رفتن به مطلب

مصرف سیگار در دانشگاه‌های کشور ایران ممنوع شد

Doctor_Shovan مهمان

ارسال های توصیه شده

Doctor_Shovan مهمان
به نظر شما چند درصد کسانی که الکل مصرف میکنند.باعث اعتیاد میشه؟؟؟

خیلی ناچیز هستند.

من به کسی توصیه نمیکنم که اینکار را بکنید.

ولی هرگز نمیتونم این را بپذیرم که خوردن مشروب اون هم به صورت عادی ضرر های انچنانی داره که از لذت خوردنش بگذریم

به عنوان اخر جواب باید بگم شما اطلاعی از جسم انسان از نظر علمی و فعل وانفعالات مواد دربدن ندارین . این رو قبول کنین. اینجا بحث فلسفی نیست . یه نفر داره دلایل علمی میاره یه نفر داره خود تئوری پرداز میشه و بی اطلاع حرف میزنه وفقط نظر های شخصی خودتون رو داری تکرار میکنی . خوش بگذره:icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 423
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به عنوان اخر جواب باید بگم شما اطلاعی از جسم انسان از نظر علمی و فعل وانفعالات مواد دربدن ندارین . این رو قبول کنین. اینجا بحث فلسفی نیست . یه نفر داره دلایل علمی میاره یه نفر داره خود تئوری پرداز میشه و بی اطلاع حرف میزنه وفقط نظر های شخصی خودتون رو داری تکرار میکنی . خوش بگذره:icon_gol:

درسته اطلاعات دقیق پزشکی ندارم.

ولی دارم تو جامعه زندگی میکنم.یعنی بین مردم هستم و میبینم 99 درصد کسانی که میشناسم به مشروب اعتیاد پیدا نکردند و الکلی نشدند..

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
درسته اطلاعات دقیق پزشکی ندارم.

ولی دارم تو جامعه زندگی میکنم.یعنی بین مردم هستم و میبینم 99 درصد کسانی که میشناسم به مشروب اعتیاد پیدا نکردند و الکلی نشدند..

مهمترین وبارز ترین نکته ی پست های شما که دوستان هم اشاره کردند اعلام امار هایی بشکل درصد بوده .. علمی وارد نبودن رو قبول کردی مرسی الان هم قبول کن امار یه علمه وشما در مقام دادن امار نیستی . اونم به این دقت !!!!!!

:4uboxsmiley:

لینک به دیدگاه
مهمترین وبارز ترین نکته ی پست های شما که دوستان هم اشاره کردند اعلام امار هایی بشکل درصد بوده .. علمی وارد نبودن رو قبول کردی مرسی الان هم قبول کن امار یه علمه وشما در مقام دادن امار نیستی . اونم به این دقت !!!!!!

:4uboxsmiley:

عزیزم چرا میپیچونی

من میگم 99 درصد کسانی که مشروب میخورند که میشناسمشون به الکل اعتیاد پیدا نکردند.

وقتی یک نفر میگه 99 درصد منظورش اکثریت هست نه دادن درصد.

اتفاقا شرایط زندگیم طوری هست که با بیشتر کسانی که میشناسم اهل مشروب خوردن هستند.بیشتر کسان هم سن و سالی که میشناسم مشروب میخورند.یا در فامیل هام مرداشون بیشترشون مشروب میخورند.

یعنی به طور کلی من در جامعه با کسانی که مشروب خوردند در ارتباطم.فقط به یک نفر برخوردم که الکلی بود که اون هم مشکلات زیادی در زندگی برایش پیش امده بود و به خاطر ترک مواد مخدر به الکل روی اورده بود.

اصلا در ایران به اون صورت امکاناتش نیست که به الکل اعتیاد پیدا کنی.

چون خرج بالایی داره که اگر بهش اعتیاد کنی بیچاره میشی.

البته خود من در یک دوره از زندگیم زیاد میخوردم نه اینکه بهش معتاد شده بودم.

فقط دوست داشتم که بخورم.

مثلا 2 ماه پشت سر هم بیشتر روزها میخوردم ولی تا محرم یا ماه رمضون میومد و اون موقع یکم برایم اعتقادات مذهبی باقی مونده بود و تازه مشروب کمیاب میشد.به راحتی 1 ماه تمام نمیخوردم.به کسی معتاد میگویند که اگر مصرف نکنه دچار مشکل بشه.

تازه در اون موقع من مورد سرزنش بیشتر رفیق هایم قرار میگرفتم و به من میگفت چرا اینقدر زیاده روی میکنی.

یعنی اون اعتیادی که ازش صحبت میشه در مورد الکل در حد مواد مخدر نیست .

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان

اصلا در ایران به اون صورت امکاناتش نیست که به الکل اعتیاد پیدا کنی.

چون خرج بالایی داره که اگر بهش اعتیاد کنی بیچاره میشی.

چون شما علل علمی ایجاد اعتیاد رو نمیدونین اینجوری میگی .جامعه ایران مستعد ترین جامعه برای گسترش اعتیاد هست ..اعتیاد به همه چیز وهر چیز وبه هرصورت

یعنی اون اعتیادی که ازش صحبت میشه در مورد الکل در حد مواد مخدر نیست .

اینم از اون تئوری های ماندگار خواهد بود .

خیر

اعتیاد اعتیاد هست اینصورت واونصورت نداره

یعنی به طور کلی من در جامعه با کسانی که مشروب خوردند در ارتباطم

افرادی که شما با اونها در تماس هستین نمونه ی جامعه نیستند شما فقط با او نا در تماس هستین که مث خودت فکر میکنند .این باعث محدودیت فر شما شده . یعنی اینکه اینکه دایره ی کوچک دوستان خود را جامعه نامگذاری میکنید واین خطا هست

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان

وقتی یک نفر میگه 99 درصد منظورش اکثریت هست نه دادن درصد.

شما چه بگویید 99 درصد چه بفرمایید اکثریت فرقی نداره .این امار در هیچ کجای جامعه ایرانی یا جهانی نیست .!!!

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان

فقط به یک نفر برخوردم که الکلی بود که اون هم مشکلات زیادی در زندگی برایش پیش امده بود و به خاطر ترک مواد مخدر به الکل روی اورده بود.

1... ببین بازم میگم یکی دیده اشی یا 17 تا بازم فرقی نمیکرد با این اعداد وارقام که شخصی است واماری نیست هیچ چیزی رونمیشه اثبات کرد .مشکل شمااتفاقا همینه. فقط یه نفر رو دید اید ..بحث رو بذارین واسه کسانی که بیشترش رو دید اند

2.. وقتی شما به الکل روی میارین ودیگران روتوصیه میکنین که مشکلی نیست فقط یه نفر یا یک درصد متبلا میشن این رو به راحتی میگین ..انگار مثلا دارین از 100 تا پرتقال حرف میزنی که حالا خریدیم ای بابا یکیش هم خراب شده اشکالی که نداره !!!!

داداش من

برای من اتفاقا همون یکیش مهم است من حتی اگه فرمایش شما رو گسترش بدم بگم شما درست میگن ونه یک درصد بلکه یک در 70 میلیون ممکنه اعتیاد بالا بیاره بخاطر اون یه نفر اون نمیتونم توصیه کنم بقیه بروند ولذت ببرند و ببینم این یکی داره معتاد میشه

فرق تفکر من وشما اینه

تن ادمی شریفست به جان ادمیت........

لینک به دیدگاه
شما با انچه درپست اول اومده موافقی یا نه ؟؟

با اینکه تو دانشگاهها ممنوع بشه اره موافقم چون محیطش اینجوری ایجاب میکنه

ولی در کل میگم هر کس مختار هر نار میخواد بکنه بدن هودشه:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
با اینکه تو دانشگاهها ممنوع بشه اره موافقم چون محیطش اینجوری ایجاب میکنه

ولی در کل میگم هر کس مختار هر نار میخواد بکنه بدن هودشه:ws3:

مرسی به هرحال موضوع اصلی همون دانشگاه ها بود ..لطف کردی سمندون جان :4uboxsmiley:

لینک به دیدگاه
مرسی به هرحال موضوع اصلی همون دانشگاه ها بود ..لطف کردی سمندون جان :4uboxsmiley:

تو دانشگاه ما که اکثرا بو سیگار میدن :banel_smiley_4:

خالا شما خودت نظرت چییه؟

قبول کن حسش نیست بشینم همه پستهارو بخونم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
تو دانشگاه ما که اکثرا بو سیگار میدن :banel_smiley_4:

خالا شما خودت نظرت چییه؟

قبول کن حسش نیست بشینم همه پستهارو بخونم:ws3:

همون که شما گفتی یه خرده تیز تر :ws3:

من به سیگاری ها نمیگم بوی سیگار میدن میگم بوی زیرسیگاری میدن :ws3:

لینک به دیدگاه

بهترین کار ممکن است چون دانشگاه محیط فرهنگی ست محیط تحصیل نه محیط فساد شدن و خدای نکرده معتاد شدن به امید موفقیت همه جوانان در عرصه تحصیل:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب تو دانشگاه نمیکشن میرن بیرون میکشن. 2 تا کوچه اونطرفتر. باید کار فرهنگی و ریشه ای بکنن.

همین هم که اجرا بشه خیلیه :w16:

دانشگاها فرهنگ رو می سازند:icon_gol::ws50:

زمانیکه دانشگاه خراب باشه دیگه از بقیه مردم چه انتظاریه؟:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چون شما علل علمی ایجاد اعتیاد رو نمیدونین اینجوری میگی .جامعه ایران مستعد ترین جامعه برای گسترش اعتیاد هست ..اعتیاد به همه چیز وهر چیز وبه هرصورت

اینم از اون تئوری های ماندگار خواهد بود .

خیر

اعتیاد اعتیاد هست اینصورت واونصورت نداره

اتفاقا به نظر من شما چون همه اینها را تئوری خوندید .اطلاع دقیقی از واقعیت ندارید.

واقعیت اونی هست که در جامعه وجود داره..

من میگم از 1000 نفری که بروند سمت مصرف مواد مخدر همه انها معتاد به مواد مخدر میشوند ولی از 1000 نفری که میروند به سمت مشروب خوردن 1 نفر معتاد میشه به مشروب و الکلی میشه.

شما وقتی این را میتونی بفهمی که مثلا میبینی در جامعه پر معتاد به مواد مخدر هست ولی بسیار ندرت میتونی که یک الکلی پیدا کنی.مخصوصا در ایران.

من نمیدونم شما در کدوم شهر زندگی میکنید .لطفا بگید.

شما در عمرتون به چند نفر الکلی و به چند نفر معتاد به مواد مخدر برخوردید

افرادی که شما با اونها در تماس هستین نمونه ی جامعه نیستند شما فقط با او نا در تماس هستین که مث خودت فکر میکنند .این باعث محدودیت فر شما شده . یعنی اینکه اینکه دایره ی کوچک دوستان خود را جامعه نامگذاری میکنید واین خطا هست

من در یک شهر کوچک توریستی ساحلی زندگی میکنم.و شهرایطم طوری هست که با انواع اقشار ادم ها در ارتباط هستم.

من پاتوقم دریا بوده و از قاتل و ادمکش تا با دکترو مهندس ارتباط داشتم.

از قشر پولدار گرفته تا فقیر.از یک ماهیگیر گرفته که با من مینشست مشروب میخورد تا یک نفر در تریپ خودم.

از سن 13 ساله گرفته تا 60 ساله.

با انواع و اقسام ایرانی ها هم برخورد داشتم.

من تقریبا میتونم بگم لب دریا بزرگ شدم.هر چیزی بگم متوجه منظورم نمیشه ولی تجربیات و شناختی که من کسب کردم خیلی زیاد هست.

خود من میتونم ادعا کنم که تا به حال حداقل با 1000 نفر ادم مختلف نشستم و مشروب خوردم.

بابلسر یک شهری هست که اکثر جوونهاش مشروب میخورند.

یعنی غیر از حزب الله ها.وقتی در یک جمع 20 نفر قرار میگیری.میبینی که 1 نفر هست که مشروب نمیخوره.

مخصوصا در قشر جوون و زیر 30 سال

من نمیگم شرایط همه جای ایران اینجوریه.ولی حداقل از شهر خودم خبر دارم.

من اینجا به کسی نمیخوام بگم که مشروب بخوره یا نه.

اصلا هدفم از جواب دادن و بحث کردن این نیست.

من دارم برای خودم بهتون جواب میدم و باهاتون بحث میکنم.

اگر از 1000 نفر یکی معتاد بشوند.اون ربطی به شخصیت خودش داره واون ضعف اون فرد هست.

مواد مخدر را هر ادمی فقط چند روز پشت سر هم ازش مصرف کنه.بهش معتاد میشه.

ولی شما مشروب را 2 ماه پشت سر هم بخور.باور کن بهش معتاد نمیشی.دیگه دارم از خودم صحبت میکنم.

تعریف شما از اعتیاد چیه؟؟؟؟

اعتیاد یعنی اینکه یک چیزی را دائما مصرف کنی و از نظر جسمی قادر به مصرف نکردنش نباشی.

ببین عزیز من.اتفاقا من در جامعه ای زندگی میکنیم که محدود نیست.پس خطا نیست.

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...