظرم نفس کار خوبه اما نوع عمل مناسب نیست یعین طرحش خوبه اما اجراش بده ؟ _ یا چطوری ؟ لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ یعین طرحش خوبه اما اجراش بده ؟ _ یا چطوری ؟ آره دانشجوئی که سیگار میکشه به نظرم نمیتونه مدیریت کنه خشمشو کلیت موضوع خوبه اما این که تهدید بشن خیلی کار درستی نیست بهتره اصولی تر برخورد بشه مثلا بفرستنشون برای ترک یا فعالیت اجباری توی گروهای مختلف یا تشکل های دانشجوئی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده