abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: جان ملیحه اینا همش به خاطر مصرف سیگاره؟ 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ جان ملیحه اینا همش به خاطر مصرف سیگاره؟ بله ..ترک کنید همین الان لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ من که اگه سیگار نبود درسای این ترمم رو عمرا پاس میکردم.ولی ترک میکنم.یعنی در شرف ترک هستم.ممنون از دکتر 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ این عکس ها همه دسیسه های دشمن هست همه کار امریکا هست 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها خواهش میکنم اون عکسارو دیگه نقل قول نکنین هی تکرار بشه...حالم بد شد.. 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ من که اگه سیگار نبود درسای این ترمم رو عمرا پاس میکردم.ولی ترک میکنم.یعنی در شرف ترک هستم.ممنون از دکتر خواهش میکنم دوست عزیز ..ولی بعدا یادت باشه نمراتت رو برام بگی این پست هم یادم بنداز تا یه چیزی برات بنویسم فعلا به خاطر تصمیمت این تقدیم به شما : لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها خواهش میکنم اون عکسارو دیگه نقل قول نکنین هی تکرار بشه...حالم بد شد.. باشه چشم خانم گل . لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ میشه اینجا بحث کرد؟؟:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
ترنج 209 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ خدای من اینا واقعا عوارض سیگاره؟؟؟!!!!!!نه!!!:jawdrop:حالم بد شد .چه نفرت انگیز:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ چقدر جالب :w14: دکتر اون چیه از گردنش زده بیرون؟ لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ میشه اینجا بحث کرد؟؟:dancegirl2: چرا اجازه میگیرین ؟؟ فاروم ازاده فقط لطفا دررابطه با موضوع باشه خدای من اینا واقعا عوارض سیگاره؟؟؟!!!!!!نه!!!:jawdrop:حالم بد شد .چه نفرت انگیز:icon_pf (34): بله از این بدترش هم هست مامی جان چقدر جالب :w14: دکتر اون چیه از گردنش زده بیرون؟ میلاد دختر خانم ها اعتراض کردن گفتن نقل قولشون نکنید . میترسن :cryingf: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ دکی من میخام سر مشروب بحث کنم هرکی میگه ضرر داره بیاد جلو 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ دکی من میخام سر مشروب بحث کنمهرکی میگه ضرر داره بیاد جلو خوب هر کی غیر از من میگه ضرر داره بیاد جلو . ( یعنی بره جلو ) لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ خوب هر کی غیر از من میگه ضرر داره بیاد جلو . ( یعنی بره جلو ) هستیم در خدمتش شومام همینطور:w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده